Autor Wątek: Agnieszka i Sławek-wesele NORD 2010 czesc:)  (Przeczytany 4254 razy)

Offline agneska21

• użytkownik
  • **
  • data ślubu: 24.07.2010
Agnieszka i Sławek-wesele NORD 2010 czesc:)
« dnia: 27 Stycznia 2009, 13:41 »
Witam wszystkich uzytkowników forum.  Jestem juz na forum od jakiegos czasu i wiele godzin juz spedzilam na "buszowaniu" ale dopiero teraz zdecydowałam sie napisac:)
Ślub i wesele odbedzie sie 24/07/2010 Hotel NORD, orkiestra Aplauz ze Szczecina (piecioosobowy:) i to by bylo na tyle narazie z zalatwionych spraw.  Dodam, ze jestesmy ze Szczecina, ale przebywamy poki co w Irlandii, wiec wszystko zalatwialismy lub bedziemy zalatwiac bedac na urlopach w Polsce lub mobilnie:)

Na koniec napisze, ze to forum jest naprawde bardzo pomocne, dzieki Wam i Waszym opiniom mam juz restauracje i zespol:D

Wielkie dzieki!! ;D

Offline oleandro

• uzależniony
  • data ślubu: sierpień 2010
Odp: Agnieszka i Sławek-wesele NORD 2010 czesc:)
« Odpowiedź #1 dnia: 27 Stycznia 2009, 17:01 »
witaj Agneska21, przypuszczam ze rezerwowalas termin w Nordzie dosc niedawno, bo my mielismy zarezerwowany ten termin w Nordzie , ale jednak zrezygnowalismy z Norda :) zabawnie, dobrze, ze ten termin przydal sie Tobie  ;D

Offline agneska21

• użytkownik
  • **
« Odpowiedź #2 dnia: 27 Stycznia 2009, 17:21 »
Hehe to milo z Waszej strony ;D
Rezerwowalismy w grudniu i juz nie bylo zadnego wolnego letniego terminu. . . koszmar, wiec po 2 dniowym przemysleniu sprawy pojechalismy i zarezerwowalismy na 2 pazdziernika(wplacilismy zaliczke)ale umowilismy sie z p. Marta, ze jakby cos sie zwolnilo to wciska nas na termin letni, pozniej wyslalam menu i tak "przy okazji" spytalam czy moze  cos slychac w naszej sprawie i ku mojemu wielkiemu zadowoleniu okazalo sie, ze jest termin letni:D Pozniej mail zwrotny i tak o to mamy wesele w lipcu w Nordzie:D

Oleandro, a na rzecz jakiego lokalu , jezeli mozna wiedziec zrezygnowaliscie z Norda??:)

Offline oleandro

• uzależniony
« Odpowiedź #3 dnia: 27 Stycznia 2009, 17:25 »
Aga zdecydowalismy sie na Dworek Hetmanski. Z wielu zrodel slyszalam jednak ze Nord to doskonale miejsce na wesele, pod kazdym wzgledem (jedzenie, obsluga, wlasciciele) wiec mam nadzieje, ze bedziecie zadowoleni.
Na forum jest kilka dziewczyn ktore beda mialy wesele w Nordzie z 2010 wiec bedziesz miala z kim wymieniac poglady  ;D

Offline agneska21

• użytkownik
  • **
« Odpowiedź #4 dnia: 27 Stycznia 2009, 18:24 »
Tez na poczatku poszukiwan wyszukalam Dworek Hetmański i jest to niesamowicie klimatyczne miejsce, dlatego myslelismy o zorganizowaniu tam wesela...Jednak martwilismy sie o dojazd, w sumie to nawet nie o dojazd, ale odjazd:)gosci po weselu, bo przeciez nie podstawie autokaru np o 5 i powiem pakowac sie, koniec imprezy, a taksowka z tamtad to jednak spory koszt i pewnie ktos by marudzil(wiem bo sama bylam na weselu w sali odleglej troche od miasta)
Dlatego, zeby uniknac takich problemow technicznych postawilismy na Norda, nie jest to centrum, ale
e 20 zl za taksowke to jeszcze nie majatek:)
A nord to tez sprawdzona firma, moze bez takiego klimatu, ale wiem ze wszystko bedzie ok:)Jako, ze nie ma mnie na miejscu w Szczecinie postawie na sprawdzone firmy , bo sila rzeczy nie mam jak wszystkiego na biezaco pilnowac.

