Oj jestem jestem....zabiegana jak zawsze:)

!!!! Załatwiam resztę spraw:). Taniec już naumiany:) ale jak wyjdzie to nie wiem, mam stresa trochę ze kroki pomylę..hi.... tańczymy Paula "od dziś" -chyba wszyscy znają tą piosenkę. A tak pozatym to zostało już niewiele czasu...jeszcze nie mam wiązanki zamówionej w nast tygodniu pędzę do kwaiciarni ...............a tak pozatym to prawie wszystko gotowe...Dziewczyny przestrzegam was ostatnio poszłam na solarium i wzięłam osbie przed opalaniem kosmetyk którym nasmarowałam całe ciało...teraz lecze się powyskakiwało mi jakies uczulenie MASAKRA!!!jak poszłam do lekarza to powiedział ze jak nie przejdzie to położy mnie do szpitala- a ja mu mówię ze mam ślub za ok miesiac.........yyyyyyyyy ale widze ze po lekach od niego zaczyna ustępować trochę...oby przeszło..bo jak będę wyglądała na weselu

masakra!!!teraz zostaje mi isć bladą na swój slub -JAKIŚ KOSZMAR ZE TO WŁAŚNIE TERAZ PRZYTRAFIŁO SIĘ MI!!!!!Ale to zapewne uczulenie nie na solarium ale na ten kosmetyk co użyłam , bo przecież wcześniej chodziłam i nie było mi nic!!!dam znać czy przeszło za kilka dni a jak nie to pójdę ze znaczkami na ciele..................takze dziewczynki uwazajcie na solarium przed slubem!!!pozdrawiam