Autor Wątek: Ślub londocat  (Przeczytany 2963 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline okruszek

• maniak
Ślub londocat
« dnia: 17 Sierpnia 2005, 17:47 »
Miłości wam zyczę  :serce:
i wszystko to o czym marzycie

Poprosimy o relację i o parę zdjęć :)
1 kwietnia 2006 - ślub cywilny

Będą bliźniaki :)

Offline asiek

• Chuck Norris
  • data ślubu: 14.08.2004
Ślub londocat
« Odpowiedź #1 dnia: 17 Sierpnia 2005, 17:52 »
:serce:  :serce:  :serce:  :serce:  :serce:  :serce:  :serce:  :serce:  :serce:  :serce: wszystkiego co najlepsze

Offline demka

• Chuck Norris
  • data ślubu: 25 grudnia 2005
Ślub londocat
« Odpowiedź #2 dnia: 17 Sierpnia 2005, 21:48 »
i ja też zyczę wszystkiego najlepszego :D
czekam na relację i zdjęcia :D
Nasza Oliwcia:

Nasza Lenka:

Offline Marta

• phpBB Moderator
  • Chuck Norris
Ślub londocat
« Odpowiedź #3 dnia: 17 Sierpnia 2005, 23:15 »
Wszytkiego najlepszego!
Czekamy na foty!
 :serce:

Relacja i fotki z naszego pięknego dnia:
https://e-wesele.pl/forum/viewtopic.php?t=4077

Offline asia

• Global Moderator
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 10.09.2005r.
Ślub londocat
« Odpowiedź #4 dnia: 17 Sierpnia 2005, 23:19 »
I ja się przyłączam do życzeń! Wszystkiego najlepszego - duuużo miłości!

Czekamy na zdjątka  :wink:

Offline sylwia

• użytkownik
  • **
Ślub londocat
« Odpowiedź #5 dnia: 18 Sierpnia 2005, 00:19 »
Wszystkiego najlepszego na Nowej Drodze Zycia!!!!  :serce:

Offline Agnieszka

• Chuck Norris
  • data ślubu: 20.08.2005
Ślub londocat
« Odpowiedź #6 dnia: 18 Sierpnia 2005, 12:44 »
Wszystkiego naj naj  :serce:  :serce:  :serce:

Ja jako pierwsza pod sercem Cię noszę,ja o Twoje zdrowie najgoręcej proszę.Ja jestem przy Tobie od pierwszego grama,Tyś mój świat cały,a ja...Twoja mama..

Offline koralik

• forumowicz
Ślub londocat
« Odpowiedź #7 dnia: 18 Sierpnia 2005, 14:05 »
GRATULACJE

i oczywiście czekamy na opwoeśći wrażenia i zdjęcia :mrgreen:

Offline londocat
  • nowicjusz
  • *
Ślub londocat
« Odpowiedź #8 dnia: 18 Sierpnia 2005, 16:59 »
Witam i bardzo serdecznie dziekujemy z moim Piotrusiem za życzonka. Jesteśmy na etapie zbierania zdjęć więc jak tylko je troszu wyselekcjonujemy (bo jest masa nieostrych) to na pewno sie pochwalimy.

Życzę wszystkim forumowiczom tak wspaniałej atmosfery i zabawy w dniu waszego ślubu jaki my mieliśmy. Już po wszytskim się śmialismy, że nawet nie przewidywaliśmy że najlepiej będziemy się na własnym ślubie bawić.... jak u kopciuszka - szare codzienne życie i pogoń codziennego dnia zastąpiona bajkową aurą i scenerią przepięknego balu, wspaniałaych gości, muzyki i tańca do białego rana. Krótki wypoczynek w apratamencie na statku, poranek pełen słońca i kolejny dzień rozpoczety wspanialym rejsem, a potem ponownie zabawa na poprawinach do późnego wieczora... czego jeszcze człowiek mógłby chcieć w taki dzień? Może tylko tego żeby taki dni było wiecej w naszym życiu.

Pozdrawiam
Kasia

Ps. wyjeżdżamy ta tydzień poślubny w głusze z dala od ludzi, telefonów i gwaru... do zobaczenia za tydzień, ze zdjęciami juz tym razem.

Offline Agnieszka32

• phpBB Moderator
  • uzależniony
Ślub londocat
« Odpowiedź #9 dnia: 19 Sierpnia 2005, 11:01 »
Serdeczne zyczenia wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia i żeby Wasze życie codzienne, nawet jeśli trąca szarością (jak to zwykle w życiu bywa), bylo przynajmniej w cześci tak piękne, jak dzień ślubu :)

Offline agulkaaa
  • Chuck Norris
  • MISIO 13.05.2007, MACIUŚ 21.10.2009
Ślub londocat
« Odpowiedź #10 dnia: 19 Sierpnia 2005, 18:47 »
i odemnie tez wszystkiego najlepszego :):):):):):):):)  :skacza:    :skacza:    :skacza:

Offline londocat
  • nowicjusz
  • *
Ślub londocat
« Odpowiedź #11 dnia: 29 Sierpnia 2005, 12:37 »
Witam,
Już po naszm miodowym tygodniu.... :(  troszkę krótki.
Ale odpoczeliśmy po całym zamieszaniu.

Bardzo dziękujemy za życzenia.

