Witam po dłuuuugiej przerwie

Rzeczywiście nic tutaj nie napisałam - przepraszam, aż mi głupio

Więc co by Wam tu napisać... Jeśli mam być szczera, to Kamionek innym osobom bym nie poleciła. Mimo, że wiele osób spośród naszych gości weselnych, było zachwyconych, ja widziałam niedociągnięcia

Jeśli chodzi o jedzenie - było bardzo dobre, goście chwalili, nam też bardzo smakowało - ale nie było jakoś strasznie dużo tego jedzenia. Byłam na weselach, gdzie było znacznie więcej jedzenia. U nas było go wystarczająco, ale stoły się na pewno nie uginały

No i skoro jesteśmy przy jedzeniu - zdarzyła się jedna pomyłka - dostaliśmy do drugiego dania buraczki, których nie zamawialiśmy, zamiast kapusty czerwonej, którą chcieliśmy.
Dalej - obsługa - porównując do innych wesel, w których uczestniczyłam - dość kiepska. I teraz za dobrze już nie pamiętam o co chodziło, ale coś mi tam u nich nie pasowało

Oczywiście w dniu ślubu to wszystko było nieważne - byłam przeszczęśliwa i nic nie było w stanie mi zepsuć humoru

Ale wiem, że już następnego dnia trochę na tę salę marudziłam

Poza tym wszystko było ok

Rozstawienie stołów było po mojej mysli, i dzięki temu sala "zrobiła się" większa

Na parkiecie było dużo miejsca, a w gruncie rzeczy tego, że będzie za ciasno, obawiałam się najbardziej.
Pokoik, w którym spędziliśmy noc poslubną bardzo ładny, łazienka tak samo sliczna

I chyba tyle

Moje wesele mimo tych moich "ale" było bardzo bardzo udane, ale to już na pewno zasługa d.j- a i samych gości