Witajcie, Mogę polecić wizażystkę z M1 w Czeladzi z Sephory - taka drobna blondynka, malowała moją przyjaciółkę na ślub. Próbny + normalny kosztuje 99zł., więc jak na makijaż na profesjonalnych kosmetykach z górnej półki, to nie jest wygórowana cena, a makijaż świetnie trzymał się całą imprezę (tylko czasem musiała się przypudrować). Najważniejsze w spotkaniu z osobą wykonującą makijaż jest mówienie o swoich oczekiwaniach, a jak coś nie pasuje Wam to śmiało mówcie o tym, bo w większości przypadków wstydzimy się wyrazić opinie, że coś jest nie tak. Na próbny zabierzcie ze sobą mamę, przyjaciółkę, siostrę, sąsiadkę - kogoś, kto również oceni makijaż i zasugeruje coś przydatnego. Moja przyjaciółka na próbnym była sama. Po nim rozpłakała się, bo jej się nie podobał, bo był za ciemny, bo miała "maskę" na twarzy - zmyła go...natomiast już w dniu ślubu byłam przy niej i porozmawiałam z wizażystą o tym, że próbny wyszedł fatalnie, że źle się czuła itd. Efekt końcowy - R-E-W-E-L-A-C-J-A, warto było mówić o swoich oczekiwaniach, więc moje drogie Panie - nie ma co trzymać języka za zębami w tak istotnej sprawie. Powodzenia.