0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
Cytat: Justys851 w 29 Czerwca 2015, 09:00dmonik nie masz takiego targu obok siebie gdzieś ?? z obcokrajowcami co sprzedają ??jest bardzo duzy wybór tego typu sukienek, ale trzeba mierzyć, bo większość rozmiarów jest "uniwersalnych " My mamy taki rynek, ale większość handlujących Polaków (chyba, że bielizną - to Armeńczycy ) i ceny są kosmiczne!!! jak ostatnio się czymś zainteresowałam, to mało się nie przewróciłam dużo drożej niż w sieciówkach!!! a ceny rzeczy dla dzieci to już w ogóle kosmos! ostatnio kupiłam Nati kapelusz na lato - bo już musiałam i 25zł zapłaciłam....w 5 10 15 teraz 7-12zł
dmonik nie masz takiego targu obok siebie gdzieś ?? z obcokrajowcami co sprzedają ??jest bardzo duzy wybór tego typu sukienek, ale trzeba mierzyć, bo większość rozmiarów jest "uniwersalnych "
Moje włosy są cienkie i proste, strasznie się plączą TT sprawdza się rewelacyjnie
Ja nawet 160cm wzrostu nie mam wiec prawie zawsze musze skracac :-/ a nie nie przepraszam rok temu trafilam na dluga spodnice..notabene cudowna..z vero moda aaa i z neu look tez nie musialam no ale generalnie musze