wypowiedzenie umowy p. Edyta K-G (firma Nes, jej meza) podpisala nam w czerwcu, dokladnie chyba 05.06, do tej pory nie odzyskalismy zaliczki w kwocie 4.400.
W umowie byl zapis ze zaliczka nie podlega zwrotowi na 30 dni przed planowana uroczystoscia, czyli od dnia 05.08. a jednak p. Edyta ma wielkie problemu ze wzrotem pieniazków. juz pare razy dawał mezowi zlecenie do banku jednak kasy jak nie bylo ta nie ma. ostatnio stwierdzila ze nie dostaniemy zwortu pelnej kwoty bo ona dzownila po roznych lokalach i nikt nie podpisuje takich umow. jednak ona podpisala, to umowa przez nia napisana! paranoja!
ostatnio w ogole nie odbiera telefonów, jak odbierze to musi szybko konczyc bo jej syn jest w szpitalu... achhhhh brak mi slow...
sama zylabbym w nieswiadomosci gdyby p. Edyta nie namawiala mnie usilnie na zmiane lokalu na rancho zenobia w ledzinie. stwierdzila ze ona juz ma dosc Dworku bo denerwuja ja ludzie i brud hmmm (chodzi o sama wies), podjechalismy do ledzina, miejsce piekne jednak to nie bylo to czego chcielismy, moja mama przypadkiem dowiedziala sie ze p. Edyta wszystkich swoich klientów przerzuca do lędzina bo w dworku ma problemy...
ostrzegam przed p. Edyta K-G, jesli ktos chce wiecej informacji chetnie sie podziele.
p. Edyta nie jest zwiazana z jednym lokalem, podpsuje ona umowy na organizacje imprez w danych miejscach, nie jest wlascicielka zadnego z nich, mimo ze tak twierdzi! wydaje mi sie ze w kazdym z miejsc nie zostaje dlugo bo pali sa soba mosty...
Z tego co wiem z Dworkiem w Gadomiu p. Edyta nie ma nic wspolnego, imprezy organizauja tam wlasciciele.