Autor Wątek: Zespół A Tre  (Przeczytany 6529 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline aniaola
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 29.05.2009
Zespół A Tre
« dnia: 20 Maja 2008, 15:36 »
Hej interesują mnie opinie na temat zespołu A TRE, chcę żeby grali u mnie  ale nie mam pojęcia jak się sprawują?
Byłabym wdzięczna za jakieś informacje
[link=hxxp: www. suwaczek. pl/][image noborder]hxxp: www. suwaczek. pl/cache/177fa6043b. png[/image][/link]

Offline LENKA26

• nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 30.08.2008
Odp: Zespół A Tre
« Odpowiedź #1 dnia: 23 Maja 2008, 20:38 »
Hej ja byłam na spotkaniu z nimi, a właściwie z 1 osobą z tego zespołu i niestety... Mam nadzieję, że nikt nie będzie miał pretensji ale opisuję właśne wrażenia - po 1 pan był po chyba niezłej imprezie (domyślam się weselu), a po 2 na moje pytanie czy w trakcie wesela piją alkohol odpowiedział z oburzeniem, że jak to, oczywiście, że piją, przecież muszą złapać kontakt z gośćmi. Wybaczcie, ale skoro życzą sobie ok. 3tys. za granie na weselu to ja nie życzyłam sobie takich tekstów.:( Po takim pierwszym wrażeniu odechciało mi się dalszych kontaktów:(

Offline missmax

• entuzjasta
« Odpowiedź #2 dnia: 27 Maja 2008, 01:10 »
^ nie dziwie sie, ze takie wrazenie wywołali. Ja tezbym była troche oburzona... a przesluchalam troche demo na isch stronie i nic nadzwyczajnego za te 3 tys.!

Offline LENKA26

• nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 30.08.2008
« Odpowiedź #3 dnia: 27 Maja 2008, 21:42 »
Faktycznie nic specjalnego, a uważam, że 3tys. za 3 osoby to jednak trochę za dużo, a pozatym tak jak pisałam najważniejsze 1 wrażenie i tu niestety nie było ono dobre:)

Offline Kejsi_w

• nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 17 maja 2008
« Odpowiedź #4 dnia: 6 Czerwca 2008, 13:50 »
Stanowczo nie polecam tego zespołu.  Może i całkiem fajnie śpiewają ale są aroganccy dla gości, piją alkohol i robią za długie przerwy.  NIestety w tym biznesie trzeba być miłym, a co do alkoholu - to przecież są w pracy i nie powinni pić.  Jeszcze raz NIE POLECAM.

Offline cyber102
  • nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #5 dnia: 8 Lipca 2008, 18:32 »
Witam ! Mile Panie nie bede tutaj ukrywal, ze jestem szefem tego zepolu - A TRE o ktorym tak niepochlebne opinie Panie przedstawiaja. 

1.  Nie sluchalyscie Panie prawdopodobnie zespolu na zywo (z tego, co przeczytalem)?

2.  Prosze przeczytac inne opinie na forum, gdzie wyraznie pisze, ze nigdy sie nie upilismy na weselu, a nawet
trudno bylo komukolwiek stwierdzic, czy cos pilismy. 

3.  Dalej odnosnie picia pisze, to co mowie zazwyczaj na pytanie o (alkochol pol zartem pol serio), ze pije alkocholu tyle, zeby byc w dobrym
kontakcie z goscmi -  powiedzialem to z usmiechem jako zart,  ale widocznie Pani odebrala to bardzo serio (musze pocwiczyc sposob mowienia ;-)

4.  Szanowni Pantwo, co do ceny proponuje ocenic samemu REGULAMIN!jak spiewam, ale jako muzyk moge zapewnic to jest wazne, ze spiewamy czysto i nie zmieniamy melodii, spiwamy na glosy.
« Ostatnia zmiana: 8 Lipca 2008, 20:25 wysłana przez rybkawiedenka »

