Autor Wątek: Najlepszy wybor!!!  (Przeczytany 16534 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Alex01
  • nowicjusz
  • *
Najlepszy wybor!!!
« Odpowiedź #30 dnia: 13 Lipca 2006, 11:11 »
Ja znam świetny zespół, bawiliśmy się fantastycznie na weselu, na którym grali i podpisaliśmy już z nimi umowę na nasz ślub. Jeśli chcesz, mogę wysłać namiary.

Offline abigail
  • nowicjusz
  • *
Najlepszy wybor!!!
« Odpowiedź #31 dnia: 8 Sierpnia 2006, 23:55 »
co do sukni to zamowilam w agnes - w sumie te modele podobaly mi sie najbardziej. zlazilam juz wiele salonow i jest jednak roznica w jakosci... i to spora. bylam tez w oslawionej "Dominice" - panie tam sa naprawde sympatyczne, dopiero rozwijaja interes i widac z miesiaca na miesiac poprawe, ale ciagle czegos mi tam brakowalo - nie rzucaly mnie na kolana. a w agnes - tylko weszlam to od razu ała - ta mi wpadla do oka, tamta :) i sie zaczelo mierzenie :) pod koniec sierpnia mam przymiarke - zobaczymy jak wypadnie. sporo złego slyszalam na temat Madonny, w tym od jednej z forumowiczek, wiec lepiej sobie odpuscic. w agnes tez maja drozsze modele jak komus juz tak zalezy, zeby zadac szyku ;) co wazne maja komis i po zakupie sukni mozna ją u nich zostawic. jakas tam marza jest, ale nie musicie sie martwic o sprzedaz - przynajmniej przez kilka miesiecy. i co wazne - nikt z ulicy nie zaglada, ciekawe oko wchodzacego nie widzi tego jak sie przebierasz czy tez paradujesz w sukni przed lustrem (jak to ma miejsce w salonie na Focha)... w agnes kupilam od razu buty - oni tam maja wszystko do slubu, doslownie wszystko - tyle moich spostrzezen odnosnie sukni. reszte napisze jak juz uszyja, poprawia i schowaja w pokrowcu do dnia slubu :) mam nadzieje, ze sie nie rozczaruje.

nie polecam zakladu poligraficznego bartek na gdanskiej, bo juz 3 razy chodzilam po odbior zaproszen i za kazdym razem błedy jakies. pospiech i takie troche lekcewazenie. wkurzylam sie teraz i powiedzialam,ze maja rabat dac za straty moralne - musze przeciez kiedys te zaproszenia rozwiezc rodzinie narzeczonego a to juz prawie 2 tygodnie po terminie! (a mieszkaja dosc daleko). po co kurcze jest ten wydruk probny ja sie pytam? ja mialam az 4 probne w takim ukladzie, w tym raz pomylono adres sali weselnej. z tej firmy nie jestem zadowolona, oj nie. a prezentowali sie dosc ladnie, a pani byla bardzo mila. no i maja zamkniete w soboty a normalnie czynne do 17 tylko - jak czlowiek pracujacy ma cos zalatwic? dalam im ostatnia szanse - i maja mnie udobruchac porzadnym rabatem ;)

duze nadzieje wiaze z DJem ;) a fotografa sie nieco boje, hehe.

ktoras z pan wspomniala tu o tortach - ja sie zastanawiam nad tortem ze Staropolskiej. czy ktos moze mial juz doswiadczenia z ich tortami weselnymi? a moze sa jakies inne lepsze cukiernie? (sowa przegina z cenami, bo sie nagle modny w warszafffce zrobil)

ech, so much to do and so little time  :|

Offline abigail
  • nowicjusz
  • *
Najlepszy wybor!!!
« Odpowiedź #32 dnia: 10 Sierpnia 2006, 19:16 »
byłam dzis w tym bartku i odebrałam zaproszenia. 3% rabatu i 3 opakowania zawieszek na wódkę jako zadośćuczynienie, heh. Boże, jak ja sie ciesze, ze juz je odebralam. swoja drogą zastanawia mnie ten mój "pech". ale weekend i tak w plecy. a termin potwierdzenia przybycia dalam 31 sierpnia na tych zaproszeniach... i czuje, ze będą jaja...

