Autor Wątek: Alternatywa filmowa dla niebogatych  (Przeczytany 7426 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Nanuet
  • nowicjusz
  • *
Alternatywa filmowa dla niebogatych
« dnia: 26 Czerwca 2005, 12:40 »
Zacznijcie od czegos innego niż od razu kryptoreklama... bo to troszkę nieładnie.

Offline Sophia
  • zapaleniec
« Odpowiedź #1 dnia: 26 Czerwca 2005, 12:55 »
znowu reklama????? :?

Offline ela

• Chuck Norris
  • data ślubu: 13.08.2005
« Odpowiedź #2 dnia: 26 Czerwca 2005, 13:40 »
Coś ostatnio dużo jest "reklam" na tym forum...
To, że się uśmiecham, śmieje i żartuje jak zawsze nie znaczy, że u mnie jest zajebiście. Ja po prostu nie lubię pokazywać, że jest mi bardzo źle. -

Offline demka

• Chuck Norris
  • data ślubu: 25 grudnia 2005
« Odpowiedź #3 dnia: 26 Czerwca 2005, 13:55 »
Chyba znowu trafiony zatopiony ;P

ps. a miało brzmieć jak zwykła realcja "numer gdzieś posialiśmy"...i to jeszcze pierwszy post...
Nasza Oliwcia:

Nasza Lenka:

Offline Madzialena

• Prawdziwie kochasz wtedy, kiedy nie wiesz dlaczego...
  • maniak
  • Aniołek [*] 16.01.2009
  • data ślubu: 17.09.2005r.
« Odpowiedź #4 dnia: 26 Czerwca 2005, 14:44 »
Dokładnie....
ani przywitania, anie opisu "jesteśmy małżeństwem bleblebkle...postanowiłam zajrzeć na to forum, bo... itp" tylko od razu przechodzenie do rzeczy :shock:

przypomina mi to działanie "waldemara" hihi...
ten sam typ człowieka...

cóż... no forum-reklamorum nam się zrobiło :x

Offline sylwia

• użytkownik
  • **
« Odpowiedź #5 dnia: 27 Czerwca 2005, 12:15 »
mialam dokladnie takie same wrazenie - a do tego widze, ze ,,reklama'' juz wyleciala. (?)

Offline Nanuet
  • nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #6 dnia: 28 Czerwca 2005, 13:56 »
O jejku ile zawiści na tym forum. Człowiek wyraża swą opinię ( a do tego chyba ma służyć te forum) a tu sami specjaliści i kontrolerzy od reklamy.
To nie dla was w końcu te informacje a dla ludzi których mozna uchronić aby nie nabito ich w butelkę. My mieliśmy rozmowy z samymi profesjonalistami, każdy super , extra i tylko on najlepszy., tylko on ma super sprzęt a reszta to oszuści i amatorzy. Jak tak mozna być pewnym siebie. Teraz widzę że to chyba właśnie odezwali się Ci sami "profesjonaliści". Wstyd. Miało być to forum dla młodych.  Facet jest dobrym kamerzystą i taka jest prawda, cena jest atrakcyjna dla młodych a innych widać (konkurencja) kole to w oczy.  Żenada.

Offline demka

• Chuck Norris
« Odpowiedź #7 dnia: 28 Czerwca 2005, 14:17 »
Cytat: "Nanuet"
O jejku ile zawiści na tym forum. Człowiek wyraża swą opinię ( a do tego chyba ma służyć te forum) a tu sami specjaliści i kontrolerzy od reklamy.
To nie dla was w końcu te informacje a dla ludzi których mozna uchronić aby nie nabito ich w butelkę. My mieliśmy rozmowy z samymi profesjonalistami, każdy super , extra i tylko on najlepszy., tylko on ma super sprzęt a reszta to oszuści i amatorzy. Jak tak mozna być pewnym siebie. Teraz widzę że to chyba właśnie odezwali się Ci sami "profesjonaliści". Wstyd. Miało być to forum dla młodych.  Facet jest dobrym kamerzystą i taka jest prawda, cena jest atrakcyjna dla młodych a innych widać (konkurencja) kole to w oczy.  Żenada.

