Autor Wątek: Salon obuwia Klaudia w Szczecinie- rewelacja polecam  (Przeczytany 6621 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline marionetka
  • użytkownik
  • **
  • data ślubu: 30.08.2008
Salon obuwia Klaudia w Szczecinie- rewelacja polecam
« dnia: 18 Sierpnia 2008, 19:59 »
Witam wszystkich!Chciałabym gorąco polecić Wam salon obuwia Klaudia w Szczecinie.Na najwyższyą ocenę zasługują Panie które tam pracują.Rewelacyjna obsługa.Panie naprawde znające się na rzeczy, miłe i uśmiechnięte.Od razu widać ze nie pracują tam z przymusu.Bogaty wybór obuwia ślubnego a ceny nie straszą.Przyznać muszę ze jestem troszkę wymagającą klientką czepiającą się szczegółów ale tam naprawdę nie ma do czego się doczepić.Dziś byłam tam po raz drugi i chwilkę patrzyłam jak panie obsługują.pytają o najdrobniejsze szczególy(np. jaką ma się biżuterię)aby wszystko pasowalo klientkom.Ja kupiłam tam swoje wymarzone buciki i jestem Bardzo zadowolona.POLECAM

Offline asashia

• entuzjasta
  • ~so be it~
Odp: Salon obuwia Klaudia w Szczecinie- rewelacja polecam
« Odpowiedź #1 dnia: 18 Sierpnia 2008, 20:42 »
a czy sa tam białe zimowe kozaczki?
 :)
dzisiaj pytałam w sklepach czy w kolekcji będą mieli białe kozaczki w tym sezonie-to patrzono na mnie spode łba-wiadomo co myślą wszyscy na temat białych kozaczków
:):):)
Niezmiennie rozczula mnie etykietka-którą zabrałam z porodówki z łóżeczka córeczki: "Tam, gdzie nie ma dzieci, brakuje nieba." Algernon Charles Swinburne... Zostałam Mamą! Mam w końcu swoje upragnione niebo!

Offline marionetka
  • użytkownik
  • **
« Odpowiedź #2 dnia: 18 Sierpnia 2008, 21:17 »
szczerze mówiąc skupiona byłam tylko na bucikach slubnych bo do slubu zostało mi niecałe 2 tygodnie.musiałabyś zajrzeć.przyjemnych poszukiwań :)

Offline asashia

• entuzjasta
  • ~so be it~
« Odpowiedź #3 dnia: 19 Sierpnia 2008, 00:53 »
no właśnie-kozaczki chcę białe tylko do ślubu:) szkoda, że nie ma takiej opcji w salonach -by w ofercie obuwia ślubnego były również kozaczki, bo wiem, ze nietylko ja szukam :)ale dziękuje za kontakt-zajrzę tam z pewnościa
pozdrawiam
Niezmiennie rozczula mnie etykietka-którą zabrałam z porodówki z łóżeczka córeczki: "Tam, gdzie nie ma dzieci, brakuje nieba." Algernon Charles Swinburne... Zostałam Mamą! Mam w końcu swoje upragnione niebo!

Offline mag
  • bywalec
  • data ślubu: 06.06.2009
« Odpowiedź #4 dnia: 20 Sierpnia 2008, 17:30 »
a nie słyszałam o takim salonie, gdzie on się mieści? :)

Offline Olaa
  • Moderator
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #5 dnia: 20 Sierpnia 2008, 21:28 »
Byłam tam dzisiaj i nic specjalnego nie znalazłam.

Dodatkowo tekst, na pewno pani do Nas wróci, bo nikt nie ma takich ładnych butów...
A czy ceny takie rewelacyjne? No niespecjalnie...
There is no such thing as an ending. Just a new beginning...

Offline liliann

• Global Moderator
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 30 września 2006
« Odpowiedź #6 dnia: 20 Sierpnia 2008, 23:08 »
...mi chciały wcisnąć buty...." bo wie Pani sezon sie zaczyna i potem Pani nic nie znajdzie..."

...jakoś znalazłam...choć z butami miałam problem faktycznie...

złotymi zgłoskami sie w mojej pamieci nie zapisały...
"Ludzie, którzy stawiają sobie mierne cele życiowe, zazwyczaj osiągają to co zamierzali: nie dążą do niczego i niczego nie zdobywają. ”
— Richard M. Devos

Offline kamyczek

• maniak
  • data ślubu: 28.12.2006
« Odpowiedź #7 dnia: 21 Sierpnia 2008, 08:22 »
a ja byłam bardzo zadowolona! :) ciężko mi znaleźć wygodne buty na obcasie....  szpilek nosić niestety nie mogę :(  a jak ja szukałam butów to w salonach były śliczne, ale niestety głównie szpilki z czubkami - katastrofa dla moich nóg
ANCYMONEK :)

Offline Maja

• Global Moderator
  • Chuck Norris
  • bono animo es
  • data ślubu: 28 sierpnia 2004r.
« Odpowiedź #8 dnia: 21 Sierpnia 2008, 08:27 »
Je też byłam zadowolona, zlatałam cały Szczecin i nic na siebie nie dostałam.
Mam problem z rozmiarem i wąskie stopy - wszystkie mi klapały, poza tym szukałam butów które choć środek mają z naturalnej skóry i nie są białe tylko bardzo delikatne ecru. W większości salonów były albo białe, albo rude jakieś, a tam nie dość że 35 i ślubne, a nie komunijne ;) to jeszcze kolor idealny.

