Autor Wątek: SUBTELNA SUKNIA Z GRATISAMI!  (Przeczytany 3269 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline buleczka22
  • nowicjusz
  • *
SUBTELNA SUKNIA Z GRATISAMI!
« dnia: 9 Września 2005, 21:51 »
Piękna, subtelna suknia
Suknia jednoczęściowa w kolorze białym na ramiączkach z haftami i trenem 60 cm. Jest naprawdę skromna ale piękna. Suknia ma rozmiar 38 (w biuście) 36 ( w pasie)  na 170 cm + obcas. Po profesjonalnym praniu chemicznym.
Możliwośc przymiarki na terenie Wrocławia. Stan idealny, pierwszy właściciel. Więcej zdjęć na maila. tel; 608287971 e-mail: kkosciel@op.pl gg.2869817 RĘKAWICZKI I WELON GRATIS!!

[ Dodano: Pią Wrz 09, 2005 9:01 pm ]
CENA 1000 ZŁ

[ Dodano: Wto Wrz 27, 2005 12:03 pm ]
NOWA CENA:   800 ZŁ
bułeczka

Offline buleczka22
  • nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #1 dnia: 17 Kwietnia 2006, 22:22 »
ZMIANA CENY NA 600 ZŁ
bułeczka

Offline groszek
  • maniak
« Odpowiedź #2 dnia: 18 Kwietnia 2006, 07:58 »
Piękna suknia! Moim zdaniem nie warto schodzić z ceny tak do upadłego, bo naprawdę szkoda oddawać suknię, która tyle kosztowała i tyle dla nas znaczy, za bezcen. Widzę, jak często na Allegro kobiety co tydzień obniżają ceny sukien, byle sprzedać. W efekcie śliczna i droga suknia idzie za 400 zł! A na innych "normalnych" aukcjach byle spódnica czy sweter idą za 200 zł.
Ja już wolę zatrzymać swoją suknię na pamiątkę niż oddawać ją za darmo. Te kilkaset złotych dziury w budżecie nie załata, a suknia zostanie.

Offline okruszek

• maniak
« Odpowiedź #3 dnia: 18 Kwietnia 2006, 09:42 »
A ja uważam inaczej. Po co ma wisieć w szafie? Suknia zostaje na zdjęciach i to powinno wystarczyć. Bezsensem jest trzymanie kiecki w domu. Komu to sie przyda, jak moda ciągle się zmienia.
1 kwietnia 2006 - ślub cywilny

Będą bliźniaki :)

Offline monia

• złośliwy skorpionek :)
  • Global Moderator
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 04.06.2005
« Odpowiedź #4 dnia: 18 Kwietnia 2006, 09:45 »
ja swoją przerobiłam..

ciesze materiały mozna farbować ( grubej, królewskiej satyny nie da sie)..

w końcu ustaliłąm w CMŚ,ze powleką ją koronką i bedzie już wieczorowa a nie ślubna  :mrgreen:
przyjaciel gdy powiesz "zabiłem", odpowie "gdzie go zakopiemy"

Offline okruszek

• maniak
« Odpowiedź #5 dnia: 18 Kwietnia 2006, 09:49 »
Tak, koronką ale w innym kolorze (może czarna) i będzie sliczna. To dobry sposób - przerobienie sukni jak jest cięzko ze sprzedażą a nie wiszenie w szafie ...

Offline groszek
  • maniak
« Odpowiedź #6 dnia: 18 Kwietnia 2006, 11:59 »
Nie myślałam o tym, aby wisiała w szafie "dla córki" ale raczej o tym, by ją przerobić. Ja moją będę mogła przerobić na dwa sposoby. Mogę uszyć suknię w dowolnym kolorze i na nią zarzucać ten koronkowy płaszczyk. Jak również przerobić tę prostą suknię, którą mam pod narzutką. Nie mam haftów ani trenu, więc powino być ok :) Ale za darmo nie oddam :)

Offline okruszek

• maniak
« Odpowiedź #7 dnia: 18 Kwietnia 2006, 12:01 »
za darmo to każdy dzisiaj by chciał.A jak masz kiecke taka prostą, bez udziwnien to jasne że koronkowy płaszczyk nada tej elegancji i nie bedzie wygladało jak do ślubu.
bułeczka, a probowałas na allegro? albo przez jakies ogłoszenia?