Autor Wątek: Pod Jemiołą/ćwiklice  (Przeczytany 2881 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline maka
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 11.09.2010
Pod Jemiołą/ćwiklice
« dnia: 30 Lipca 2008, 22:37 »
Witam serdecznie!! :D poszukuje wszelkich informacji na temat lokalu Pod Jemiołą w Cwiklicach koło Pszczyny. Będę wdzięczna za pomoc. pozdrawiam :)

Offline Nomisława

• nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 20.06.2009
Odp: Pod Jemiołą/ćwiklice
« Odpowiedź #1 dnia: 31 Lipca 2008, 13:44 »
Witam!!!
Zachwycona zdjęciami ze stronki internetowej oraz dobrym jedzonkiem w karczmie zarezerwowałam sobie w ubiegłym roku wstępnie termin w Ćwiklicach na 2009 rok.  Niestety gdy pojechaliśmy wpłacić zaliczkę i zostalismy, pierwszy raz, wpuszczeni na górną salę i przezyliśmy koszmar!! Kelner w poplamionej koszuli kompletnie nie zainteresowany nami (chociaz wczesniej umawialiśmy się na wizytę telefonicznie) nie byl skory do udzielania nam odpowiedzi, krzesła odrapane, z płatami odchodzącego lakieru.  Najgorsze jest to, że podczas naszej wizyty lał deszcz i zauwazyliśmy,ze na środku sali przecieka sufit.  Zapytany o to kelner stwierdzil, iz nie widzi by cos przeciekało, chociaż w tym miejscu  stało kilka wiader do łapania tej nieszczęsnej wody;/ wrażenie więc na nas i naszych rodzicach miejsce to zrobilo bardzo kieskie i zrezygnowaiśmy. . .  ale mam znajomych, którzy w andrzejki byli tam na imprezie (na dużej sali) i bardzo chwalili jedzenie. 
Trudno jest mi więc jednoznacznie powiedzieć jak jest tam naprawdę!!
Mam nadzieje, że znajdziesz wymarzoną salę!!
pozdrawiam

Offline puszka
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: wrzesień 2010
Odp: Pod Jemiołą/ćwiklice
« Odpowiedź #2 dnia: 31 Marca 2009, 13:30 »
Witam,
ja też planuję zorganizować przyjęcie weselne Pod Jemiołą - byłam w zeszłym roku na przyjęciu na sali balowej- było rewelacyjnie- wystrój, jedzenie- super.  Jednakże ja planuję trochę mniejsze przyjęcie- na jakieś 90 osób.  Poinformowano mnie,że takie przyjęcia organizuje się na sali konferencyjnej, na stronie prezentuje się ona bardzo dobrze, Jednakże nie jestem przekonana czy będzie ona wystarczająco duża jak na te 90 osób.  Przekonywano mnie że tak, mam nadzieję że to prawda.  Jeżeli ktoś miał przyjęcie na tej sali, bardzo proszę o opnie!!!