Autor Wątek: przyjęcie weselne- Trzebiatów i okolice  (Przeczytany 5185 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline an_ulka
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 22.08.2009
przyjęcie weselne- Trzebiatów i okolice
« dnia: 30 Listopada 2008, 14:56 »
witajcie,
planuję ślub  jesienią 2009 roku, nie mamy jeszcze ustalonej konkretnej daty, gdyż mamy trochę problemów z ustaleniem ostatecznej liczby gości, ale najwięjszym problemem jest znalezienie fajnego miesca na organizację tak waznego dla nas dnia. . . 

Nie znalazłam na forum tematu ,jeśli chodzi o lokale w okolicy Trzebiatowa, Mrzeżyna, Gryfic, [jesli takowy jest to przepraszam i proszę o usunięcie tego wątku :] ]  ale proszę o pomoc w wyborze! Może są tu jakieś pary z podobnego regionu?? :)

Znalazłam tylko trochę informacji na temat Dworku Prawdzic w Niechorzu i Dworku nad Regą, w Trzebiatowie.   Ale chciałabym poznać więcej opinii o innych miejscach:)

Dodam, że na razie wersja jest taka, iż wesele ma być na ok 60 osób, osobiście baaardzo bym chciała by odbyło się ono właśnie w moich okolicach, ( mój przyszły mąż pochodzi z lubuskiego, więc muszę też zapewnić około 30 osobom nocleg).

A tak w ogóle to witam wszystkich, bo to mój pierwszy odzew na forum:-)
Pozdrawiam:)

Offline paooolka

• Niufomaniaczka
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 05.09.2009
Odp: przyjęcie weselne- Trzebiatów i okolice
« Odpowiedź #1 dnia: 1 Grudnia 2008, 08:44 »
jesli wchodza tez w gre nadmorskie miejscowości to masz juz wiekszy wybór. Niechorze, Pogorzelica... Słyszałam ze w Nowielinie tez robią. Sama niedawno szukałam :) ale troche bardziej od strony Dziwnowa. Jest jeszcze Pałacyk Ptaszynka w Rybokartach, niedaleko Gryfic
Il corpo è solo uno strumento. Il corpo senza lo spirito non ha nessun valore.

całkiem nowa JA

Offline an_ulka
  • nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #2 dnia: 2 Grudnia 2008, 20:33 »
hej:)
dziekuję za odpowiedź

Szukam i szukam, ale na razie jeszcze nic nie wybrałam.  Niby sporo opcji do wyboru, ale trudno się zdecydować:)
Jakby jeszcze ktoś miał ochotę się wypowiedzieć to bedę wdzieczna. 
Jakoś spodobało mi sie Nichorze, zaczynam negocjacje z Dworkiem Prawdzic:] Ale myślałam, że to wszystko pójdzie jakoś łatwiej;)
O ja naiwna!:]

Offline aadaa

• Ada
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 06/09/2008
« Odpowiedź #3 dnia: 4 Grudnia 2008, 09:21 »
Otworzyli Dworek w Gadomiu kolo Golczewa  -- tam podpytaj.
B .: 02/06-2010    K.: 20/06-2012

Offline an_ulka
  • nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #4 dnia: 4 Grudnia 2008, 17:47 »
póki co znaleźliśmy domek wczasowy w którym organizowane są wesela.  W Niechorzu, nazywa sie ŚWIDNICA.  Jedziemy oglądac salę za tydzień. 
W Gadomiu interesujące nas terminu niestety są już zajęte:(

Aha, a jeśli są tu pary, które chcą organizować wesele w Trzbiatowie, w restauracji "Ratuszowa" to radzę uważać, bo zmienił się własciciel i nawet pomimo wcześniejszych zaliczek, podobno odwoływane są śluby.   ??? :o Pochodze z tego miasta i wiem,że dużo par decyduje się własnie na to miejce.  W sumie też je brałam pod uwagę, ale w takim przypadku to odpada. 
A szkoda, bo to całkiem fajne miejsce.

Offline kamyk4
  • użytkownik
  • **
  • data ślubu: 12.10.2002
« Odpowiedź #5 dnia: 15 Grudnia 2008, 22:06 »
Ostatnio mialam turystki ktore polecaly mi w Trzesaczu (21 km od Trzebiatowa, moze nie za daleko?) dwa miejsca: Ville Hof- to tak bardziej ekskluzywnie i Mlodziezowy Osrodek Szkoleniowo-Wypoczynkowy w ktorym byly na kilku imprezach: radach pedagogicznych, weselach i mowily ze swietne miejsce. Moze tam? Oba miejsca maja swoje strony w necie.

Offline gami11

• nowicjusz
  • *
  • Syrena 105
  • data ślubu: 12.09.2009
« Odpowiedź #6 dnia: 19 Grudnia 2008, 23:20 »
Witam.  Najpiekniejsza sala jaką widzielismy jest restauracja Polonez w Rymaniu,pojechalismy tam zobaczylismy i odrazu zaklepalismy termin na 12 wrzesnia 2009 roku-jedyny jaki był wolny we wrzesniu,pazdziernik tez mają cały zajęty z tego co pamietam.  Jestesmy z Gryfic i tez duzo szukalismy,ale sie udało! Pozdrawiam. . .

Offline jenny33
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 20,06,2008
« Odpowiedź #7 dnia: 3 Stycznia 2009, 21:48 »
Witaj my też zarezerwowaliśmy sale w Rymaniu na 20 czerwca jesteśmy z Trzebiatowa i jesteśmy trochę podłamani bo nie możemy znaleźć fajnego zespołu(który ma jeszcze wolny termin) jeśli słyszeliście o jakimś to proszę dajcie znać tel 501649446   :-\

Offline an_ulka
  • nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #8 dnia: 3 Stycznia 2009, 23:18 »
witajcie,

my mamy już salę. jest to nowa sala weselna w Trzebiatowie. Pierwsza impreza ,która się na niej odbyła to Sylwester, więc nie wiem jeszcze jak się sprawdziła,bo nie słyszałam żadnych opinii. Ale wierzę,że będzie dobrze, bo sala nam się podoba.

Jenny33, wysłałam Ci wiadomośc na priva i jeszcze się odezwę.
Pozdrawiam