Mam do sprzedania piękną, białą suknie Sweetheart model 5837 z kolekcji 2008, cena salonowa 2900 zł, oryginalny rozmiar to 6 lecz lekko była dopasowywana w biuście i talii. Krawcowa zrobiła to w taki sposób by można ją było w przyszłości znów poszerzyć. Ogólnie moje wymiary to biust 87, talia 60, biodra 90, czyli można powiedzieć standardowe 34, sukienka na długość może być dowolnie regulowana ( brawo dla producentów ) ponieważ dół składa się z dwóch warstw i tą pierwszą można zarówno skrócić jak i wydłużyć nie tracąc fasonu sukienki. Sukienka robi duże wrażenie ponieważ jest mocno zdobiona aplikacjami z cekinów, koralików i cyrkonii i w słoneczku pięknie ślini na zdjęciach również

największym jej atutem jest cudowny tren również zdobiony aplikacjami który po prostu bajecznie się układa przy chodzeniu. Sukienka jest na dużym kole, układa się w fason "A" przez co wyszczupla, podkreśla talię i dodaje trochę wzrostu osobom niskim. Ja czułam się w niej wyjątkowo pięknie aż miło było czuć na sobie spojrzenia zachwyconych gości. Na dodatkowe pytania chętnie odpowiem mój tel. 697 280 930 . Cena do uzgodnienia
Serdecznie pozdrawiam Wszystkie przyszłe Panny Młode. Dziewczyny pamiętajcie to jest Wasz dzień i musicie być powalająco piękne !!!