Autor Wątek: Restauracja zamkowa- Szczecin  (Przeczytany 4442 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline marysiagan
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: maj 2009
Restauracja zamkowa- Szczecin
« dnia: 3 Września 2008, 22:23 »
Cześć:)
czy ktoś z Was był ostatnio na jakimś weselu w Zamkowej? jakie są Wasze opinie? Czy to prawda, że jeżeli podczas wesela na dziedzińcu zamku odbywa się koncert podczas wesela trzeba ściszyć muzykę? wydaje mi się to bzdurą ale może jednak tak jest???
proszę o info

Offline .:Anka:.
  • Global Moderator
  • Chuck Norris
Odp: Restauracja zamkowa- Szczecin
« Odpowiedź #1 dnia: 3 Września 2008, 22:39 »
Marysia
użyj funkcji "szukaj"
kilka forumek robiło tam wesela
narwanka, kitki82 - wiecej w tej chwili nie pamiętam

jeśli chodzi o to sciszanie muzy to podpytaj właściela - będziesz miała info z pierwszej ręki

Offline MISIEK

• Nigdy nie jest tak dobrze, żeby nie mogło być lepiej
  • zapaleniec
« Odpowiedź #2 dnia: 4 Września 2008, 07:36 »
Czy to prawda, że jeżeli podczas wesela na dziedzińcu zamku odbywa się koncert podczas wesela trzeba ściszyć muzykę? wydaje mi się to bzdurą ale może jednak tak jest???

Niestety to prawda  >:(  Miałem okazję grać wesele w Zamkowej , gdzie w tym samym czasie odbywał sie na dziedzińcu konkurs tenorów i taka sytuacja miał miejsce, że odgłosy z sali bardzo przeszkadzały na zewnątrz. Dodam tylko że okna sali (od strony dziedzińca) były i tak zakryte jakąś płytą drewnianą i kawałkiem szmaty która miała robić za dekorację a i tak właściciel raz po raz upominał nas że za głośno gramy. Wesele odbywało się w 2007 roku, mam nadzieję że może coś w tej kwestii się zmieniło na lepsze
pozdrawiam

Offline kendix25
  • nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #3 dnia: 4 Września 2008, 19:54 »
Byłam na weselu w Zamkowej 09. 08. 2008r.   i akurat tego dnia odbywał się koncert tenorów.  Nie trzeba było ściszać muzyki. 

Offline marysiagan
  • nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #4 dnia: 4 Września 2008, 20:20 »
Jakie wrażenia z zamkowej?
Anusiu,
naprawdę znana jest mi opcja "szukaj".  ale wątki na temat zamkowej na tym forum są dosyć stare a mnie interesują aktualne opinie.

Offline .:Anka:.
  • Global Moderator
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #5 dnia: 4 Września 2008, 20:37 »
ok, przyznaję najpierw napisałam a potem sama zaczęłam szukać i rzeczywiście mało tych informacji
a tak przy okazji - mają tam wolne terminy? bo ogólnie to jest niezły szał z zajmowaniem sal na wesela...  ::)

Offline marysiagan
  • nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #6 dnia: 4 Września 2008, 20:58 »
Mają tam już tylko kilka terminów.  A szał jest straszny, wolne terminy jeśli chodzi o wesele na 100 osób są jeszcze w hotelu panorama i hotelu sens.  i to w sumie na tyle.  Czyżby wyż demograficzny atakował?:)

Offline kendix25
  • nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #7 dnia: 5 Września 2008, 10:21 »
Miałam swoje wesele w Zakowej w 2007roku i teraz jak już wcześniej pisałam byłam na weselu u koleżanki.  Byłam bardzo zadowolona.  Wszystko było tak jak zostało to uzgodnione.  Orkiestrę miałam od nich i moja koleżanka również.  naprawdę bardzo fajnie poprowadzili całe wesele.  Jeśli chodzi o jedzenie to nie miałam żadnych zastrzeżeń, było go dużo i było bardzo smaczne.  Przepyszny tort, śliczny wystrój, sprawna obsługa.  Jedyny minus to brak klimatyzacji, co jest dosyć uciążliwe w gorące dni.

Offline elvessa

• użytkownik
  • **
  • data ślubu: 13.07.2013
« Odpowiedź #8 dnia: 14 Lutego 2012, 17:47 »
Chciala bym wznowic watek :)

Czy ktos ostatnio mial lub byl na weselu w zamkowej ?

Pozdrawiam