moja koleżanka brała właśnie ślub w kościele Piotra i Pawła. Co druga ławka przyzdobiona była dużą białą lilią, przywiązaną wstążką. Przed ołtarzem znajdował się piękny, duży wachlarz z białych gradioli. Całość prezentowała się prześlicznie, ale największe wrażenie zrobił na mnie intensywny zapach lilii, jaki unosił się w całym kościele - stworzył niepowtarzalną atmosferę podczas ślubu! Poza tym lilie pięknie wypełniły kościół, mniejsze kwiaty gubią się w takich przestrzeniach. Z tego, co koleżanka mi przekazała, kwiaty dostarczała kwiaciarnia Różyczka i łącznie kosztowały one 500zł, z czego połowę stanowił wachlarz z gradioli. My już zdecydowaliśmy się na taki wystrój, szukam jedynie bardziej konkurencyjnych cen. Może ktoś zna tańszą ofertę innej kwiaciarni?
Moge dac namiar na dziewczyne, ktora slicznie stroi koscioly, a ceny ma naprawde konkurencyje!! Sympatyczna, nie narzuca swojego zdania. Widzialam juz dekoracje zrobione przez nia i wszystko wyglada naprawde przeslicznie. Bedzie stroila kosciol na nasz slub. Mysle, ze ceny ma naprawde konkurencyjne!! Namiary moge podac na priv.