Autor Wątek: Wolne miejsca  (Przeczytany 3435 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline pativiki
  • użytkownik
  • **
  • data ślubu: 06-04-2013
Wolne miejsca
« dnia: 29 Sierpnia 2008, 21:46 »
Dziewczyny mam nadzieje, ze mi pomożecie.Szukam sali na przyszly rok - czerwiec,sierpien,wrzesien,pazdziernik- na wesele na ok.60 osob. Najlepiej sala w okolicach Sosnowca. Bylam decydowana na Leśną, ale slyszałam wiecej negatywnych opinii niz pozytywnych i zrezygnowalam w koncu. W Balatonie tez nie ma miejsc- kobieta zaproponowała mi wesele pod namiotem...  Błagam,pomozcie mi cos znalezc. Pozdrawiam Was dziewczynki :)

Offline pati_ll

• nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 24 październik 2009
Odp: Wolne miejsca
« Odpowiedź #1 dnia: 29 Sierpnia 2008, 22:12 »
Ja szukałam sali jakiś miesiąc temu i juz nie było praie żadnych terminów i mam koniec października. Więc raczej co fajniejsze to zajęte na przyszły rok. Z tego jedyne co wiem to w Będzinie w Jubilacie kumpela rezerwowała i cos chyba jeszcze mieli, w karczmie "Bida" przy autostradzie w kierunku Olkusza mają wolny 29 sierpień i jeszcze jeden termin we wrześniu. W Sosnowcu niestety nie wiem powodzenia :)
Pati

Offline patusia01
  • nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #2 dnia: 29 Sierpnia 2008, 22:58 »
Ze stron z netu wynika że: Shuma w D.G. ma wolny praktycznie cały październik, no ale tam w soboty od 120 osób. Hotel-Restauracja Prestige w Siewierzu ma również wolny praktycznie cały październik, no ale to już miejsce troszkę oddalone od Sosnowca.

Offline amika

• Chuck Norris
  • data ślubu: 12 kwiecień 2009
« Odpowiedź #3 dnia: 30 Sierpnia 2008, 06:50 »
wiem że wolnych trochę było terminów w Wiktorii  na Andersa. Opinie są różne a sama mam tam wesele w przyszłym roku i napewno będzie super.  :)

Offline pativiki
  • użytkownik
  • **
  • data ślubu: 06-04-2013
« Odpowiedź #4 dnia: 30 Sierpnia 2008, 11:28 »
Dzwonilam wlasnie teraz do Shumy - mam za malo gosci... :( W Lesnej dalej termin wolny mam, i cholerka sama nie wiem. Tam ladna okolica jest,  sesje mozna robic juz tam zeby nie jezdzic nigdzie. Zastanawiam sie czy  te krytyczne wypowiedzi byly rzeczywiscie osob,ktore mialy(byly) tam wesele czy moze ktos sobie siedzi z innych lokali i tak psuje opinie pozostalym aby zyskac dla siebie wiecej osob. Co sadzicie?

Offline Justys851
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #5 dnia: 30 Sierpnia 2008, 11:32 »
pativiki ja mieszkam na Kazimierzu wiec moge powiedziec ze park jest śliczny, sama tam przyjade robic zdjęcia  ;)

Co do Leśnej to Aguś-sc miała tam wesele 9.08.2009  ;)wydaje mi sie ze wszytsko było oki ale mozesz do niej napisac i zapytac  ;)
Ja bym tam nie brała do serca wszystkich opini  ;)
O Shumie tez duzo negatywów , a dziewczyny które miały tam wesele chwala sobie  ;)

Offline mesitini

• użytkownik
  • **
  • data ślubu: 08.05.2010
« Odpowiedź #6 dnia: 30 Sierpnia 2008, 18:36 »
Jeśli mogą być Mysłowice to jest tam bardzo ładna restauracja "Carpe Diem" w dzielnicy Brzęczkowice (ok. 5 minut od centrum, samochodem). Na moje oko 60 osób wejdzie, ale musiałabyś to sama ocenić. Mnie kobieta powiedziała, że wejdzie dużo, dużo więcej, ale myślę, że grubo przesadziła. Ceny moim zdaniem nie są wygórowane. Restauracja jest przy drodze, ale jest mały ogródek dla gości (na zdjęcia w plenerze się nie nadaje) i parking. Jak pytałam jakiś miesiąc temu to mieli dużo wolnych terminów. Trochę to zastanawiąjące, ale osoby, które robiły tam imprezy, a z którymi rozmawiałam, nie narzekały. 

Offline Ritka
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 22.08.2009
« Odpowiedź #7 dnia: 30 Sierpnia 2008, 20:34 »
Miesiąc temu były jeszcze wolne miejsca na sierpień i wrzesień '09 w Restauracji Bea i Hotelu Kem w Dąbrowie Górniczej, ale trzeba dzwonić i pisać.  Powodzenia  :)

Offline agniecha111
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 08.08.09
« Odpowiedź #8 dnia: 30 Sierpnia 2008, 23:08 »
witaj jesli chcesz to moge odstapić Ci restauracje bea w dąbrowie za zwrot zaliczki data to 8 sierpien 2009 r pozdrawiam

Offline mietowka
  • entuzjasta
  • data ślubu: 06.06.2009r
« Odpowiedź #9 dnia: 31 Sierpnia 2008, 09:48 »
Może być ciężko ze znalezieniem czegoś, także najlepiej rozejrzeć się za propozycjami odstąpienia terminu :)