Ale gafa.... tyle czasu a ja nic nie napisałam.... przepraszam!!!!

jest mi tym bardziej głupio, bo jestem bardzo zadowolona z Fety, a pisząc swoją opinię najlepiej się Im odwdzięczę!
Więc zaczynając od początku:
Właściciele: Wspaniali, młodzi, kontaktowi ludzie. Szczerzy, zabawni sumienni. Naprawdę nic złego nie można powiedzieć.
kontakt przed weselem, jak i w trakcie wzorowy. Pomagają, podpowiadają, pilnują wszystkiego. O nic naprawdę nie trzeba się martwić.
Sala: u nas wesele było na 100 os (razem z kapelą) i absolutnie nie było tłoku, i duchoty. Klimatyzatory działają osobno więc jeśli komuś przeszkadzało, to można było jeden wyłączyć, bez obawy, że pozostali goście będą się gotować:) Sala przestronna, jasna no i ślicznie przystrojona (wybraliśmy zielony kolor). Przed salą spory ogród z ławeczkami i miejsce na papieroska:) dzieciaki się mogły wybiegać, a babcie na spokojnie porozmawiać.
Kelnerki: Miłe, grzeczne i bardzo sympatyczne. No i obrotne:) Jeśli się o coś poprosiło no za chwilkę sprawa była załatwiona.
Jedzenie: Nie pamiętam już dokładnie ile czego było, ile sałatek, ciepłych posiłków itd. ale wiem że jedzenia było naprawdę dużo. Na poprawiny zostało tego wszystkiego mnóstwo więc jeszcze po poprawinach właściciele dali nam patery z jedzeniem na poprawiny poprawin:D Oczywiście wszystko było smaczne i wszyscy goście chwalili.
Alkohol: mieliśmy bez ograniczeń więc nie wiem, jak w innych opcjach cenowych wypada. Wiem tylko, że tak naprawdę zależy to od gości. Jeśli przeważa młode towarzystwo, skore do zabawy to na pewno potrzeba go więcej, niż na weselu, gdzie jest więcej babć i dziadków. Najlepiej usiąść z listą gości i przeliczyć kandydatów do trunków.
Nie wiem jeszcze o czym mogłabym napisać, ale jeśli macie jakieś pytania to piszcie.
Wiem jedno - na każde z nich usłyszycie same pochwały.
Naprawdę ja jestem bardzo zadowolona i wszystkim polecam to miejsce!