Autor Wątek: Dziedzic film,kto slyszal i doda opinie?  (Przeczytany 25563 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline oleandro

• uzależniony
  • data ślubu: sierpień 2010
Odp: Dziedzic film,kto slyszal i doda opinie?
« Odpowiedź #30 dnia: 13 Listopada 2009, 19:51 »
oj chyba nie mozna podawac stron www  ;)

film na youtubie bardzo przyjemny.

Offline Robin

• bywalec
  • data ślubu: 24-04-2010 :Serduszka:
« Odpowiedź #31 dnia: 16 Listopada 2009, 13:26 »
My również rozważamy skorzystanie z usług.
Dziewczyny, któe już korzystały - możecie na prv napisać conieco odnośnie cen i oferty (co wchodzi w zakres, od jakiej godziny filmuje itp)? Będę zobowiązana :)
Z góry dzięki.

Relacyjka Robin
Zapraszam :)

Offline Ilona1985

• entuzjasta
« Odpowiedź #32 dnia: 17 Listopada 2009, 11:55 »
Najlepiej zadzwonic i sie zapytac bo cena zalezy co chcesz dokladnie...
A pan Michal kameruje do okolo 2giej chyba juz nie pamietam.

Offline tete

• "Nikt nie lubi samotności. Ja tylko nie próbuję się z nikim na siłę zaprzyjaźniać. To prowadzi do rozczarowań."
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 2.06.2007
« Odpowiedź #33 dnia: 19 Listopada 2009, 11:22 »
Miałam okazje wczoraj oglądać film z tego studia...powiem tak:pięknie subtelnie pokazane emocje!!!!!Naprawde z przyjemnością obejrzałam film-a filmy ślubne to ja tak nie bardzo oglądac lubie ;)
Nikt nie lubi samotności. Ja tylko nie próbuję się z nikim na siłę zaprzyjaźniać. To prowadzi do rozczarowań.

Offline marekwinicjusz
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 11.09.09
« Odpowiedź #34 dnia: 12 Stycznia 2010, 07:39 »
wiec tak.  Ja na plute z wesela czekalem  5 miesiacy.  Na poczatku bylo super.  Podpisanie umowy.  rewelacja.  Michal z usmiechem o wszystkim zapewnial ze bgedzie super.   Potem zaczelo sie przedluzanie.  Po 3 miesiacach zapewnial ze jescze miesiac ze to byl koniec sezonu ze ma urwanie glowy, ze chce kasete zrobic profesjonalnie itp.  Nastepnie po 4 miesiacu zaczalem sie upominac wiec powiedzial ze jescze miesiac.  W koncu okresoczekiwania zwiekszyl sie do 5 miesiecy.  Jak oddal nam plyte to byly jecsez poprwaki o ktorych prosilismy z zona zeby zwrocil uwage.  Oczywiscie nie bylo tego na plycie o co prosilismy.  Ale nie chceilismy juz czekac nastepnego miesiaca na plyte.  Ogolnie film super.  Podoba nam sie z malymi szczegolami.  Ale czas oczekiwania i brak kompetencji, kontaktu z dziedzicem to masakara.  Uwazam ze sa inni dobrzy kamerzyscie w szczecinie.  Zastanowcie zanim podejmiecie decyzje. . .  jezeli "dziedzicfilm" uwaza sie za profesjonaliste to powinien chociaz odebrac telefon i o tym poinformowac.  Nie odpowieada na e-meile.  Pozdrawiam.  To sa moje odczucia wiec nie myslcie ze jestemz  konkurencji.  Informuje tylko i ostrzegam innych.  Pozdrawiam

Offline katia25

• użytkownik
  • **
« Odpowiedź #35 dnia: 20 Stycznia 2010, 03:40 »
Z moich obliczeń czekałeś na film 4 miesiące, niemniej jednak to i tak długo. Aczkolwiek jak byliśmy na spotkaniu z Panem Michałem ostrzegał, że czas oczekiwania na film znacznie może się wydłużyć jeśli wesele jest w sierpniu, wrześniu czy październiku.