Nanuet ja i profesjonalistka??? Dobre sobie...usmiałam się do łez:D:D

A poza tym jestem młoda (mam 22 lata) i tez jestem w trakcie przygotowań swojego najważniejszego dnia w życiu...i poczułam się trochę dotknieta tym co napisałeś...i w KOŃCU te INFORMACJE sa też dla mnie jak widać...po to korzystam z tego wspaniałego forum, żeby takowe uzyskać a czasami udzielć tez innym porad i wypowiedzieć się w interesujących mnie tematach.

A i żadna konkurencja nie kole mnie w oczy jak to ująłeś, ja studiuję, nie pracuję i przygotowuję się do ślubu więc baaardzo się cieszę, że konkurencja istnieje, bo korzystam z niższych cen...gdyby takowa nie istniała to chyba wiele osób nie byłoby poprostu stać na wesele...

Żenadą jest to, że tak sie obruszyłeś...zamiast przyznać sie do tego, że zacząłeś nie od tej strony co trzeba...i nie powinieneś w ten sposób się wyrażać o osobach, których nie znasz...

Szkoda więcej słów...
Nasza Oliwcia:

Nasza Lenka:

Offline demka

• Chuck Norris
« Odpowiedź #8 dnia: 28 Czerwca 2005, 14:17 »
a swoją drogą to gdzie Ty tutaj zawiść widzisz :?:
Nasza Oliwcia:

Nasza Lenka:

Offline asia

• Global Moderator
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 10.09.2005r.
« Odpowiedź #9 dnia: 28 Czerwca 2005, 16:14 »
Będąc początkującą forumowiczką też popełniłam raz błąd - napisałam namiary na jednego kamerzystę - podając dokładnie jego adres i telefon... Zostałam poinformowana, że tak nie można i skasowano moją wiadomość i.... i nic! Przeprosiłam za gafę - bo logując się na forum miałam do przeczytania regulamin, pod którym się podpisałam! Czyli ewidentnie moim błędem było to co zrobiłam! Nie obraziłam sie na nikogo i nie krytykowałam, bo nie miałam do tego podstaw!
Na tym forum są naprawdę wyjątkowi ludzie, którzy nie chcą nikogo obrażać - dbają tylko o porządek! Tak więc nie zacietrzewiaj się - bedziesz nadal mile widziany (widziana) jeśli namiary do osób wartych zainteresowania będziesz podawać na priv - tym, którzy Cię o to poproszą!
Tak więc uśmiechnij się i nie obrażaj!  :wink:

Offline KRZYSZTOF

• użytkownik
  • **
« Odpowiedź #10 dnia: 28 Czerwca 2005, 21:31 »
DZIEWCZYNY !!!
Nie kłóćcie się. Jak nie wiadomo o co chodzi to zawsze chodzi o pieniądze.
A swoją drogą pamiętajcie-że za tanie pieniądze -to psy mięso jedzą.
Z tego co pisze się na forum,to niemal każdy post to jakaś kryptoreklama.
Gdyby tak ostro podchodzic do tego tematu,to nic byśmy nie wiedzieli co się naprawdę dzieje na rynku usług. A przecież po to forum jest zrobione żeby wymieniać nawzajem poglądy o świadczonych usługach-pochwalić dobre, a złe zganić. Oczywiście nie należy też kogoś fałszywie oskarżać,
bo i na to jest paragraf KK.  art 212. par 2  cytuję:
,,,Jeżeli sprawca dopuszcza się czynu określonego w par 1 za pomocą środków masowego komunikowania,podlega grzywnie,karze ograniczenia wolności albo pozbawienia wolności do lat 2. '''
Także reasumując-proszę zważać na to co się pisze,to że internet jest powszechnie dostepny,ale zgodnie z prawem jest środkiem masowej komunikacji i w przypadku pomówienia kogoś lub jakiegos usługodawcy
można na tej podstawie wszcząć postepowanie karne.
TRZYMASZ FASON- TO TRZYMAJ GO DO KOŃCA

Offline Sophia
  • zapaleniec
« Odpowiedź #11 dnia: 28 Czerwca 2005, 22:26 »
nie bardzo rozumiem. mamy się przestraszyć? :evil:

Offline Mariolka
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 23 kwietnia 2005 r.
« Odpowiedź #12 dnia: 29 Czerwca 2005, 10:26 »
chyba tak. juz sie boję :boje_sie:
"Dwie rzeczy są nieskończone:Wszechświat i głupota ludzka, chociaż przy tym pierwszym nie upierałbym się" A.Einstein