PS.i bron Boze nie chodzi mi o to ze Dworek jest nie sprawdzony..tutaj zadecydowala odleglosc:)

Offline monia

• złośliwy skorpionek :)
  • Global Moderator
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 04.06.2005
« Odpowiedź #5 dnia: 28 Stycznia 2009, 00:01 »
sie chwalisz tym nordem  :P a ja mam karte stałego klienta  :P ;)

weseliłam się tam w 2005r... jest kilka dziewczyn które miały wesele  właśnie w nordzie.. bardzo dobry wybór..  ;D

odnośnie zespoło.. znam z nazwy ale nie słyszałam w akcji więc niewiele podpowiem..

teraz na spokojnie możesz kombinowac  z resztą... masz kuuuuuuuuuuuuuuuupe czasu a najwazniejsze już masz zarezerwowane :)
« Ostatnia zmiana: 28 Stycznia 2009, 10:59 wysłana przez monia »
przyjaciel gdy powiesz "zabiłem", odpowie "gdzie go zakopiemy"

Offline oleandro

• uzależniony
« Odpowiedź #6 dnia: 28 Stycznia 2009, 10:38 »
Agneska21 my rowniez obawialismy sie o odleglosc i wlasnie dlatego zarezerwowalismy Norda :) , bo pewna firma i blizej. Jednak po kilku dniach rozmowy zdecydowalismy sie ze moze warto spelniac swoje marzenia...

Wesele w Dworku moze byc tylko do 4 rano wiec my o 4 bedziemy mieli autobus, albo np dwa busy jeden kolo 2, drugi o 4:00, ale wszystko jest jeszcze do ustalenia :)

Offline agneska21

• użytkownik
  • **
« Odpowiedź #7 dnia: 28 Stycznia 2009, 11:41 »
Witaj Monia
Ano chwale sie, a co:D Czasami trzeba, chociazby dlatego, ze troche nerwow  mnie to kosztowalo to musze teraz odreagowac ;DJak juz gdzies pisalam moje wesele mialo byc w pazdzierniku z braku wolnych terminow w sezonie letnim, wiec jak juz mam ten lipiec to  musze sie pochwalic, bo nie wytrzymam :hopsa:
Poza tym jak szlam w grudniu zalatwic sale to tez myslalam, ze mam kuuuuuuupeeeeee czasu i ze bede mogl przebierac w terminach(chociaz tych czerwcowych i wrzesniowych)
Jakiez  bylo moje zdziwienie jak pani kelnerka juz na wejsciu powiedziala, ze lato 2010 cale zarezerwowane :szczeka:
No, ale jest lato i nie pozostaje mi nic innego jak sie cieszyc i zalatwiac inne sprawy:) Troche jestem w goracej wodzie kapana i juz bym chciala miec sukienke i cala reszte, tez tak mialyscie??? :tupot:
moze warto spelniac swoje marzenia...

No pewnie, ze warto:) A z tymi dwoma busami to calkiem dobry pomysl, bo jeden tylko na koniec to mogl by byc za malo i babcie by polegly :mdleje:
A co do marzen, to u mnie nord w sumie nie byl marzeniem, ale uparlam sie na niego, jako ze sprawdzona firma itd i skoro zarezerwowalam termin w pazdzierniku na poczatku, swiadczylo to o mojej(naszej) desperacji, no i zawzietosci, bo wszyscy mowili zeby pojezdzic i gdzie indziej poszukac, ale ja nie-ma byc tam i juz  ;)

Offline monia

• złośliwy skorpionek :)
  • Global Moderator
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 04.06.2005
« Odpowiedź #8 dnia: 28 Stycznia 2009, 23:42 »
spoko.. firma jst super i nie bedziesz żałowac ;)

narzie przeglądaj foty na forum, dumaj o kiecy ale za nic nie kupuj... w ciagu półtor roku strasznie może się moda slubna zmienić (mam nadzieję,ze   te drapowane bezy w koncu wyjdą z mody) i nie raz ci sie gust zmieni...

