Autor Wątek: Zbieram opinie na temat Małej Sceny  (Przeczytany 3150 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline kia25
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 08.08.2009
Zbieram opinie na temat Małej Sceny
« dnia: 31 Sierpnia 2008, 16:59 »
Hej, wszystkim - chciała bym się dowiedzieć czy ktoś był albo miał  wesele w Małej Scenie na Woj. Polskiego ??
ostatni post na jej temat jest z okolic stycznia - może teraz ktoś wie coś więcej :) zastanawiamy się nad tym lokalem ale wolelibyśmy wiedzieć jak było :) 

Offline veronka17

• zapaleniec
  • .: co mnie nie zabije , to mnie wzmocni :.
  • data ślubu: Jak będzie , to sie dowiecie :)
Odp: Zbieram opinie na temat Małej Sceny
« Odpowiedź #1 dnia: 1 Września 2008, 07:51 »
hej :) ja byłam tam na weselu w czerwcu br.
według mnie organizacja bardzo dobra , jedzenie też , fachowa obsługa.
Minusem na pewno jest to , że sala dość mała i myślę , że na 60 osób to max.
Poza tym mi osobiście nie podoba się wystrój lokalu , ale to indywidualna sprawa ( za ciemne ściany i " mroczny " klimat ).
ps. no i nie ma klimy. ufffffff.......było gorąco momentami :)

Offline kia25
  • nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #2 dnia: 2 Września 2008, 10:24 »
A dziekuję bardzo - nawet nie pomyślałam o klimie, bo jak tam byłam na obiadku to było chłodno:)
Gdzieś na poprzednich stronach przeczytałam że można wnieść własny alkohol do lokalu i że nie płaci się korkowego.  Nie orientujecie się czy to prawda ???  ???

Offline veronka17

• zapaleniec
« Odpowiedź #3 dnia: 3 Września 2008, 07:42 »
oj , z tym sie nie orientuje , ale moge podpytac kolege , jak to u nich było :)
Jak sie będę z nim widzieć to zapytam o organizację , może podpowie coś istotnego , bo wiadomo , że z perspektywy gościa , to wygląda trochę inaczej :) pozdrawiam :)

Offline kia25
  • nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #4 dnia: 3 Września 2008, 16:44 »
Veronika17 - świetnie by było bo ja szukam i szukam kogoś kto miał tam wesele :), mi osobiście sala podobała się bardzo ale mojemu przyszłemu nie aż tak i teraz szukam argumentów na swoja korzyść :):)

Offline leisha

• nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 06.09.2008r.
« Odpowiedź #5 dnia: 9 Września 2008, 11:27 »
hej
ja w sobote mialam tam swoje wesele, i z cala pewnoscia i 100% POLECAM, obsluga super, jedzenia duzo i pyszne, wszystko mozna dopasowac po swojemu, kierowniczka wszystkiego pilnowala, jestem bardzo zadowolona!!!!!!!!
POLECAM, pozniej zamieszcze fotki z tego wesela

Offline marta83

• bywalec
  • Nareszcie...
  • data ślubu: *  09.05.2009   *
« Odpowiedź #6 dnia: 11 Września 2008, 23:24 »
Ja bylam tam na weselu w grudniu zeszlego roku i bylo swietnie.  Gdyby nie to ze mamy liste gosci na 100 osob a miesci sie tam tylko okolo 50 to pewnie tam odbyloby sie moje wlasne wesele.  Nastoj wg.  mnie bardzo gustowny - nie wymaga specjalnego strojenia, elegancko, mila i syskretna obsluga ;) Nie wiem jak z klima, zima nie byla potrzebna, aczkolwiek bylo cieplutko.  tez polecam z peryspektywy goscia    Pozdrawiam ;D

Offline kia25
  • nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #7 dnia: 15 Września 2008, 09:48 »
do Marta83 - nam pani z małej sceny mówiła że robili sylwestra na 120 osób i wszyscy świetnie się bawili a co najważniejsze pomieścili się:) U mnie aż setki nie będzie dlatego po waszych opiniach zdecydowaliśmy się na ten lokal - a tak dodatkowo to na zdjęciach na swojej stronie wygląda przepięknie po prostu :) dziękuję wszystkim za opinię :) 

Offline kia25
  • nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #8 dnia: 19 Września 2008, 10:43 »
Dodam nowe info - rozmawialiśmy z kierowniczką i powiem, że zrobiła na nas jak najlepsze wrażenie.  Nie jest drogo, rzekłabym że w granicach normy.  Dodatkowo dużo swojego wnieść można :):):) Ogólnie wrażenia na 5, z plusem nawet :)

Offline veronka17

• zapaleniec
« Odpowiedź #9 dnia: 19 Września 2008, 12:59 »
kia25 , niestety jeszcze sie nie miałam okazji spotkac z kolegą , ale dowiedziałam się , że alkohol i ciasta mieli swoje.

Teraz sa w zaległej podróży poslubnej , ale jak wrócą , to może wypali małe spotkanko i na pewno poruszę ten temat :) ale jak wynika z innych opinii , chyba nie masz się czego bać , a skoro termin maja wolny to rezerwuj , bo może cie ktoś uprzedzić :)

Offline kia25
  • nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #10 dnia: 21 Września 2008, 18:39 »
veronika17 , nie musisz już "molestować" ;) kolegi, byliśmy i pogadaliśmy sobie z panią kierowniczką, i jest tak jak myślałam - można swoje ciasta owoce  i alkohol:)

a termin już zaklepany - teraz tylko zadatek  i podpisanie umowy nas czeka :):)  i DO DZIEŁA :):):):):)