Autor Wątek: wesele w restauracji Dąbska7-dem  (Przeczytany 2365 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Norkas83
  • nowicjusz
  • *
wesele w restauracji Dąbska7-dem
« dnia: 31 Stycznia 2009, 15:08 »
Jesteśmy po weselu, które odbyło się w restauracji Dąbska 7-dem. Profesjonalna obsługa.  Panie kelnerki bardzo miłe sympatyczne zarówno na weselu jak i na poprawinach.  Nie było mowy o brudnych talerzykach, jedzenie bardzo dobre podawane w odpowiednim czasie. Piękna sala i duży parkiet.  Wszyscy goście byli zadowoleni i bardzo się ubawili co było również zasługą wspaniałej orkiestry.  Do tej pory goście miło wspominają to wesele i twierdzą, że będą je długo pamiętac:))

Offline elunciaa
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 11.09.2010
Odp: wesele w restauracji Dąbska7-dem
« Odpowiedź #1 dnia: 25 Lutego 2009, 11:33 »
Norkas83 a na ile osob robiliscie wesele?

Offline zabawex
  • maniak
  • data ślubu: 9.10.2010
Odp: wesele w restauracji Dąbska7-dem
« Odpowiedź #2 dnia: 19 Marca 2009, 13:19 »
Byłam na weselu w restauracji Dąbska 7-dem w czerwcu 2008r.  Sala faktycznie duża, widna, bardzo ładna.  Obsługa bardzo miła, sprawnie się uwijająca.  Jedyny minus sali to klimatyzacja.  Owszem jest, ale włączona została chyba w momencie jak goście weszli do sali, wiec zupełnie nie dało się odczuć przyjemnego chłodu a wręcz przeciwnie.  Do tego niefortunnie się złożyło że miałam miejsce dokładnie pod nawiewem klimatyzacji, która już była włączona na full.  Więc kiedy siedziałam przy stole marzłam, a kiedy od niego odchodziłam było mi gorąco.  Tak więc wesele i poprawiny skończyły się dla mnie tygodniową kuracją antybiotykową. 
Reasumując: sala bardzo fajna, tylko dopilnujcie, żeby klimatyzacje włączono odpowiednio wcześniej, a później zmniejszono nawiew.  O gości też trzeba dbać  :)