Offline demka

• Chuck Norris
« Odpowiedź #13 dnia: 29 Czerwca 2005, 11:05 »
Cytat: "WIDEOFILM"
DZIEWCZYNY !!!
Nie kłóćcie się. Jak nie wiadomo o co chodzi to zawsze chodzi o pieniądze.
A swoją drogą pamiętajcie-że za tanie pieniądze -to psy mięso jedzą.
Z tego co pisze się na forum,to niemal każdy post to jakaś kryptoreklama.
Gdyby tak ostro podchodzic do tego tematu,to nic byśmy nie wiedzieli co się naprawdę dzieje na rynku usług. A przecież po to forum jest zrobione żeby wymieniać nawzajem poglądy o świadczonych usługach-pochwalić dobre, a złe zganić. Oczywiście nie należy też kogoś fałszywie oskarżać,
bo i na to jest paragraf KK.  art 212. par 2  cytuję:
,,,Jeżeli sprawca dopuszcza się czynu określonego w par 1 za pomocą środków masowego komunikowania,podlega grzywnie,karze ograniczenia wolności albo pozbawienia wolności do lat 2. '''
Także reasumując-proszę zważać na to co się pisze,to że internet jest powszechnie dostepny,ale zgodnie z prawem jest środkiem masowej komunikacji i w przypadku pomówienia kogoś lub jakiegos usługodawcy
można na tej podstawie wszcząć postepowanie karne.

Ale to działa w dwie strony... moja opinia też została naruszona...
Nasza Oliwcia:

Nasza Lenka:

Offline Agnieszka

• Chuck Norris
  • data ślubu: 20.08.2005
« Odpowiedź #14 dnia: 29 Czerwca 2005, 11:16 »
No właśnie Demka masz rację!!!

Ja jako pierwsza pod sercem Cię noszę,ja o Twoje zdrowie najgoręcej proszę.Ja jestem przy Tobie od pierwszego grama,Tyś mój świat cały,a ja...Twoja mama..

Offline Sophia
  • zapaleniec
« Odpowiedź #15 dnia: 29 Czerwca 2005, 15:19 »
:zbanowac:

Offline okruszek

• maniak
« Odpowiedź #16 dnia: 29 Czerwca 2005, 15:37 »
sophia, jak tak możesz ....
milo by było gdyby ktoś Tobie tak napisał?
1 kwietnia 2006 - ślub cywilny

Będą bliźniaki :)

Offline Sophia
  • zapaleniec
« Odpowiedź #17 dnia: 29 Czerwca 2005, 16:08 »
ten pan jest dziwnie nieuprzejmy i o ile dobrze zrozumiałam ja i inne dziewczyny to wygraża jakimiś dziwnymi przepisami. i po co? Po to, zeby udowodnić swoją wyższość nad innymi firmami??? bardzo nieładnie moim zdaniem

Offline Sophia
  • zapaleniec
« Odpowiedź #18 dnia: 29 Czerwca 2005, 16:15 »
no i najważniejsze, owe przepisy przedstawione przez pana Videofilm są nieadekwatne. raczej trudno fałszywie oskarżyć kogoś, kto nie podaje swoich danych, tylko nick :twisted:

Offline okruszek

• maniak
« Odpowiedź #19 dnia: 29 Czerwca 2005, 16:33 »
ok, rób jak uważasz, ja się juz nie wcinam.
Uważam, że nie potrzebne są takie dyskusje na forum.
Po co się denerwować przez jakis post?
Niech tam sobie kopiuje przepisy.
Troszkę luzu, czy trzeba aż tak emocjonalnie podchodzić do jakiś postów?

Offline Sophia
  • zapaleniec
« Odpowiedź #20 dnia: 29 Czerwca 2005, 16:42 »
być może nie. ale z drugiej strony jeśli nie będziemy na nie reagowac to nas tutaj zaleje reklama, w dodatku niekoniecznie profesjonalnych firm, czyli takich, których szukamy :?

Offline Julia
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #21 dnia: 29 Czerwca 2005, 16:51 »
A może najlepiej ignorować takie wątki. Brak wpisów-brak zainteresowania, a moderatorzy zrobią swoje.

