witajcie strone przygotowań mamy już za soba jednak zdjec z plenerku jeszcze nie mam żadnych także odrazu będa fotki z mojego aparatu ze slubu mysle ze z wesela foteczki beda juz po moim powrocie i zaznaczam ze fotki te nie sa profesjonalne
i tak to rozpoczeła sie moja przygoda ......
po zdjęciach w Ostromecku pojechalismy do muzeum Wojska Polskiego na zdjecia pózniej nasi swiadkowie zawieżli nas do hotelu City gdzie spedzac mielsimy podróz poslubna mój ukochany narzeczony musiał mi w hoteliku butki od błotka wyczyścic i wiecie co ....bylismy w hotelu zaledwie godzinke i nagle słońce wyszło które jak sie pózniej okazało, świeciło nam do samego slubu :)cud

tym czasem świadkowie pojechali na sale weselna sprawdzic czy wszystko dopiete jest na ostatni guzik ...
godzina 15.45 wychodzimy z hotelu i jedziemy do Myslecinka na slub

tam tez zmienilismy brykę na konna z bryczka i ułanami

i podjechalismy do ogrodu botanicznego gdzie czekali juz goscie i............................... jak sie okazało gdzie nie było urzędnika ... gdy tylko to zobaczyłam dopadł mnie stres i nasz swiadek stawał na głowie az w końcu po pół godzinie spóznienia szanowny urzednik przyszedł na ceremonie... ufffffffffffff jaka ulga ...
fajnie mielismy co?? nikomu takiego stresa nie zycze
teraz kilka fotek bedzie

tylko pozmniejszam