Autor Wątek: Suknia Amaros , wyjątkowa okazja cenowa !!!! + dodatki gratis  (Przeczytany 2355 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline joannaj75
  • użytkownik
  • **
Kochane już sporo minęło od mojego ślubu i przyszedł czas na moją zgrabną Amaros Rozmiar 34/36 zależy od bioderek i biustu 70B-75B do regulacji małej  ( 86cm i pas około 65 cm ) wzrost jakieś 1,56 + obcas jakieś 8cm
Suknia jest szyta na nie wysoką osóbkę , sama miałam problem jak szukałam , więc myślę że dla którejś z Was będzie problemem z głowy . Do niej jest uszyte piękne bolerko z długim rękawkiem, bo brałam ślub jesienią .
Gratis mogę dodać butki do szpica rozmiar 35 idealne w kolorze sukni , naszyjnik z maleńkich perełek dokładnie takich jak na sukni .

Co będę więcej pisać - spójrzcie same ...... jeśli jakieś pytanka to proszę o kontakt na gg 1510455 bo tu już nie tak często wpadam:)

Proszę umieszczać fotki bez loga innych portali weselnych - REGULAMIN!!!!!

CENA uwaga : 750 zł za wszystko
« Ostatnia zmiana: 30 Lipca 2008, 14:14 wysłana przez merkunek »

Offline joannaj75
  • użytkownik
  • **
Odp: Suknia Amaros , wyjątkowa okazja cenowa !!!! + dodatki gratis
« Odpowiedź #1 dnia: 30 Lipca 2008, 14:23 »
Kochane już sporo minęło od mojego ślubu i przyszedł czas na moją zgrabną Amaros Rozmiar 34/36 zależy od bioderek i biustu 70B-75B do regulacji małej  ( 86cm i pas około 65 cm ) wzrost jakieś 1,56 + obcas jakieś 8cm
Suknia jest szyta na nie wysoką osóbkę , sama miałam problem jak szukałam , więc myślę że dla którejś z Was będzie problemem z głowy . Do niej jest uszyte piękne bolerko z długim rękawkiem, bo brałam ślub jesienią .
Gratis mogę dodać butki do szpica rozmiar 35 idealne w kolorze sukni , naszyjnik z maleńkich perełek dokładnie takich jak na sukni .

Co będę więcej pisać - spójrzcie same ...... jeśli jakieś pytanka to proszę o kontakt na gg 1510455 bo tu już nie tak często wpadam:)

CENA uwaga : 750 zł za wszystko

Offline joannaj75
  • użytkownik
  • **
« Odpowiedź #2 dnia: 30 Lipca 2008, 14:28 »

suknia koloru jasny ecru, wyszywana koronka na delikatnej satynie , robi wrażenie osobnej spódnicy i gorsetu ale to całość dzięki czemu się podczas tańca i szaleństw nie przesuwa i odpina , tren do podpięcia na 3 możliwości . Zdjęcia wychodzą przepiękne .Nowa w salonie kosztowała 2490 zł !

Offline joannaj75
  • użytkownik
  • **
« Odpowiedź #3 dnia: 13 Lutego 2009, 09:20 »
uaktualniam , przypomniało mi się :)

gorset w biuście nie jest oczywiście taki płaski , rozmiar biustu to 75 B-c miseczki