Offline evamarija
  • użytkownik
  • **
« Odpowiedź #6 dnia: 13 Sierpnia 2008, 15:38 »
Ciekawe ze negatywne posty pisza sami nowicjusze. Czy widzieliscie/slyszeliscie ich na żywo? Szef zespolu moze nie jest specem od marketingu ale bez przesady. Zamieszczam moje dwie opinie sprzed i po weselu z forum wyborczej - dla wyrownania :):
"Nie dziwie sie ze nie byli chetni do powiedzenia ceny od razu - nie sa tani.
Jednak wybralam ich: maja wyksztalcenie muzyczne, pytaja czego oczekujesz - na
ich stronie jest repertuar, zabawy uzgadniaja z para mloda zeby nie bylo
zaskoczenia, nie ma nieprzyzwoitych zabaw - chyba ze sobie zazyczysz. Nie ma tu
wodzireja z prawdziwego zdarzenia ale prowadza impreze - zapowiadaja jedzenie -
sami prosza o menu i dogaduja sie z prowadzacym lokal.
Bylam kilka lat temu na weselu u nich - swietna zabawa. Jak goscie sie bawili to
grali, bardzo elastyczni w tym wzgledzie, jesli mialo isc jedzenie to dali dwa
szybkie i zapowiedzieli jedzenie wiec goscie zziajani chetnie szli,nawet
wydluzyli wesele bo goscie sie bawili.
Powiem tak: jestem na razie nastawiona na nich bardzo pozytywnie - mam do nich
zaufanie ze nie wyskocza mi z jakims numerem, ze nie musze w tym dniu jeszcze
dodatkowo martwic sie ze mi sie kapela spozni/upije/obrazi gosci itp.
Za spokoj ducha i jakosc muzyki doplacam, bo oprocz jedzenia to podstawa wesela.
"

"Opinia poweselna (kwiecien 2007) przy okazji:
Jak pisalam maja wyksztalcenie muzyczne, u mnie grali na mszy (cala msze maja
opracowana na slub - oczywiscie, mozna wybrac utwory, p. Iwona spiewa b. ladnie,
do tego klawisze i skrzypce - ksiadz u nas ich pochwalil). Na weselu bez zadnych
glupawych tekstow i zabaw. Bylo to co ustalilismy - czesc zabaw polecili, inne
wyszly od nas i byly zaakceptowane. Repertuar maja na stronie: mysmy zastrzegli
ze nie zyczymy sobie kilku utworow, ze cos sobie zyczymy i tyle. Sto lat na
akordeonie, sa tez przyspiewki ludowe.
Oczywiscie, najlepiej spisac zyczenia na kartce zeby nie zapomnieli.
"

Offline BOZENA28

• Kochać to chcieć przemierzyć cały świat we dwoje....
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 05.09.09
« Odpowiedź #7 dnia: 25 Czerwca 2009, 21:48 »
My bedziemy mieli zespol  Atre na naszym weselu. Po spotkniu z zespolem bylismy bardzo zadowoleni, wiekszosc szczegolow zostala uzgodniona na miejscu. Jesem do nich dobrze nastawiona - duzo rowniez zalezy od samych gosci weselnych!!
obiecuje relacje o zespole po weselu.  :Mikrofon:

nie taki swiety sebastian
  • Gość
« Odpowiedź #8 dnia: 26 Czerwca 2009, 00:18 »
zespol A-tre jest o. k.

Offline Walkiria
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 27.03.2010
« Odpowiedź #9 dnia: 4 Listopada 2009, 19:51 »
BOZENA28 moglabyś opowiedziec jak się spisał zespół A TRE? Jestem nimi zainteresowana, ale ciagle nie mogę nic wybrac.  Będę wdzięczna.

Offline BOZENA28

• Kochać to chcieć przemierzyć cały świat we dwoje....
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 05.09.09
« Odpowiedź #10 dnia: 7 Listopada 2009, 17:47 »
Tak jak wspominalam mielismy zespol ATre na naszym weselu. Jestem bardzo zadowolona z zespolu. Nie jest to typowy zespol na wesele. Tzn jesli zalezy wam na typowym tradycyjnym zespole to Atre nie jest odpowiedni.
Nasze wesele bylo polsko-angielskie. Bardzo mi zalezalo aby zespol ladnie spiewal po polsku ale i rowniez po angielsku. Bylismy oboje z mezem pod wrazeniem. Kazda piosenka byla spiewana pieknie  - prawie jak orginal i to w obu jezykach.
Nawet piosenka na pierwszy taniec (Chasing Cars - Snow Patrol) mimo iz nie byla w ich repertuaze wyszla pieknie. Bylismy bardzo zadowoleni z prowadzenia zabawy a przede wszystkim z muzyki ktora grali.

Mam nadzieje ze ta opinia pomoze w wyborze :-)
Ja ich serdecznie polecam.