wiecie dziewczyny, że tak ze mną jest, że jak sobie coś ubzduram i wymyślę, to do tego dąże i uparcie realizuję. No... niekiedy zdarza się,że odpuszczam i tu działa rozsądek.
Maja175 całkiem inteligentnie i rozsądnie napisała rozwiązanie dylematu, związanego z zakupem diademu i biżuterii. Dlatego, też teraz myślę, by odpuścić sobie..... szukanie za wszelką cenę diademu i biżuterii z ... kryształkami Swarovskiego. NO BO JA TAK SOBIE ZAPLANOWAŁAM, by własnie dokupić dodatki biżuteryjne, gdzie cyrkonie są Swarovskiego - gdyż takie mam na swojej sukience

.
Oczywiście na allegro coś tam takiego jest, ale nie ma gwarancji,że to kryształki Swarovskiego.
Także nie ma oryginalnych diademów Swarovskiego - bo wystarczy spojrzeć na oryginalną stronę tego projektanta biżuterii jakie ceny są wysokie

. Zdaża się jedynie markowana biżuteria Swarovskiego na allegro, ale także ponad 1000... nie nie, ja nie szłam tym tropem...
Poprostu chciałam zwykłą bizuterię, czy to posrebrzaną, czy srebrną - ale jedynie z kamyczkami Swarovski.
Są na allegro didaemy, jakieś koło 90zł - niby Swarovskiego, ale bez certfikatu, no i może podobnie cenowo biżuteria, też niby Swarovski.
Jednak myślę, że lepiej będzie kupić te dodatki w salonie, gdzie naocznie będę widzieć, jak pasują do sukni.
No i nie upierać się przy tym, żeby cyrkonie były cyrkoniami swarovskiego.....

eh... jak kobieta się uprze...