Autor Wątek: Stargard- Weranda-dobre miejsce na wesele??  (Przeczytany 21035 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline koralik

• forumowicz
Stargard- Weranda-dobre miejsce na wesele??
« Odpowiedź #30 dnia: 5 Lipca 2005, 08:41 »
no włąśnie - mimo całego piękna werandy i wspaniałego otoczenia drzew i wody, to jest duży minus..mnóstwo ludzi kręcących sie i takie tam...

gargamelcia- pojedż spróbuj, a nóż widelec, jak to sie mówi...ja nie byłam tam, tylko moi znajmomi mieli tam 3 tygodnie temu wesele i byli bardzoo zadowoleni:)

Offline Maja

• Global Moderator
  • Chuck Norris
  • bono animo es
  • data ślubu: 28 sierpnia 2004r.
« Odpowiedź #31 dnia: 11 Lipca 2005, 12:58 »
Tia, moi znajomo mieli tam wesele ale nie są zbyt zachwyceni, wyszło drogo, za dużo obcych i okazało się że jadzonka mogłoby być więcej bo tak trochę wyliczone było-kto nie przy stole ten się na "kotleta" nie załapał no i te dodatkowe dopłaty  :?

Offline malgosiadd
  • forumowicz
« Odpowiedź #32 dnia: 13 Lipca 2005, 15:15 »
oj no musze zabrać głos, dość często jeżdzę nad Miedwie i nie zdarzyło się żeby lokal nie był zamknięty gdy jest wesele, nawet parking ogradzają tak, by nikt gosciom weselnym nie zajął miejsca,
gdy para sobie zazyczyła grill w tej chacie obok, to cały teren wokół lokalu ( a jest tego nprawde sporo) był na ich wyłączność ..zawsze wokół lokalu jest taśma poprzywiązywana pomiędzy drzewami, wisi też inf o tym ze w lokalu jest impreza zamknięta, co do menu nie mogę się wypowiedzieć ale sama Weranda ma sporo uroku a wesela są tam co tydzień więc chyba opinie ma niezłą..

Offline asia-be

• bywalec
  • data ślubu: 8 wrzesień 2007
« Odpowiedź #33 dnia: 28 Września 2006, 10:52 »
Szkoda ze nie ma wypowiedzi kogos,kto tam organizowal wesele. Ja tam wlasnie planuje swoja uroczystosc i wypoiwedzi w stylu:
Cytat: "Maja"
Tia, moi znajomo mieli tam wesele ale nie są zbyt zachwyceni, wyszło drogo, za dużo obcych i okazało się że jadzonka mogłoby być więcej bo tak trochę wyliczone było-kto nie przy stole ten się na "kotleta" nie załapał no i te dodatkowe dopłaty
- moze zamowili natansze menu, amoze mieli bardzo zertch  :wink:  gosci
 czy:

Cytat: "koralik"
mimo całego piękna werandy i wspaniałego otoczenia drzew i wody, to jest duży minus..mnóstwo ludzi kręcących sie i takie tam...

bardzo mnie denerwuja-wprowadzaja  niepotrzebny niepokoj i jest to rozsiewanie plotek.
 :?

Offline Maja

• Global Moderator
  • Chuck Norris
  • bono animo es
  • data ślubu: 28 sierpnia 2004r.
« Odpowiedź #34 dnia: 9 Października 2006, 12:39 »
Byliśmy całkiem niedawno połazić nad miedwiem-bez problemu zajęliśmy miejsce parkingowe tego lokalu i o mały włos nie weszliśmy na imprezę-chcieliśmy zjeśc jakiś deserek czy ciacho-dobrze, że sami zauważyliśmy-czyli ludziska się kręcą bo nawet nie wiedzą, że tam jest wesele-przynajmniej latem.

Koleżanka robiła chrzciny, niedawno-nowi właściciele sa nie do zniesienia-tyle powiem.

Współczuję też orkiestrze, jak zechce się "rozłożyć" przed weselem (co jest normą), ekipa władają lokalem uważa się za Panów i Bogów - najlepiej z góry ich ustawić i uprzedzić co im wolno a czego nie.

Offline asia-be

• bywalec
  • data ślubu: 8 wrzesień 2007
« Odpowiedź #35 dnia: 10 Października 2006, 14:29 »
Cytat: "Maja"
najlepiej z góry ich ustawić i uprzedzić co im wolno a czego nie

tak zamierzam zrobic,dobrze sporzadzona umowa zapobiegnie rozczarowaniom.
Ja juz rozmawialam z wlascicielka kilka razy,nie wydala mi sie niesympatyczna.Pozatym bardzo mi sie tam podoba :) i dlatego nie zrezygnuje :)

Offline gołąbkiPP
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: Śierpień 2010
Weranda nad Miedwiem
« Odpowiedź #36 dnia: 21 Stycznia 2009, 14:04 »
Witam :)

Miał ktoś wesele w Werandzie? Co myślicie o tym miejscu?

Pozdrawiam ;D

Offline aadaa

• Ada
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 06/09/2008
Odp: Weranda nad Miedwiem
« Odpowiedź #37 dnia: 21 Stycznia 2009, 14:26 »
Ja bylam tam 1,5roku temu jako gosc na weselu - i bardzo mi sie podobało - jedzenie super, otoczenie rowniez fajne. Tylko bylo na sali strasznie goraco mimo, ze klima chodzila - ale drzwi non stop ktos otwieral wychodzac na zewntrz - to co sie dziwic!
B .: 02/06-2010    K.: 20/06-2012

Offline gołąbkiPP
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: Śierpień 2010
Odp: Weranda nad Miedwiem
« Odpowiedź #38 dnia: 21 Stycznia 2009, 15:29 »
Aha dzięki, a jak ludzie obcy z poza wesela przeszkadzali? My mamy wesele na 100 osób i zastanawiamy sie też czy będzie miejsce?

Nio potwierdzam bylismy niedawno na wizycie w Werandzie i klimat ma bardzo fajny i te otoczenie:)

:)

Offline aadaa

• Ada
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 06/09/2008
Odp: Stargard- Weranda-dobre miejsce na wesele??
« Odpowiedź #39 dnia: 22 Stycznia 2009, 08:37 »
Tamto wesele bylo na 100 osob i nie zauwazylismy obcych ludzi - para mloda nic o tym nie wspominala po weselu - wiec bylo raczej OK.
B .: 02/06-2010    K.: 20/06-2012

Offline loona
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 25.08.2007r.
« Odpowiedź #40 dnia: 8 Lutego 2009, 21:52 »
Ja byłam w sierpniu na weselu w Werandzie i bylismy bardzo zadowoleni.
Lokal bardzo ładny, jedzenie dobre, dużo i urozmaicone. Obcy nie wkręcali się na imprezę - a trzeba wspomniec,że w ten sam dzień odbywała się w Muszli Koncertowej duża impreza rockowa z Acid Drinkers jako gwiazdą, więc ludzi wokół lokalu kręciło się sporo - a jednak na krzywiznę nikt nie wpadł. Na drzwiach widniała informacja,że lokal nieczynny.

Niesamowity jest również taras, na którym w poprawiny odbywał się grill, stały stoliczki i goście tak lajtowo-sielankowo spędzili miło dzień.

Tak więc ja jako gośc polecam. Nie wiem jak to wyglądało od strony organizacyjnej, ale młodzi nie pytani nie narzekali.

Offline salomea

• forumowicz
  • data ślubu: 29.06.2008
« Odpowiedź #41 dnia: 16 Sierpnia 2009, 17:17 »
Miejsce jest piękne, ale organizacyjnie trzeba się o wszystko prosić.