Autor Wątek: Hotel Dworski  (Przeczytany 14906 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline jadef
  • nowicjusz
  • *
Odp: Hotel Dworski
« Odpowiedź #30 dnia: 17 Września 2010, 10:40 »
Mnie nie skasowali. . .

Offline mikrik

• nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 09.10.2010
« Odpowiedź #31 dnia: 25 Września 2010, 20:06 »
 :o Jestem w szoku mnie też nikt za nic nie skasował :) , a byłam tam dwa razy na rozmowach i nawet moja córcia została obsłużona . ;D

Offline mikrik

• nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 09.10.2010
« Odpowiedź #32 dnia: 2 Listopada 2010, 10:32 »
Lokal pierwsza klasa , weselisko obsłużone wzorowo  ;). Kelnerki uwijały się super prawie ich nie było widać.  :D
Kucharz też rewelacyjny , jedzonko przepyszne , goście zachwyceni.  :) Tort najlepszy jaki jadłam. :P
Jak dla mnie rewelacja byliśmy z mężem bardzo zadowoleni.

Co prawda były małe zgrzyty na drugi dzień  >:( , ale nie łączyłabym tego z tematem weselnym  ;D

Ocena ogólna 10 / 10  Polecam.

Offline mk

• nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #33 dnia: 2 Listopada 2010, 16:23 »
Po ponad 2 miesiącach od mojego ślubu w Hotelu Dworskim postanowiłam podzielić się z Wami moimi wrażeniami. Opinii jakoś nie przybywa o hotelu, a w czasie wakacyjnym sporo było wesel. Można to wyczytać z księgi gości w hotelu. Księgę taką z prośbą o wpis dostaliśmy po nocy poślubnej. Zacznę od tego, że bardzo dobrze bawiłam się na swoim weselu, a to podobno rzadkie. Jedzenie było bardzo dobre, szczególne wrażenie - wizualne i smakowe- zrobiła płonąca szynka. Znajomi powiedzieli, że jeszcze nie byli na takim świetnym weseli i że wysoko postawiliśmy poprzeczkę, bo oni dopiero będą się szykować do organizacji swojego wesela. Obsługa bardzo się starała, żeby wszystko było w jak najlepszym porządku. Nasz fotograf i dj jako osoby, który uczestniczyły w wielu podobnych imprezach, chwalili ich zaangażowanie i potrawy. Po ich słowach dopiero uświadomiłam sobie, jakim są cennym źródłem wiedzy. Może warto przed wpłaceniem zaliczki w jakimś lokalu zadzwonić do nich i zapytać się o opinię o danym miejscu.  
Wraz z mężem polecamy hotel na organizację wesela. Miejsce jest urokliwe, potrawy smaczne, obsługa na poziomie.

Offline jadef
  • nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #34 dnia: 30 Maja 2011, 21:14 »
28. 05 odbyło się tam moje wesele.  Żadnych zastrzeżeń.  Sala się gościom podobała (dobraliśmy sobie sami dodatkową dekorację w postaci balonów i dopłaciliśmy trochę do standardowej, żeby mieć ubrane krzesełka, świece na stole i różne złote ozdóbki; kotary nie braliśmy).  Jedzenie smaczne i bardzo go dużo, tort i ciasta również wszystkim smakowały.  Wybraliśmy opcję menu z alkoholem bez ograniczeń, ale nie jesteśmy do końca przekonani, czy to był dobry wybór, bo wódki nie szło tak dużo. 
Dokupiliśmy też wino białe i czerwone w beczce  i miało ono duże wzięcie wśród gości i ponoć smaczne było.  Obsługa dyskretna, miła i szybka :).  Taras wokół hotelu też bardzo się podobał, goście wychodzili na papieroska czy się "przewietrzyć", bardzo podobały się też pokoje (mieliśmy dużo przyjezdnych), śniadanko na drugi dzień też smaczne.  Parkiet super - nie był śliski i bardzo dobrze się tańczyło, miejsca w sam raz.

Offline Kati22102
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 12.2014
« Odpowiedź #35 dnia: 21 Maja 2013, 17:20 »
Co sądzicie moje drogie o Hotelu Dworskim w Przecławiu? w przyszłym roku chciałabym zrobić tam wesele ale niewiele jest o nim opinii. . . . a jak są to bardzo stare. . .  Możed znajdzie się ktoś kto ostatnimi czasy robił tam wesele albo inną dużą imprezę. . . .

Offline loona
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 25.08.2007r.
« Odpowiedź #36 dnia: 23 Września 2013, 14:10 »
Podbijam temat?

Czy ktoś może podzielić się jakimiś "świeżymi" spostrzeżeniami nt. hotelu Dworski?

Organizuję tam urodziny i właściwie mamy już prawie wszystko dograne, ale może ktoś coś nowego wniesie?

Offline EwelinaD
  • użytkownik
  • **
  • data ślubu: 07.09.2013
« Odpowiedź #37 dnia: 24 Września 2013, 20:58 »
7 września wyprawiałam tam wesele.
Jedzenie bardzo dobre i dużo. Byliśmy umówieni, że będziemy koło 18, ale byliśmy pół godziny wcześniej. Co prawda zadzwoniliśmy, ze już jedziemy i obsługa stanęła na wysokości zadania. Goście w ogóle nie czekali na obiad. Na samym początku było dużo kelnerów, sam Pan Dyrektor pomagał w roznoszeniu obiadów, dzięki czemu wszystko odbyło się bardzo sprawnie. Później co prawda zostały już tylko dwie kelnerki i dało się odczuć, że troszkę się nie wyrabiają, ale to jest mały szczegół.
Co do dyrektora, jest to człowiek z którym można się dogadać w każdej kwestii. Jest bardzo cierpliwy i pomocny.
Następnego dnia rano mieliśmy resztę jedzenia pięknie zapakowane i nie musieliśmy się o nic martwić.
Kelnerzy/kelnerki sympatyczne, wystrój i sala rewelacyjna. Szczerze polecam!

Offline ricardo

• Patrycja
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 08.09.2007
« Odpowiedź #38 dnia: 15 Listopada 2013, 23:28 »
Teraz Dworski zamienił się na Lawendową.

Ilona i jak wyszły urodziny?

Offline loona
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 25.08.2007r.
« Odpowiedź #39 dnia: 23 Listopada 2013, 13:12 »
Jakoś zapomniałam o tym wątku. Dzięki Pati, że przypomniałaś.

Otóż, urodziny w Dworskim wyszły super!!! Bardzo miła obsługa, dobre jedzenie (choć mogło być lepsze), Pan Adam bardzo kontaktowy i elastyczny, można z Nim wszystko załatwić, wnętrze przyjemne i eleganckie.

Moi goście byli zachwyceni i bardzo komplementowali lokal.

Serdecznie polecamy i dziękujemy Panu Adamowi za wszystko!