Autor Wątek: piękna Sweetheart 34/36, kolekcja 2008, biała z trenem - Szczecin  (Przeczytany 1790 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline KochanaMyszka
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 14.08.2008
 Mam do sprzedania piękną, białą suknie Sweetheart model 5837  z kolekcji 2008, cena salonowa 2900 zł, oryginalny rozmiar to 6 lecz lekko była dopasowywana w biuście i talii.  Krawcowa zrobiła to w taki sposób by można  ją było  w przyszłości znów poszerzyć.  Ogólnie moje wymiary to biust 87, talia 60, biodra 90, czyli można powiedzieć standardowe 34, sukienka na długość może być dowolnie regulowana  ( brawo dla producentów ) ponieważ dół składa się z dwóch warstw i tą pierwszą można zarówno skrócić jak i wydłużyć nie tracąc fasonu sukienki.  Sukienka robi duże wrażenie ponieważ jest mocno zdobiona aplikacjami z cekinów, koralików i cyrkonii i w słoneczku pięknie ślini na zdjęciach również :)  największym jej atutem jest cudowny tren również zdobiony aplikacjami który po prostu bajecznie się układa przy chodzeniu.  Sukienka jest na dużym kole, układa się w fason "A" przez co wyszczupla,  podkreśla talię i dodaje trochę wzrostu osobom niskim.  Ja czułam się w niej wyjątkowo pięknie aż miło było czuć na sobie spojrzenia zachwyconych gości.  Na dodatkowe pytania chętnie odpowiem mój tel.  697 280 930 .  Cena do uzgodnienia

Serdecznie pozdrawiam Wszystkie przyszłe Panny Młode.  Dziewczyny pamiętajcie to jest Wasz dzień i musicie być powalająco piękne !!!