sa przepiekne, te Twoje fotki...ja nigdy nie siadam kolo okna ...ale widze piekne widoczki!!
my zawsze staramy się siadać koło okna, bo ja właśnie lubię sobie popatrzeć na widoczki, a mojemu mężulkowi jest po prostu wygodnie w nocy.
Ooooo widzę,ze też w dzień lecieliście i nawet tymi samymi liniami

wylecieliśmy z Lipska o 11:00 więc tam byliśmy na rano.
Ale widoki
pięknie
to fakt

widoczki cudniaste

nie będę sie za bardzo rozpisywać, bo adusia napisała już wszystko 
Basieńko chyba nie masz mi za złe, że odpisałam na pytanie Kawaii ? Tak mi się wymsknęło, bo ożyły moje wspomnienia po naszej podróży poślubnej w tym bajecznym miejscu
Zadowoleni byliście z hotelu i jedzonka? w jakiej w końcu części hotelu byliście zakwaterowani?

oczywiście, że nie mam Ci za złe

a z tym moim nie rozpisywaniem się to mi chodziło o to, że powrzucam raczej zdjęcia niż będę pisać, bo Ty już wszystko opisałaś

Z hotelu oczywiście byliśmy zadowoleni

a nie wspomnę już o jedzonku

pychotka... nie na co dzień objadamy się shusi, łososiem i kawiorem

z resztą zobaczycie na zdjęciach jak mi się przytyło, a dokładnie pisząc to przytyłam 5 kg

- tak jak mój mężulek. Będę to teraz zrzucać pół roku

Koniec końcem zostaliśmy zakwaterowani w części punta cana - niby ta najgorsza - choć ja w ogóle tego nie odczułam.
Nasz pokój wyglądał tak (nasze zdjęcie):

zdjęcie nie najlepsze ale coś tam widać.
Dla przykładu wrzucam zdjęcie z oferty biura. Pokój dokładnie ten sam, z tym, że odwrócony w drugą stronę.

Z resztą pokój dla mnie to najmniej ważna rzecz gdyż spędzaliśmy w nim tylko noc i przyjemne chwile

a i tak z całego zaplecza hotelu można było korzystać bez względu na to gdzie się mieszkało
Moje mężulek był zachwycony, bo codziennie rano brał sobie kąpiel w jakuzi z pianą po szyję trzymając w jednej ręce piwko, a w drugiej pilota do tv

Po zdjęciach widać, że wasz pokój był (jak dla mnie) urządzony z większą klasą. Sama kolorystyka (ecru) w całym pokoju już to pokazuje

Co więcej w ofercie mięliśmy, że barek będzie uzupełniany co 3 dzień, a był codziennie