Offline marekwinicjusz
  • nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #36 dnia: 3 Lutego 2010, 10:24 »
Katia 25, jezeli chodzi o czas oczekiwania to mowil ze sie moze wydluzyc ale o miesiac a nie o trzy. . . .  A widze ze to nie tylko moja opinia. . . . .  pozdrawiam osoby ktore maja dopiero zamiar podpisac umowe i zycze stalowych nerwów. . . .

Offline Luusia
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 18.09.2010
« Odpowiedź #37 dnia: 3 Lutego 2010, 11:45 »
my się zdecydowaliśmy na Pana Dziedzica pomimo tego, iż liczymy się z tym, że bardzo długo będziemy czekać na filmy.  Po prostu jego prace najbardziej nam przypadły do gustu.

Offline netka0003

• maniak
  • Kocham Cię Kochanie Moje :)*
  • data ślubu: 02 lipca 2011
« Odpowiedź #38 dnia: 4 Lutego 2010, 21:02 »
tak czytalam wasze wypowiedzi, az sama musialam zajrzec na ich strone ww. i powiem szczerze ze naprawde bardzo ladne filmiki :)  tylko zastanawiam sie ile teraz moze kosztowac u nich "usluga"  ;D ;D   

Offline migotunka
  • nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #39 dnia: 15 Lutego 2010, 13:52 »
 My ślub mieliśmy pół roku temu a o filmie ani widu ani słychu. . . :(:(:( p.  Michał nie odbiera telefonów. . . .  nie można się z nim skontaktować.  Owszem filmy kręcone przez firmę są naprawdę ładne ale co z tego jak trzeba tyle czekać.  (rozumiemy, że są opóźnienia . . .  ale bez przesady!!!

Offline netka0003

• maniak
« Odpowiedź #40 dnia: 15 Lutego 2010, 20:08 »
no nie wiem...

migotunia nie wiem czy mozna ci wierzyc na slowo, masz dopiero jednego posta od 2008 roku...

mysle ze to ktos chce zaszkodzic "dziedzicowi" :P

slyszalam duzo pozytywnych opinii, a wiadomo ze kazdemu moze sie zdarzyc jakies opoznienie...

Offline marcella

• Chuck Norris
  • data ślubu: 21.05.2011
« Odpowiedź #41 dnia: 15 Lutego 2010, 20:41 »
Kurcze zmartwiły mnie wypowiedzi na temat Dziedzica. Sama chciałam korzystać z ich usług. Jeszcze się zastanawiam. Skoro za film trzeba zapłacić ponad 2tys złotych to nie powinno być takich opóźnień.. Albo w umowie powinien z góry pisać, że oddanie filmu może potrwać nawet tyle czasu.. To ludzie nie mieliby do niego pretensji.. Wiadomo na co by się mieli nastawić. Sama jestem z podobnej branży i jeszcze nie zdarzyło się nam nie oddać materiału na czas. Rozumiem, że mają mnóstwo zleceń ale tak naprawdę co klineta powinno to obchodzić.. Płaci to wymaga. Jeśli faktycznie to wszytsko jest prawdą.. Bo może faktycznie ktoś chce po prostu im zaszkodzić.. Troszkę ciężko to teraz stwierdzić.. Czekam zatem na jeszcze inne opinie :)

Offline marta-aleksandra

• nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 05.06.2010
« Odpowiedź #42 dnia: 15 Lutego 2010, 21:11 »
Ja chciałam skorzystać z jego usług. Na targach Pan kazał umowić się telefonicznie na spotkanie więc tak zrobiłam. Tylko wystąpił jeden problem.....nie odebrał telefonu:( I tak dzwoniłam kilka razy  przez trzy dni i cisza. Wydaje mi się,że ktoś tu unika telefonów. Jego strata, bo w tej sytuacji zamówiłam innego kamerzyste. Mogę stwierdzić tylko,że filmy są może i piękne ,ale podejście do klienta beznadziejne....