Offline skarbek
  • bywalec
  • data ślubu: październik 2007
Najlepszy wybor!!!
« Odpowiedź #33 dnia: 24 Sierpnia 2006, 14:56 »
Czy mogłabyś mi napisac gdzie jest ten salon agnes-chodzi mi o ulice.Studiuje w Bydzi i mam zamiar zrobić rundkę potamtejszych salonach moze coś fajnego się trafi...
"Dzis też bym Cię wybrała"2007

Offline abigail
  • nowicjusz
  • *
Najlepszy wybor!!!
« Odpowiedź #34 dnia: 24 Sierpnia 2006, 22:20 »
salon agnes jest na gdańskiej, na piętrze w kamienicy, która jest vis a vis dawnego kina Pomorzanin. wchodzi się w bramę, w której siedzi kobitka ze straganem i po lewej jest wejscie do kamienicy. tam, na 1 czy 2 pietrze jest salon agnes. od ulicy gdanskiej jest boczny szyld na gorze.

dane z ich strony

85-006 Bydgoszcz
ul. Gdańska 11 (II piętro)

----------------------------

godziny otwarcia:
pn.-pt. 10.00-18.00
sobota 10.00-14.00

Offline skarbek
  • bywalec
Najlepszy wybor!!!
« Odpowiedź #35 dnia: 25 Sierpnia 2006, 16:33 »
Dzieki wielkie za dokładne informacje.Pozdrawiam

Offline skarbek
  • bywalec
Najlepszy wybor!!!
« Odpowiedź #36 dnia: 30 Sierpnia 2006, 13:47 »
Cz któraś z Was moze mi wytłumaczyć w którym miejscu na Tucholskiej jest salon ślubny bo jakoś nie mogę skojażyć.Dzięki i pozdrawiam

Offline skarbek
  • bywalec
Odp: Najlepszy wybor!!!
« Odpowiedź #37 dnia: 11 Października 2007, 10:02 »
Co do poleceń:
Bardzo gorąco polecam Pana fotografa i kamerzystę z Wąbrzeźna- namiary moge podać na prv. Sesja slubna w jego wykonaniu to cudo, jeszczeniestety nie mam zdjęć ale widziałm inne. W plenerze nie przeszkadzało nam nawet zimno- atmosfera była wspanaiła. Po za tym to w 100% profesjpnalistaw w sojej branży.
Jeśli chodzi o zespól muzyczny to tylko z Torunia- też mogę podac na prv. Nie było osoby niezadowolonej. Poprostu bomba pięnie spiewaja- wszystko- i bawia gości. Polecam gorąco.

Offline novia
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 29.12.2007
« Odpowiedź #38 dnia: 11 Października 2007, 17:19 »
Skarbek,
moge prosic te namiary, które polecasz?

Offline ena-ena

• nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 06-06-2008
« Odpowiedź #39 dnia: 8 Listopada 2007, 20:02 »
Hej dziewczyny!
Ja slubuje w czerwcu 2008 i za sukienkami sie jeszcze nie rozgladalam,w niektorych salonach panie mowia zeby zaczac przychodzic na przelomie grudnia stycznia.Bedzie juz nowa kolekcja a te z 2007 beda przecenione!

Offline ena-ena

• nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 06-06-2008
« Odpowiedź #40 dnia: 8 Listopada 2007, 20:05 »
POLECAM!

DJ-a-prowadzacego, slubujemy w czerwcu,po spotkaniu z nim jestem pewna i spokojna ze wszystko bedzie swietnie zorganizowane.Namiary moge przeslac na priv.

Offline ania24polska

• uzależniony
  • Anuleczka
  • data ślubu: beż ślubu najlepiej :)
« Odpowiedź #41 dnia: 22 Lutego 2008, 16:39 »
POLECAM SUKIENKI W żNINIE :) WYBIERAłAM TAM SUKIENKE KILKA GODZIN I MOJA PRZYJACIOłKA TEż CENY NA KAżDą KIESZEń, MIłA OBSłUGA POLECAM

Offline monia

• złośliwy skorpionek :)
  • Global Moderator
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 04.06.2005
« Odpowiedź #42 dnia: 22 Lutego 2008, 20:35 »
aniu.. zmien prosze czcionke..
przyjaciel gdy powiesz "zabiłem", odpowie "gdzie go zakopiemy"

Offline ania24polska

• uzależniony
  • Anuleczka
« Odpowiedź #43 dnia: 22 Lutego 2008, 20:47 »
akurat syn nacisnał mi caps locka i nie zauwazylam .... ale mysle ze to nie jest wielki problem .....zeby upominac kogos pozdrawiam

Offline monia

• Global Moderator
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #44 dnia: 22 Lutego 2008, 21:46 »
netetykieta.. ale ty chyba o niej nie słuyszałaś  :-*

Offline ania24polska

• uzależniony
  • Anuleczka
« Odpowiedź #45 dnia: 22 Lutego 2008, 21:55 »
Może i nie słyszałam  ale ten caps lock to byl czysty przypadek i daj już sobie spokój bo przesadzasz... na co dzień nie używam dużych liter .. no chyba ze na początku zdań ...
pozdrawiam
jakbyś chciała dalej kontynuować ten wątek i tak bardzo ci to przeszkadza to czekam  na gg 6437614
miłego wieczoru

Offline monia

• Global Moderator
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #46 dnia: 22 Lutego 2008, 22:06 »
Może i nie słyszałam  ale ten caps lock to byl czysty przypadek i daj już sobie spokój bo przesadzasz... na co dzień nie używam dużych liter .. no chyba ze na początku zdań ...
pozdrawiam
jakbyś chciała dalej kontynuować ten wątek i tak bardzo ci to przeszkadza to czekam  na gg 6437614
miłego wieczoru

tych przypadków było ciut wiecej niz  jeden skoro  inni userzy forum  zgłosili twoje posty jako przeszkadzające lub niezgodne zgpdne z regulaminem forum

nie widze sensu dalszej dyskusji.. przyjmij do wiadomości to co napisałam i nie uzywaj capsa..

