Daria na pewno musisz wiedzieć jedno...
Te dania smakują inaczej niż gotowane tradycyjnie...
Są zdrowsze to na pewno. Nie które jałowe.
Trzeba nauczyć się w.nim gotować na nowo

Ja rzadko w nim.gotuje natomiast bardzo często go używam do pomocy w przygotowaniu potraw i tu spisuje się ekstra.
Sieka, mieli, wyrabia ciasto, Ciasto na naleśniki, masło, przyprawy - jak najbardziej u mnie
Za to np soki wolę z sokowirowki... tak samo mielone mieso- miele tradycyjnie w ręcznej maszynie bo z tm jest poszarpane a nie zmielone.
Piszę się że gar za mały dla rodziny 4 osobowej na zupę.
Biorąc pod uwagę fakt że te zupy są często gęste to i sycace i moim zdaniem wystarczy dla 4 osób.
Do tego naczynie do gotowania na parze.. też moim zdaniem wystarczy dla 2 dorosłych plus 2 dzieci bez problemu...