Autor Wątek: ZAKUPY DLA NASZYCH POCIECH - PROMOCJE, WYPRZEDAŻE, OKAZJE  (Przeczytany 945058 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline tete

• "Nikt nie lubi samotności. Ja tylko nie próbuję się z nikim na siłę zaprzyjaźniać. To prowadzi do rozczarowań."
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 2.06.2007
Odp: ZAKUPY DLA NASZYCH POCIECH - PROMOCJE, WYPRZEDAŻE, OKAZJE
« Odpowiedź #5490 dnia: 2 Marca 2015, 11:05 »
A D&G ma fajną kolekcję Kids :) mają tam kilka perełek z równie perlowymi cenami niestety :)
hahha wiem ,wiem.Nawiązując do tematu-pewna znana blogerka powiedzmy dysponująca ubrankami np.Dior,D&G (orginalnymi bo jest to marka z którą  ona wspólpracuje) zrobiła wyprz.Generalnie ceny dobre ale nie na ludzką kieszen niestety...Wiekszosc aukcji pozamykała z adnt"nie ma możliwosci dalszej obiniżki ceny".I tak sobie mysle czy serio kobieta liczyła (nawiasem mówiąc b.fajna babka) ,że wiosenna bluzeczka Diora za 350zł to będzie na tyle łakomy kąsek o który się matki pobiją dla swoich 3letnich córek?

Kasia,ja tam lubie Zare oinline na wyprzedażach.Tylko pilnować trzeba bo z koszyka Ci się ulatnia wsio szybko..Takim sposobem teraz za 500zł upolowalam 20 ubran dla lasek,w tym 2 kurtki na wiosne ,dwa kombinezony i dwie "apelowe" kiecki.

Kiedy mialam dostęp do lumpka wielbiłam go bardzo ;) ,teraz żaluje ale juz po ptokach.
Nikt nie lubi samotności. Ja tylko nie próbuję się z nikim na siłę zaprzyjaźniać. To prowadzi do rozczarowań.

Offline Maja

• Global Moderator
  • Chuck Norris
  • bono animo es
  • data ślubu: 28 sierpnia 2004r.
« Odpowiedź #5491 dnia: 2 Marca 2015, 11:05 »
Spodnie, spódnice - tylko z regulacją i wąski krój. Mojej nawet legginsy w pasie odstają  ::)
Najgorsze jest to, że jej obecny rozmiar i regulacja to jak wygrana w totka  :-\

Offline kjp83

• Chuck Norris
  • data ślubu: 13.09.2008
« Odpowiedź #5492 dnia: 2 Marca 2015, 11:25 »
Marta ja zare w 90% na wyprzedażach, obecne kolekcje należą do teściowej ;) nooo chyba że coś mi na prawde w oko wpadnie.
W sierpniu zeszłego roku nakupowałam chłopakom spodenek i koszulek, też jakies 20 sztuk w sumie. Wydałam coś ok 450zł. ale za to teraz w maju jak miło mi będzie szafe otwierac  ;D
Lumpka mam jednego ukochanego, trzeba byc w pon rano na dostawie ale dzięki temu Leo ma pół szafy troche ciuchów na zaś i kurtke na wiosne. Jak przeglądam nową kolekcje nexta to bardzo na czasie :) ( chociaż mi to akurat dynda z której kolekcji co ma)

♡ Szymon & Leon ♡

Offline chiquita_84
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #5493 dnia: 2 Marca 2015, 11:38 »
Kasia jak ci coś na 116 lub 122 wpadnie w oko dla nikoli to bierz mi w ciemno :)

Tete blogerka z blizniakami?

Nikola ma fart bo spora część jej szafy jest sponsorowana przez moje nocne szycie, wiec nie ma szans na dubel w przedszkolu :)

Offline kjp83

• Chuck Norris
  • data ślubu: 13.09.2008
« Odpowiedź #5494 dnia: 2 Marca 2015, 12:01 »
Marta będę pamiętać :) Zawsze mam na uwadze Zuzie Marceli ale Ona ma ciut większy rozmiar- 116 już się nie łapie.