Offline Ilona1985

• entuzjasta
« Odpowiedź #43 dnia: 16 Lutego 2010, 09:54 »
ja tez uwazam, ze ktos tu chce mu zaszkodzic...

Offline doris_h
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: ??
« Odpowiedź #44 dnia: 21 Lutego 2010, 16:56 »
UWAGA NA DZIEDZICA!!

Jestem zdesperowana za niecałe 2 tygodnie miną 5 miesięcy od ślubu a tu ani widu ani słychu.  Totalny brak profesjonalizmu ze strony tego Pana. ! Wielokrotne telefony, maile prośby i za każdym razem o ile odbierze telefon ( a trzeba dodać że dzwonię już z różnych numerów) inna wersja, coraz to nowa ściema.  Brak mi już słów, dlatego postanowiłam sprawę skierować do kancelarii prawnej bo nie pozwolę by najpiękniejszy dzień w życiu kojarzył mi się z takim chamstwem! chamstwem bo musicie wiedzieć, że Pan Michał już nie jest tak słodko pierdzący jak przy podpisywaniu umowy.  Ja dużo wcześniej czytałam o nim i wiedziałam o tym że są opóźnienia, dlatego otwarcie z nim rozmawiałam że ok poczekam tylko niech mi powie taką ostateczna ostateczną datę i uwaga wesele było 10 października 2009 i Pan Michał obiecał że na Święta Bożego Narodzenia napewno będziemy już mogli oglądać film z rodziną! Ludzie ten facet to totalny brak klasy!Jak można tak traktować ludzi - klientów!!! Ja rozumiem różne sytuacje się zdarzaja, losowe, ale miejmy cywilną odwagę pogadać i powiedzieć jak sprawa wygląda!!  Czy wiecie jak ja się czuję jak dzwonią do mnie Nasi goście weselni a wesele było sporawe bo ok 160 osoób i pytają o film??!!!Ja ze swojej strony powiem tylko tyle że zrobie absolutnie wszystko co w mojej mocy żeby inni nie musieli przeżywać tego co my teraz. . .  jeżeli będe musiała to ruszę wszystkie dostępne mi media i myśle że ta reklama nie przysporzy mu już ani jednego klienta!
Pozdrawiam Panie Michale jak Pan to czyta!

Offline Ilona1985

• entuzjasta
« Odpowiedź #45 dnia: 21 Lutego 2010, 18:19 »
Uwazam, ze to kolejna proba przygaszenia pana Michala przez konkurencje!

Offline netka0003

• maniak
« Odpowiedź #46 dnia: 21 Lutego 2010, 19:42 »
moze ktos kto korzystal z uslug dziedzica niech sie wypowie, ale ktos kto sobie go chwali...

juz sama nie wiem co mam robic...

Offline Hola
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 10.10.2009
« Odpowiedź #47 dnia: 21 Lutego 2010, 20:31 »
Witam,
Mieliśmy ślub w październiku 2009 r.  Do dnia dzisiejszego nie mamy filmu z Dziedzic film:( Jesteśmy załamani, bo cała rodzina nas wypytuje co z filmem, a minęło już prawie 5 miesięcy.  Pan Michał nie odpowiada na sms-y, nie odbiera telefonów.  Raz odpisał po 4 miesiącach, że film będzie gotowy za ok.  2 tygodnie.  Niestety 2 tygodnie minęły, a filmu nadal nie mamy.  Mam nadzieję, że w końcu doczekamy się naszej ślubnej pamiątki i będę mogła Wam napisać, że warto było czekać.  Jutro będę próbowała znowu dzwonić do Dziedzic film!!!

Pozdrawiam.

Offline marcella

• Chuck Norris
  • data ślubu: 21.05.2011
« Odpowiedź #48 dnia: 21 Lutego 2010, 21:16 »
Ja na targach umówiłam się z nimi na konkretny dzień i dwa dni później sami do mnie zadzwnili czy będę. Ale to było przed a nie po ślubie..