dobra rada... nie zadreczaj otoczenia opowieściami o slubie.. od tago masz nas.. forumki.. daj zyc  "małzowi" i krewnym i znajomym królika... chybaże chcesz żeby ciebie znienawidzili w przeciagu tygodnia  ;D

zacznij oglądac  zdjęcia slubne w relacjach dziewczyn,  umów się z dziewczynami na ogladanie  kaset z wesela jesli chcesz mieć  video... w studiach sa wymuskne prace .. a to co dostaniesz do domu czasem odbiega od tego "ideału" więc oglądaj prace które dostaja dziewczyny...

czasem wybierz się do cukierni po jakies ciacho.. raz na jakis czas zaserwuj wam ( jakakolwiek okazja) torcik żeby wypróbowac smaki..moze wam coś przypadnie do gustu...

auto, fryca, makijaz  mozesz zarezerwowac  pół roku przed slubem..

a narazie

delektuj się  wolnością  :P
przyjaciel gdy powiesz "zabiłem", odpowie "gdzie go zakopiemy"

Offline agneska21

• użytkownik
  • **
« Odpowiedź #9 dnia: 29 Stycznia 2009, 12:52 »
Monia nawet nie wiesz jak chcialabym troche pomarudzic rodzince i sprobowac tortu ze szczecinskiej cukierni, ale poki co jestem za granica i moge pomarudzic jedynie malzowi , no i Wam:) Czasami komus w pracy, ale to nie to samo...inny kraj, inne obyczaje(ciezko zrozumiec czy doradzic w czyms o czym nie ma sie wiekszego pojecia)

Wiec rodzinki poki co nie zadrecze:) PM wykazuje zainteresowanie, ale na kazda moja propozycje reaguje w jeden sposob:"zobaczymy Kochanie" , co doprowadza mnie czasami do frustracji:)

No, ale od czego jest forum i forumki  ;D

Offline oleandro

• uzależniony
« Odpowiedź #10 dnia: 29 Stycznia 2009, 13:56 »
Aga masz racje to wlasnie forum jest od pogadania sobie o wszelkich sprawach zwiazanych z weselem  o ktorych nie chca sluchac nasi faceci... :)

Offline malavi

• maniak
  • On zawsze "kuma" o co mi chodzi :)
  • data ślubu: 3.06.2010
« Odpowiedź #11 dnia: 3 Marca 2009, 13:38 »
O TAK! Forum jest lepsze od psychologa i tańsze :) Tak sobie mysle, że nikt nie zrozumie lepiej Panny Młodej od przyszłej Panny Młodej. A ja dopiero zobaczyłam, że agneska21 też masz Norda! Mozesz liczyć na moją relację :)

Offline pileczka22

• Aga
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #12 dnia: 3 Marca 2009, 14:26 »
Hej!
A ja zapraszam do naszego irlandzkiego wątku. Tam są dziewczyny, które wiedzą jak to jest załatwiać ślub na odległość, a także przyszłe panny młode takie jak Ty :)
https://e-wesele.pl/forum/index.php?board=54.0

Offline agneska21

• użytkownik
  • **
« Odpowiedź #13 dnia: 3 Marca 2009, 16:14 »
Malavi no pewnie, ze licze na relacyyyje:) Tylko nie wiem czy zdazysz w miesiac napisac, bo przeciez to miesiac miodowy ;D

Offline malavi

• maniak
  • On zawsze "kuma" o co mi chodzi :)
  • data ślubu: 3.06.2010
« Odpowiedź #14 dnia: 3 Marca 2009, 16:16 »
No :) Ta część przygotowań ślubnyhc też jest super!!!
Miesiąc miodowy niestety może u nas zostać skrócony do 2 tyg., a właściwy nieco przesunięty, więc z relacyjką zdążę :) Wiadomo, że na gorąco lepiej się takie rzeczy pisze  ;)