co do sukni to zamowilam w agnes - w sumie te modele podobaly mi sie najbardziej. zlazilam juz wiele salonow i jest jednak roznica w jakosci... i to spora. bylam tez w oslawionej "Dominice" - panie tam sa naprawde sympatyczne, dopiero rozwijaja interes i widac z miesiaca na miesiac poprawe, ale ciagle czegos mi tam brakowalo - nie rzucaly mnie na kolana. a w agnes - tylko weszlam to od razu ała - ta mi wpadla do oka, tamta

i sie zaczelo mierzenie

pod koniec sierpnia mam przymiarke - zobaczymy jak wypadnie. sporo złego slyszalam na temat Madonny, w tym od jednej z forumowiczek, wiec lepiej sobie odpuscic. w agnes tez maja drozsze modele jak komus juz tak zalezy, zeby zadac szyku

co wazne maja komis i po zakupie sukni mozna ją u nich zostawic. jakas tam marza jest, ale nie musicie sie martwic o sprzedaz - przynajmniej przez kilka miesiecy. i co wazne - nikt z ulicy nie zaglada, ciekawe oko wchodzacego nie widzi tego jak sie przebierasz czy tez paradujesz w sukni przed lustrem (jak to ma miejsce w salonie na Focha)... w agnes kupilam od razu buty - oni tam maja wszystko do slubu, doslownie wszystko - tyle moich spostrzezen odnosnie sukni. reszte napisze jak juz uszyja, poprawia i schowaja w pokrowcu do dnia slubu

mam nadzieje, ze sie nie rozczaruje.
nie polecam zakladu poligraficznego bartek na gdanskiej, bo juz 3 razy chodzilam po odbior zaproszen i za kazdym razem błedy jakies. pospiech i takie troche lekcewazenie. wkurzylam sie teraz i powiedzialam,ze maja rabat dac za straty moralne - musze przeciez kiedys te zaproszenia rozwiezc rodzinie narzeczonego a to juz prawie 2 tygodnie po terminie! (a mieszkaja dosc daleko). po co kurcze jest ten wydruk probny ja sie pytam? ja mialam az 4 probne w takim ukladzie, w tym raz pomylono adres sali weselnej. z tej firmy nie jestem zadowolona, oj nie. a prezentowali sie dosc ladnie, a pani byla bardzo mila. no i maja zamkniete w soboty a normalnie czynne do 17 tylko - jak czlowiek pracujacy ma cos zalatwic? dalam im ostatnia szanse - i maja mnie udobruchac porzadnym rabatem

duze nadzieje wiaze z DJem

a fotografa sie nieco boje, hehe.
ktoras z pan wspomniala tu o tortach - ja sie zastanawiam nad tortem ze Staropolskiej. czy ktos moze mial juz doswiadczenia z ich tortami weselnymi? a moze sa jakies inne lepsze cukiernie? (sowa przegina z cenami, bo sie nagle modny w warszafffce zrobil)
ech, so much to do and so little time