Offline Ilona1985

• entuzjasta
« Odpowiedź #49 dnia: 22 Lutego 2010, 12:55 »
Ja korzystalam i nie mam powodow do narzekan.Zawsze odpisywal na mejle bardzo szybko i zawsze odbieral telefony...

Offline doris_h
  • nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #50 dnia: 22 Lutego 2010, 13:18 »
Cytat: Ilona1985 link=topic=12832. msg1178533#msg1178533 date=1266772778
Uwazam, ze to kolejna proba przygaszenia pana Michala przez konkurencje!
Nie jestem żadną konkirencją! tak jak każdy na tym forum mam prawo wypowiedzieć się w temacie a że moje wzburzenie osiognęło punkt krytyczny to wybacz ale nie przebieram już w środkach. . .  a To własnie Twoje posty wskazują że jesteś od "Dziedzica" !

Offline Ilona1985

• entuzjasta
« Odpowiedź #51 dnia: 22 Lutego 2010, 15:55 »
Aha rozumiem.
Nie jestem ''od Dziedzica'', prosze wejdz w moje watki...

Offline marekwinicjusz
  • nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #52 dnia: 23 Lutego 2010, 07:58 »
jezeli ktos go chwali to znaczy ze dostal film w terminie.  Ja czekalem na film prawie 5 miesiecy.  tak bylo i sie wypowiadam na ten temat i nie mowcie mi ze jestem z konkurencji.  Pisze to bo tak bylo.  Jest nie terminowy i nie ma profesjonalnego podejscia do klienta. . . .  choc filmy faktycznie robi fajne.  Brak informacji, brak kontaktu. . . .  powodzenia zycze innym. . . .

Offline karolcia-g
  • nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #53 dnia: 23 Lutego 2010, 12:58 »
Ja miałam ślub w drugiej połowie września 2009 i dopiero po 4 i pół miesiąca dostaliśmy pierwszą wersję filmu, w którym jeszcze trzeba było pozmianiać niektóre rzeczy, ponieważ były niedopracowane, a dopiero w zeszłym tygodniu dostaliśmy kolejną wersję do zatwierdzenia czyli czekaliśmy 5 miesięcy bez kilku dni.  Śmiać mi się chcę, jak przeglądam to forum i czytam że ktoś chce zaszkodzić Dziedzicowi!!! To on sam sobie szkodzi- w sezonie kręci tyle wesel, ile tylko może, a późnije klienci, którzy płacą naprawde duże pieniądze za jego usługi czekają na film po 5 miesięcy- to jest jakaś paranoja!! Ja z mężem w prawdzie z filmu jesteśmy zadowoleni, ale z podejścia P.  Michała na pewno nie.  Uważa sie za profesjonalistę, a wcale nim nie jest- może i robi dobre filmy ale na pewno nie można go nazwać profesjonalistą.  Z pewnością nie polecę jego firmy nikomu.  A tym którzyjuż sie zdecydowali na jego usługi szczerze zyczę powodzenia, bo wiem ile mnie to nerwów kosztowało.

Offline mariposa221

• bywalec
  • data ślubu: 06.08.2010
« Odpowiedź #54 dnia: 25 Lutego 2010, 12:33 »
Powinni w takim razie zatrudnic dodatkowych ludzi, skoro aż tak się nie wyrabiają. Ja też mam zamówiony tam film, więc trochę zaczęłam się martwić tym bardziej, że nie jest tani. Najgorzej jak ktoś leci na ilość a nie na jakość.

Offline molly18
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 18.09.2010.
« Odpowiedź #55 dnia: 25 Lutego 2010, 16:28 »
No to troche mnie zmartwily te posty.  My mamy podpisana umowe z p.  Michalem i slub w polowie wrzesnia, heheh, czyli moze za rok go obejrzymy ;) ale trudno, uwazam ze i tak warto, bo na dzien dzisiejszy nie ma nikogo innego w Szczecinie, kto by mi bardziej odpowiadal jesli chodzi o robienie filmów.

