na stronie startowej piszesz w liczbie poj. mojego, mnie, itp. a z kolei np. w sprzęcie jest tak cyt. Jesteśmy autoryzowanym gabinetem BEYOND, my czyli kto???
cieżko jest mi utrafić z formą..
jestem autoryzowanym przedstawicielem?

to brzmi jak sprzedawca chrupków..
co do zakładki bezpieczeństwo to napisałabym co to za urządzonko, bo pewnie nie każdy wie...a i w sumie możesz dodać notke o tych badaniach, mysle że nie zaszkodzi.
to urządzonko to właśnie autoklaw.. to jest to co zostało opisane pod rysunkiem... w tym czymś się sterylizuje narzedzia..
pacjenci błędnie to coś określają dezynfekcją..
odnośnie badań.. biję się z myslami czy to coś pisać.. moze być tak, ze będzie to bardzo źle odebrane..
w sprzęcie trochę nie podoba mi sie sposób rozwijania podtematów, ale póki co nie mam pomysłu jakbym to widziała inaczej...
w zasadzie mam pomysła..
jak jedno przeczytasz i klikasz na drugie to pierwsze sie chowa.. mariush ma nad tym posiedzieć..
ciekawi mnie jakie bedą reakcje ludzi, gdy zobaczą że współpracujesz z e-wesele, znaczy tych co w temacie nie są chyba będa głowy sobie łamać...
hehe.. a niech dumają.. kilka moicghh pacjentek już jest na tym forum... zalogowały się jak dostały ode mnie gazetkę "uroczystość".... moze więcej osób się nami zainteresuje..
od ponad roku monituję szefa dentomnetu zeby dopisał mi nazwisko .. jakoś dla niego dalej jestem skirzyńska a nie podgórska

dzięki za sugestie..
kazdy pomysł przedyskutuje z mariushem... zalezy mi na funkcjonalnej stronie...