Offline ania24polska

• uzależniony
  • Anuleczka
« Odpowiedź #47 dnia: 22 Lutego 2008, 22:14 »
 dziecko spi i nie bawię się juz w duże litery jak widac

Offline sylvia1pl

• Małżeństwo to słodka,dożywotnia kara za miłość :)
  • entuzjasta
  • Szalone małżeństwo
  • data ślubu: 08.08.2008
« Odpowiedź #48 dnia: 12 Marca 2008, 21:12 »
Wiecie swoją sukienkę kupiłam na Grudziądzkiej w salonie JULIA.Bardzo miła i sympatyczna kobieta doradziła mi sukienkę po długim "przesłuchaniu" hi hi Wydaję mi się,ze nie zapłaciłam za nią dużo z tym co ona mi zaproponowała.Sukienka jest marki Twój Styl.Jest taka fajna "duża" koloru ercu.Boże już nie mogę się doczekać kiedy ją założę.:)

Offline Agnieszka1

• forumowicz
  • data ślubu: 07.06.2008
« Odpowiedź #49 dnia: 13 Marca 2008, 10:35 »
Sylvia a masz może jakąś fotkę???

Offline ania24polska

• uzależniony
  • Anuleczka
« Odpowiedź #50 dnia: 13 Marca 2008, 10:46 »
Sylwia z opisu brzmi super czekam na fotkę :)

Offline sylvia1pl

• Małżeństwo to słodka,dożywotnia kara za miłość :)
  • entuzjasta
  • Szalone małżeństwo
  • data ślubu: 08.08.2008
« Odpowiedź #51 dnia: 13 Marca 2008, 16:09 »
wiecie co dziewczynki??Z miłą chęcią przesłałabym wam nawet tuzin fotek tej sukienki ale nie mam jej jeszcze w domku,ponieważ zostawiłam Ją w salonie bo u mnie w domku to i tak by wisiała i się kurzyła ale dla pocieszenia dodam,ze kupiłam butki i mogę przesłać fotki :)

Offline ka_ha
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 07.06.2008
« Odpowiedź #52 dnia: 3 Lipca 2008, 20:57 »
Bardzo obawialismy sie naszego wesela gdyz wszystko organizowalismy na odleglosc.  Na szczescie wszystko sie udalo:)
Tak wiec:
Polecamy sale Tango-rewelacyjne jedzenie i obsluga
Zespol Vega - swietne  prowadzenie imprezy, nie tylko spiewanie ale takze umiejetnosc zabawy z goscmi
Salon Lisa Ferrera - mialam wypozyczona sukienke i mimo ze oddalam ja naprawde w oplakanym stanie (tance przez cala noc) dostalam wiekszosc depozytu:), poza tym maja piekne sukienki chyba wszystkie z trenem a pani krawcowa jest bardzo pomocna i mila

Offline Daruda

• Chuck Norris
  • data ślubu: 20.06.2009
« Odpowiedź #53 dnia: 4 Lipca 2008, 12:12 »
no niewiem jak wy dziewczynki,ale na tych zdjęciach to bucików raczej niewidzę!!!!!!!zato fajne ciacho-narobiłas mi apetytu;-)))))

Offline juliuszka
  • nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #54 dnia: 16 Października 2008, 22:44 »
Witajcie Panny Młode.  Dziękuję za wszystkie miłe opinie.  Tym, które już są mężatkami życzę samych szczęśliwych dni małżeńskich, a tym, które już nie mogą się doczekać Tego Najważniejszego Dnia w Życiu - cierpliwości i udanych przygotowań. 
Zapraszam na Targi Ślubne w Bydgoszczy 25 stycznia 2009 na Łuczniczce
« Ostatnia zmiana: 21 Listopada 2008, 20:01 wysłana przez liliann »

Offline Meggi
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 10.10.2009
« Odpowiedź #55 dnia: 17 Października 2008, 00:06 »
No tak. . . .  a ja Wam polecam salon przy ul.  Kujawskiej.  Od niedawna pracują tam sympatyczne laski, mają na miejsu ponad 200 sukien.  Moja kumpelka kupiła sobie niedawno suknię z promocji za 700 zł.  Ja już wstępnie też wybrałam  - jadę w najbliższym czasie sfinalizować umowe.