my tez napoczatku chcielismy pana tadeusza ale moja mama mowi " jak my bedziemy nalewac z tej głóki?"
oj proszęmarzeniee myślałam ze ty już dawno odliczasz a tu trafiłam przypadkiem witam gorąco i mam nadzieje ze przyjmniejsz mnie jeszcze pod swoje skrzydło
marzenieeeee czemu ja nie wiedzialam ze Ty odliczasz..ale odkopalam wszystko..suknie sliczna, buciki tez a sale ja tez mam 2w1 jedna do tancow druga do jedzenia, polaczoneco prawda..mam nadzieje ze taki plan sie sprawdzi
Jeszcze ja, jeszcze ja. Nie mogę przecież przegapić Twojego odliczanka. Mam nadzieję, że jeszcze przyjmiesz mnie pod swoje skrzydełka.
To i ja zawitałam dzisiaj do Twojego wąteczku.I zadam pytanko, czy ten ślub cywilny pomógł Twojemu mężowi uniknąć wojska? Pewnie tak, bo nie pisałaś, że poszedł, ale chętnie dowiedziałabym się czegoś więcej.
Mama niech się nie martwi - goście sobie sami poradzą
pozdowionka i buziaczki na poczatek tygodnia
witam, witam miłego poniedziałku życzę
bardzoooo ładne a tak na marginisie podobają mi sie wszystko wasze obrączki każdej jednaj z was, każda obrączka ma coś niepowtarzalnego i jedynego w swoim rodzaju, dlatego zdecydowaliście jej wzięciu
ładniutko wzglądasz w sukni i bardzo mi sie podobają Twoje buty!a obraczki barzo ładne!