Autor Wątek: Suknia Farage Galaxy 4000 BIAŁA + dodatki  (Przeczytany 2682 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline m4Rx
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 07.06.2008
Suknia Farage Galaxy 4000 BIAŁA + dodatki
« dnia: 5 Sierpnia 2008, 11:54 »
- Suknia Farage Galaxy 4000 BIAŁA -

Sprzedam przepiękną Suknię, która zdobyła tytuł Najpiękniejszej na Międzynarodowych Targach Mody Ślubnej "TORWAR 2005".  Suknia jest koloru białego, była szyta na miarę rozmiar 36-38 na wzrost 166cm + 5cm obcas, zamawiałam ją w salonie w Krakowie, na ślub który odbył się 07. 06. 2008r.  Suknia zrobiła na wszystkich gościach oszałamiające wrażenie, dzięki niej czułam się jak księżniczka, wyjątkowo i przepięknie.

Suknia jest dwuczęściowa.  Gorset wykonany jest z francuskiej koronki, wyszywany złotą nicią, ozdobiony kamieniami Svarowskiego i perełkami w kolorze białym, przy biuście delikatny drapowany tiul, tył wykonany z przezroczystej koronki, sznurowany na plecach.  Gorset pięknie modeluje sylwetkę i nie uciska.  Spódnica na dwóch kołach w kształcie litery A, drapowany materiał, z dużą ilością halek, dzięki którym staje się ona zwiewna i elegancka.  Ozdobiona koronkami, perełkami i oczywiście kamieniami pięknie mieniącymi się przy każdym ruchu.  Podpinany tren dodaje jej królewskiego uroku.  Bolerko wykonane z sztywnej tafty idealnie kolorystycznie pasuje do sukni wraz z koderką na szyję stanowi przepiękny dodatek

W salonie za cały komplet zapłaciłam ok.  3000zł.  Suknia 2700zł, Koderka na szyję 180zł, Buty 150zł.  Chciałabym ten cały komplet sprzedać za 1899zł.  Myślę, że to jest to bardzo okazyjna cena!

Suknie można przymierzyć w miejscowości Maszkienice (k.  Brzeska) woj.  Małopolskie,
ewentualnie w Bochni po wcześniejszym uzgodnieniu.

Cena podlega negocjacji!

Kontakt:
Tel.  kom: 512293717
M@il: marx. ew@gmail. com

Offline m4Rx
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 07.06.2008
Odp: Suknia Farage Galaxy 4000 BIAŁA + dodatki
« Odpowiedź #1 dnia: 5 Sierpnia 2008, 11:57 »
Linki do zdjec w pelnej rozdzielczosci:
hxxp: i37. tinypic. com/k33rkp. jpg
hxxp: i38. tinypic. com/wufkef. jpg
hxxp: i36. tinypic. com/r85wqu. jpg

Offline Olaa
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #2 dnia: 5 Sierpnia 2008, 15:26 »
http:// i zlikwiduj spacje.
There is no such thing as an ending. Just a new beginning...

Offline warax
  • nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #3 dnia: 5 Sierpnia 2008, 16:34 »

Teraz powinno być widać zdjęcia.