Dziewczynki, nie robie niczego szczególnego, niczego co mozna teraz prezentować..swoją koncepcję obgadała z KAHA i bedzie tak
Wszystko w tonacji ecri , biel i pomarańcz
Sala tanczna:Na sufitach bedą dwie girlandy z balonów (X) w miejscu łaczenia bedzie balon z którego podczas pierwszego tańca wysypie się srebrne konfetti, pomiedzy pasy z filzeliny florystycznej,
Okno:upieta w uśmiech podszewka (tam jest małe poziome okno prawie pod sufitem)
Podest dla zespołuRównież ozdobiony po brzegach jasna flizelina, a na środku pomaranczowa kokarda (czy coś takiego)
Sala jadalna:Żyrandole, które sa ładne okrecę flizeliną (jasna) a pod spodem chcę powiesic coś na kształt wianków(tylko kiedy ja to zrobię), ostatni raz takie robiłam na Boze Narodzenie

od nich pociągnąć tkaninę
Ołtarz:
na całej szerokości okna będzie wisiała biała podszewka oddzielona pomarańczowymi pionowymi pasami ( zakupione) ołtarz od reszty okna-a pod materiałem przy oltarzu swiatełka (juz zakupione) Na ołtarzu powieszę serce z małych baloników, które będę robiła dzień przed ślubem.
Stoły: Na stołach białe obrusy, przez środek pas z pomarańczowej organzy i serwetki pomarańcz i ecri (na przemian) Ponieważ moja mama maluje szkło i robi różne rękodzieła wazony będą ze smukłych butelek po winie, pomalowanych w kolorach pomaranczu, z białym sizalem wokół szyjki ( by nie było widać gwintu) i w kazdym będzie po jednej rózy (białej lub pomarańczowej) Świeczniki tez zrobi mama, będa z masy solnej, utwardzone i pomalowane (wierzcie mi ona cuda robi) pomarańczowej a w nich białe , smukłe swieczki.
Wszystkie futryny bedą ozdobione flizeliną florystyczną, a krzesła młodych będą miały pokrowce, na pozostalych będą kokardy z organzy
i tak to w skrócie
mozliwe ze na scianach tez pojawią sie usmiechy z materiałów a w rogach grona winogronowe z balonów(ale to sie jeszcze zobaczy)
Matko, mam nadzieje , że jestescie sbie to w stanie wyobrazić:-))
wkleje kilka zdjec- coś na ten styl-

serce