Offline marionetka
  • użytkownik
  • **
« Odpowiedź #9 dnia: 21 Sierpnia 2008, 09:11 »
Oczywiście każdy ma swój gust ja tylko poleciłam bo moim zdaniem jest wybór duży.Przewaznie w sklepach jest kilka par ślubnych bucików, a tam uważam ze jest naprawde sporo.Właściwie cały pokoik śubnych butków.Cena oczywiście dla jednych tanio dla drugich drogo.Moim zdaniem nie są to ceny z kosmosu.Pozdrawiam

Offline Adiana

• Agnieszka
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 14.06.2008
« Odpowiedź #10 dnia: 3 Września 2008, 11:13 »
No ceny faktycznie mają znośne, ale co do tego wielkiego wyboru to nie wiem. Jak określiłam swoje wymagania,

typu ecru i wysoki obcas, to dostałam do obejrzenia 2 pary butów. Kupiłam jedne - spisały się. Lecz mam zastrzeżenia

co do obsługi...gdy byłam tam sama, to pracownica potraktowała mnie jak gówniarę, lub potencjalną złodziejkę...gdy

na pytanie o jej pomoc, podziękowałam i powiedziałam, że na razie sie rozglądam, to stała za mną cały czas pół metra

z tyłu z tym morderczym spojrzeniem i patrzała mi na ręce...a gdy przyszłam z narzeczonym, to taka miluśka, że ho ho.

Odczucia mieszane, buty znalazłam, ale niesmak co do obsługi pozostał  :-X

Offline akniesia
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 1.08.2009
« Odpowiedź #11 dnia: 29 Marca 2009, 19:04 »
Ja również miałam mały kłopot z butami nachodziłam sie po całym szczecinie musze dodac , ze mam mała i waska stope.  Znalazłam i kupiłam buty w Klaudii , ale pani była zarozumiała i nie sympatyczna, a ceny równiez dosc wysokie. 

Offline lulilaj

• nowicjusz
  • *
  • Amor est vitae essentie...
  • data ślubu: 2009
« Odpowiedź #12 dnia: 6 Maja 2009, 12:56 »
Faktycznie, myslałam że tylko ja miałam takie fatalne odczucia co do obsługi.  Jest bezczelna i impertynencka.  Wybór duzy ale rozmiary poprzebierane, ceny przesadzone (za ten sam model, który tam kosztował 233zł zapłaciłam w sklepie internetowym z obuwiem ślubnym 145 zł!!!!!!!!).  Pani słysząc, że chcę niewysokie buty impertynecko zapytała z drwiną czy to ze względu na wzrost narzeczonego czy może jakieś moje upodobania.  wymijajaco odparłam że po trochu to i to ale przede wszystkim nie umiem chodzić na butach z wysokim obcasem i nie chce sie meczyc całą noc.  Potem był dalszy cią przesłuchania i wybuch pogartdliwego smiechu, że "dopiero" 4 miesiące przed slubem szukam butów bo teraz 9a było to w kwietniu) kupuje sie buty na jesien i zebym nie liczyła (bo nic juz w mojej rozmiarówce z tego co mi sie podobało nie było) ze oni coś domówia.  Na koniec padł tekst "No, a czemu jednak nie chce pani wysokich, NO CO? CO sie liczy miłość czy wzrost?!" bezczelna zołza!! po prostu mnie zatkało! co ma piernik do wiatraka?! wiadomo, ze w tym dniu chce wyglądać pięknie, delikatnie, drobno (a do chudzielców nie należę) i to moje zdanie co nie umniejsza mojej miłości skoro chce poslubić własnie tego mężczyznę.  Załuję że nie zrobiłam awantury nawet kończącej sie u własciciela tylko zamordowałam ją wzrokiem i zburczałam, że co to ma wspólnego. :-((( ODRACZAM TEN SKLEP a włascicielowi zalecam zmianę obsługi!
« Ostatnia zmiana: 28 Września 2009, 10:47 wysłana przez Sylvi »

Offline paooolka

• Niufomaniaczka
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 05.09.2009
« Odpowiedź #13 dnia: 6 Maja 2009, 13:27 »
ja weszlam i wyszlam, nic ciekawego. moze dlatego ze nie szukam typowo slubnego obuwia bo mi sie poprostu nie podoba
Il corpo è solo uno strumento. Il corpo senza lo spirito non ha nessun valore.

całkiem nowa JA

Offline katrishja

• entuzjasta
  • data ślubu: 18.09.2009
« Odpowiedź #14 dnia: 27 Maja 2009, 08:21 »
Ja mam zamiar kupić buty w "zwykłym sklepie" w sensie że nie typowo dla Panien Młodych. Buty są o wiele tańsze i nie widać różnicy. Przejde się do tej Klaudii ale jak ceny beda przekraczac 200zl. to dam se spokoj:)
kasia

Offline khadija

• zapaleniec
  • data ślubu: 22.V.2010
« Odpowiedź #15 dnia: 30 Maja 2009, 20:58 »
białe kozaczki na ślub??????????????szczyt tandety!

Offline monia

• złośliwy skorpionek :)
  • Global Moderator
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 04.06.2005
« Odpowiedź #16 dnia: 27 Września 2009, 18:34 »
białe kozaczki na ślub??????????????szczyt tandety!

bikejki (BK-białe kozaczki) to nie ubranie lecz stan umysłu ;)

kozaczki pasuja przy  bardzo niewielu modelach kiecek..

przyjaciel gdy powiesz "zabiłem", odpowie "gdzie go zakopiemy"