Obiecałam streszczenie naszego Wielkiego dnia, choc minął tak szybko...
obudziłam się o 6 rano (nerwy? emocje?), cały dom pogrążony jeszcze w snie. Tato zawózł mnie na Liściastą, a tam już poszło szybciutko, kręcenie włosów na wałki, zaczęło się nas schodzić coraz więcej,  szybki aczkolwiek piękny makijaż, w końcu piekna fryzurka, podczepiony welon i o 12:00 byłam gotowa. Gdy wsiaałm do samochodu tacie aż dech zaprało.... :mrgreen:
Pędem do domku późne śniadoanko i wbijanie się w sukienkę. Trochę nam przy tym zeszło.... o 14 błogosławieństwo, przyjechała moja teściowa oraz teściu i razem z moim tatkiem udzielili nam błogosławeństwa, oczywiscie łez nie zabrakło.....

Później szybciutko do samochodu i na zdjęcia do fotografa. Pan fotograf starał sie nas zrelaksować i rozśmieszać (techniki ma oryginalne). Po godzinnej sesji prawie ucieklismy ze studia bo czs nas gonił. Później szybko samochodem an cmentarz, złozyć kwiaty na grobie mojej mamy, nie wyobrażałam sobie ślubu bez jej błogosławieństwa, chociaż w taki sposób...  A potem pędem do Kościoła...  
Jeszcze przed mszą otrzymalismy błogosławieństwo od Piotrka babci i dziadka, seniorów ich rodu... ;)
No i rozpoczęło się, ja dumna z welonem na głowie, mój luby przystojny i usmiechnięty... ksiądz wyszedł po nas do przedsionka i rzy akompanamencie śpewu i westchnień żeńskiej częsci obu naszych rodzin wmaszerowalismy przed ołtarz. azanie było bardzo osobiste i przepiekne, gdyż, ksiądz, który udzielał nam ślubu jest z nami bardzo blisko zaprzyjaźniony. Potem przysięga... nasze spojrzenia... i uroczysty pocałunek, który przypieczętował nasze słowa. Wymiana obrączek i ... msza nam tak szybko minęła. Po mszy podpisaliśmy dokumenty i to juz było to! Stało sie jestesmy MAŁŻEŃSTWEM!

Później gratulacje, życzenia kwiaty... Wsiedliśmy do samochodu i całym orszakiem udaliśmy się na Ładogę, przywitanie chlebem i solą... i wodą (tak, tak wiedziałam po który kieliszek siegać). Mój Piotrus przeniósł mnie przez próg i rozpoczelismy wspaniałą zabawę do białego rana. Atmosfera gorąca, goście wspaniali obsługa na Ładodze świetna, czego więcej chcieć? Zmęczeni emocjami i zabawą po 5 rano udalismy sie do naszego apartamentu, z szampanm w prezencie z Ładogi.

Dzien był cudowny, zabawa i noc fantastyczne, choć krótkie
Jak również obiecałam  zamieściłam kilka fotek, zapraszam do oglądania:

https://e-wesele.pl/forum/album_thumbnail.php?pic_id=178

Przepraszam za odwrotną kolejność :)
Pozdrawiam
cat

Offline Marta

• phpBB Moderator
  • Chuck Norris
Ślub londocat
« Odpowiedź #12 dnia: 29 Sierpnia 2005, 12:55 »
Londocat wyglądaliście ślicznie! Jeszcze raz gratuluję! :serce:
Czekamy na więcej fotek! :)

Relacja i fotki z naszego pięknego dnia:
https://e-wesele.pl/forum/viewtopic.php?t=4077

Offline PumoRi

• maniak
Ślub londocat
« Odpowiedź #13 dnia: 29 Sierpnia 2005, 15:14 »
gratuluję gorąco!! Pieknie czyta się takie relacje, czuć w nich te emocje :) mam nadzieję, że  nasz dzień też będzie taki piękny  :D

Offline demka

• Chuck Norris
  • data ślubu: 25 grudnia 2005
Ślub londocat
« Odpowiedź #14 dnia: 29 Sierpnia 2005, 15:30 »
Zdjęcia piękne, piekna z Was para. Umieść jeszcze kilka fotek (mam mały niedosyt)...

Jeszcze raz wszystkiego naj :serce:
Nasza Oliwcia:

Nasza Lenka:

Offline londocat
  • nowicjusz
  • *
Ślub londocat
« Odpowiedź #15 dnia: 29 Sierpnia 2005, 16:05 »
Bardzo dziękuje, postaram się jeszcze kilka fotek wrzucić, może jakieś od fotografa..., ale one są mniej naturalne, zawsze wolałam takie z życia wzięte...

Życzę wam wszystkim dziewczyny abyźcie się czuły  w ten szczególny dzień (i nie tylko) tak bardzo piekne i wyjątkow jak ja. Jedna rada, cokolwiek sie bedzie działo, nie dajcie sobie zepsuć nastroju. Na codzień uchodzę za osobę dość nerwową i przejmuje się dosłownie najmniejszymi drobiazgami, jednak wtym dniu udało mi się zupełni wyluzowac i nie przejmować niczym innym tylko nami dwojgiem. Było cudownie! Zawsze sa jakieś wpdki i niedociągnięcia, jednak warto skupic sie tylko na tej szczególnej uroczystości i sobie nawzajem!

Powodzenia! Będę trzymać za was kciuki!
cat

Offline agulkaaa
  • Chuck Norris
  • MISIO 13.05.2007, MACIUŚ 21.10.2009
Ślub londocat
« Odpowiedź #16 dnia: 29 Sierpnia 2005, 21:49 »
no relacje czyta sie cudnie przyznam sie ze sie wzruszylam:)
śliczna z was para