ja moge z calym przekonaniem polecic sklep w toruniu na nowym rynku, nie wiem jak sie nazywa;p...to jest jedyny sklep, w kotrym znalazlam staniki dla siebie idealne!!! musze dodac, ze naprawde nigdzie indziej - poza oczywiscie internetem - sie nie spotkalam z taka rozmiarowka...zawsze mowiono mi, ze w sklepie nie znajde tylko na zamowinie trzeba szyc...a tam - wchodze do sklepu i od razu sie pytam, czy cos dla siebie znajde a babeczka mowi, ze nie ma problemu - zdebialam i od razu sie usmiech pojawil

...rozmiary wszystkie, piekne modele, naprawde bylam w szoku - a taki niepozorny sklepik sie wydawal...
i co jeszcze, jesli chodzi o slubna bielizne, to najlepsze sa bardotki i pod suknie slubna bez ramiaczek trzeba kupowac mniejsze w obwodzie zeby sie nie zsunely - najlepiej z dodatkowym paskiem silikonowym co sie skory trzyma...dodam, ze ja normalnie nosze 65, a tam kobietka dobrala mi 60D bez problemu! jestem strasznie zadowolona, maja piekna bielizne, mozna sobie cale komplety kupic (biustonosze, majty, ponczochy i pasy do nich lub samonosne)...
a co najwazniejsze zajmuja sie klijentem kompleksowo, doradza co i jak a nie zostawia samej sobie zeby przymierzyc i juz - kobietka wprost mowi co jest nie tak i jak to mozna naprawic

...