Offline Sophia
  • zapaleniec
« Odpowiedź #22 dnia: 29 Czerwca 2005, 17:10 »
masz rację Julio, następnym razem ignorujemy :twisted:

Offline okruszek

• maniak
« Odpowiedź #23 dnia: 29 Czerwca 2005, 17:13 »
tak będzie najlepiej, ale żeby to miało jakieś ręce i nogi - musimy byc twarde w tym postanowieniu - IGNOROWAĆ i nie odzywac się

Offline Sophia
  • zapaleniec
« Odpowiedź #24 dnia: 29 Czerwca 2005, 17:15 »
:ok:

Offline Marta

• phpBB Moderator
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #25 dnia: 29 Czerwca 2005, 22:21 »
Tylko ja się cały czas zastanawiam nad tym, że czemu pomimo zapisu w regulaminie, że nie wolno się reklamowć niektórzy to robią :!:
Czyżby nie umieli czytać :?:  :evil:

Relacja i fotki z naszego pięknego dnia:
https://e-wesele.pl/forum/viewtopic.php?t=4077

Offline KRZYSZTOF

• użytkownik
  • **
« Odpowiedź #26 dnia: 30 Czerwca 2005, 10:01 »
Cytat: "Sophia"
no i najważniejsze, owe przepisy przedstawione przez pana ******** są nieadekwatne. raczej trudno fałszywie oskarżyć kogoś, kto nie podaje swoich danych, tylko nick :twisted:

SOFIA !
Nawet jeżeli jest tylko ksywka lub nick  jak piszesz to wcześniej czy póżniej można dojść kto to pisze.

Chyba dziewczyny zostałem źle zrozumiany to co napisałem,W prawdzie nasze prawo w Polsce jest chwiejne,ale w niektórych sprawach jest dobre.
Mnie tylko chodziło o tzw fałszywe oskarżenie kogoś/np jakiś zakład,lokal itp/.Oczywiście,jeżeli zła opinia potwierdzona jest przez kilka osób piszących na ten temat-to w żadnym wypadku nie kryć brudnej sprawy.
Też jestem za....
MARTA!  poruszyłaś sprawy reklamy na forum- jeszcze raz napiszę,że każdy wpis na tym forum i akurat w tym dziale będzie kryptoreklamą lub też oskarżeniem-zależy co piszemy.Nie da się tego uniknąć.Przecież każda z Was jest w fazie załatwiania spraw związanych z obsugĄ foto lub video.Gdyby takich wpisów nie było, niejedna z Was wpadła by jak śliwka
w .......A jednak są wpisy które można godnie kogoś polecić.No i niestety
jest to reklama na forum.Czy widzicie inne rozwiązanie?
Oczywiście jest specjalny link baza firm i tam należy szukać-ale sam wpis w tamtym dziale nic jeszcze nie mówi.
Reasumując- proszę nie oskarżać mnie o jakieś złe zamiary  etc.
Sam prowadzę firmę od 16 lat,mam już swoją klienterę,i żyję zgodnie z prawem.Na skróty przez życie daleko się nie zajdzie.
TRZYMASZ FASON- TO TRZYMAJ GO DO KOŃCA

Offline Nanuet
  • nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #27 dnia: 3 Lipca 2005, 22:08 »
Drodzy Rodacy.
Rozpoczynając ten mały dzialik chodziło mi o pokazanie możliwości otrzymania czegoś za nieduże pieniądze. Nie wszystkich stać na wydanie kwoty od 1000 zł w górę, a pragną tez mieć pamiątkę ze swego ważnego dnia w życiu.

NIe było w mojej informacji ŻADNEJ REKLAMY. Nie było nr telefonu, nie było emaila, nie było strony, nie było faksu, nie było żadnej wskazówki na tego człowieka.

Chodziło mi tylko o przekazanie informacji że też można mieć pamiątkę za połowę tej ceny jaka widnieje powyżej.

Czy to coś złego ???

Offline demka

• Chuck Norris
« Odpowiedź #28 dnia: 3 Lipca 2005, 22:58 »
Nanuet nie wiedziałabym w tym nic złego, gdyby ta informacja wypłynęła przy okazji. Jak do tej pory masz tylko trzy posty i każdy z nich dotyczy kamery na weselu... tak więc nie dziw się, że nie pozostało to bez echa i zostało Ci to wytknięte... wystarczyło się przywitać, albo też zacząć od zupełnie innych spraw...
A o reklamie może świadczyć jeszcze jeden fakt, choc już raz wspomniany przeze mnie, że nie udzielasz się w żadnym innym wątku i jest to Twój 3 post... wybacz każdy może mieć obiekcje :(
Nasza Oliwcia:

Nasza Lenka: