Faktycznie, myslałam że tylko ja miałam takie fatalne odczucia co do obsługi. Jest bezczelna i impertynencka. Wybór duzy ale rozmiary poprzebierane, ceny przesadzone (za ten sam model, który tam kosztował 233zł zapłaciłam w sklepie internetowym z obuwiem ślubnym 145 zł!!!!!!!!). Pani słysząc, że chcę niewysokie buty impertynecko zapytała z drwiną czy to ze względu na wzrost narzeczonego czy może jakieś moje upodobania. wymijajaco odparłam że po trochu to i to ale przede wszystkim nie umiem chodzić na butach z wysokim obcasem i nie chce sie meczyc całą noc. Potem był dalszy cią przesłuchania i wybuch pogartdliwego smiechu, że "dopiero" 4 miesiące przed slubem szukam butów bo teraz 9a było to w kwietniu) kupuje sie buty na jesien i zebym nie liczyła (bo nic juz w mojej rozmiarówce z tego co mi sie podobało nie było) ze oni coś domówia. Na koniec padł tekst "No, a czemu jednak nie chce pani wysokich, NO CO? CO sie liczy miłość czy wzrost?!" bezczelna zołza!! po prostu mnie zatkało! co ma piernik do wiatraka?! wiadomo, ze w tym dniu chce wyglądać pięknie, delikatnie, drobno (a do chudzielców nie należę) i to moje zdanie co nie umniejsza mojej miłości skoro chce poslubić własnie tego mężczyznę. Załuję że nie zrobiłam awantury nawet kończącej sie u własciciela tylko zamordowałam ją wzrokiem i zburczałam, że co to ma wspólnego.

(( ODRACZAM TEN SKLEP a włascicielowi zalecam zmianę obsługi!