Offline migotunka
  • nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #56 dnia: 28 Lutego 2010, 10:55 »
i co z tego, że to był mój pierwszy post. . . .  ja piszę wtedy kiedy zaistnieje taka potrzeba.  Niestety wszystko co napisałam jest prawdą i z tego powodu nie jest mi do smiechu! Rodzina goście pytają aż mi wstyd mówić że nie wiem kiedy film będzie.  W tamtym tygodniu miał być film juz ostatecznie a tu co znow niemiła niespodzianka! to już pół roku

Offline doris_h
  • nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #57 dnia: 3 Maja 2010, 09:52 »
Chciałabym tylko powiedziecieć że od Naszego ślubu mineło już 7 miesięcy bez paru dni maż właśnie pojechał obejrzeć film bo ja już nie mam ochoty widzieć ani tego Pana ani tym bardziej z nim rozmawiać. . . .  zupełnie mi już nie zależy na tej kasecie, jakis 1 m-c temu zaprosił Nas na oglądanie Naszej kasety - niestety to była kaszana robiona na szybko i na odwal.  W niektórych momentach brakowało głosu, w jeszcze innych 2 rózne muzyki się nakładały, piosenki były urywane w połowie słowa!!! Ja się go spytałam czy w ogole sam to obejrzał to mi powiedział że tylko na kompie - bzdura. ! Żałosne to było, powiedzieliśmy mu z mężem że spodziewaliśmy się dobrze zmonotowanego filmu takiego jak nam pokazywał przed podpisaniem umowy.  Ten koleś to porażka!!!! Absolutnie odradzam!

Offline Kraspedia

• nowicjusz
  • *
  • Going out of my mind
  • data ślubu: 2010
« Odpowiedź #58 dnia: 4 Sierpnia 2010, 21:58 »
Korzystałam z usług Dziedzic film 12 czerwca. Tego dnia odbyło się moje wesele  8)  Miałam zamiar zadzwonić po film po 2 mc (czas oczekiwania wg umowy), jednak już po miesiącu to Pan Michał odezwał się do nas z informacją, iż nasz film jest gotowy do wstępnej oceny.
Nie mam zastrzeżeń co do usług tejże firmy. Film jest kapitalny, oglądam go na okrągło. Oglądając go czuję, że wszystko jest tak jak być powinno, dopięte na ostatni guzik, idealnie zsynchronizowane z muzyką. W filmie ujęte są najważniejsze momenty bez zbędnego przedłużania. Film odpowiedniej długości, fajnie się ogląda, dobrze dobrana muzyka, jednym słowem ja jestem zachwycona  ;D
Także ja szczerze polecam.

Offline kobietaposlubie
  • nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #59 dnia: 8 Marca 2011, 17:49 »
Cytat: chilanes link=topic=12832. msg842241#msg842241 date=1235912802
Czy jest ktoś jeszcze, kto może się wypowiedzieć na ich temat? Zastanawiam się, czy nie skorzystać z ich usług. 

Witam, Ja z obecnym mężęm rownież zdedcydowałam się na dziedzica.  Po roku od ślubu postanowilam w wolej chwil napisac o jego usludze parę słów w trosce o inne zakochane pary.  To co tu czytam jaki to Pan dziedzic jest wspanialy wydaje mi sie zwykłym pr-em forowym, który sam sobie tu urządza i być możę właśnie, to jest jedna z przyczyn przez ktore również czekalismy na film ponad 5 miesiecy ;/ Jakość filmu pozostawia też wiele do życzenia ( poźniej zorientowaliśmy się żę w tej cenie można mieć już nagranie w hd) i to o wiele szybciej.  Wspólna analiza z mężem pozwala nam stwierdzić,że Pan filmowiec po prostu jest łasy na pieniążki i bierze wiecej roboty niż może udźwignąć stąd też jego motto diable i szczegółach do jego filmów nie pasuje. Widzieliśmy filmy znajomych i są o wiele lepsze.  Kolejan sprawa DziedzicFilm robi filmy bardzo plastikowe (sztuczne) co nie każdemu się rownież podoba. . . osobiście odradzamy!