♡ Szymon & Leon ♡

Offline kobietka
  • maniak
« Odpowiedź #5495 dnia: 2 Marca 2015, 19:51 »
Są fajne trampy po 19,90 http://www.c-and-a.com/pl/pl/shop/wyprzedaz/chlopcy/rozm-92-128/obuwie/wszystkie-buty/obuwie-z-plotna-119995-1.html
darmowa dostawa do sklepu.
I t-shirty można dorwać po 7pln.

Gosiu, gdzie się zaznacza opcję dostawy do sklepu, bo nie widze?:)

Offline mon_ka98

• Chuck Norris
« Odpowiedź #5496 dnia: 2 Marca 2015, 20:53 »
 ja też nie moglam znaleźć...
« Ostatnia zmiana: 3 Marca 2015, 11:50 wysłana przez Maja »

Najlepiej widzę, kiedy zamknę oczy...

Offline aadaa

• Ada
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 06/09/2008
« Odpowiedź #5497 dnia: 2 Marca 2015, 21:48 »
ja tez nie miałam takiej opcji a zamówienie robiłam ok 15.45 ... :(
B .: 02/06-2010    K.: 20/06-2012

Offline marcella

• Chuck Norris
  • data ślubu: 21.05.2011
« Odpowiedź #5498 dnia: 2 Marca 2015, 22:03 »
Kasiu Zuza dziś gania w bluzce z GEEK.. cała szczęśliwa :*

Martka sorrki ale chyba za dużo kasy masz, albo za mało innych problemów.. Wiem, ze zaraz opierniczysz mnie, że to nie moja sprawa (i możesz robić jak chcesz) ale mam to gdzieś.. Mogę nawet bana dostać na forum.. ale do głowy by mi nie przyszło kupować nową kurtkę lub inną rzecz bo jest nie z tego sezonu......... W głowie mi się nie che wierzyć.. że tacy ludzie z takimi problemami naprawdę istnieją.. 

Offline _patka_

• Chuck Norris
« Odpowiedź #5499 dnia: 2 Marca 2015, 22:13 »
Marcella niech ma takie problemy niz powazniejsze...

Offline :martyna:
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #5500 dnia: 2 Marca 2015, 22:14 »
Marta, a gdzie ten szmateks? Daj namiar ;)

Offline emm-a

• Chuck Norris
« Odpowiedź #5501 dnia: 2 Marca 2015, 22:27 »
Dziewczyny na stronie next jest teraz obniżka, niewielka, ale jednak... chyba się skusze i zakupię Klarce kilka rzeczy  :D mam dla niej trochę ubranek next - body i pajace, w spadku po innej dziewczynce i super jakość, tyle razy już pralam i nic się nie dzieje...
Moje Laleczki :-)
Klara 2014r.
Dominika 2017r.

Offline dmonik44

• Chuck Norris
  • data ślubu: 19.06.2010
« Odpowiedź #5502 dnia: 3 Marca 2015, 07:26 »

Martka sorrki ale chyba za dużo kasy masz, albo za mało innych problemów.. Wiem, ze zaraz opierniczysz mnie, że to nie moja sprawa (i możesz robić jak chcesz) ale mam to gdzieś.. Mogę nawet bana dostać na forum.. ale do głowy by mi nie przyszło kupować nową kurtkę lub inną rzecz bo jest nie z tego sezonu......... W głowie mi się nie che wierzyć.. że tacy ludzie z takimi problemami naprawdę istnieją.. 

Popieram. Zabrakło mi słów komentarza!
Natalka 4.11.2012

Offline alinka692

• "Decydując się na dziecko, kobieta zgadza się aby jej serce żyło poza jej ciałem"
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 06.08.2010
« Odpowiedź #5503 dnia: 3 Marca 2015, 09:15 »

dokładnie  ::)

Offline doksik86
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 06.09.2014
« Odpowiedź #5504 dnia: 3 Marca 2015, 09:24 »
Noo...idealny komentarz ;-)
A ja o zgrozo kupiłam kurtkę next z kolekcji 2013 dla młodego ::)
« Ostatnia zmiana: 3 Marca 2015, 11:50 wysłana przez Maja »

Offline chiquita_84
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #5505 dnia: 3 Marca 2015, 09:29 »
Moja mlodsza córka będzie pokrzywdzona bo będzie chodziła w większość w kolekcjach z przed kilku lat bo wszystko ma po siostrze

Offline _patka_

• Chuck Norris
« Odpowiedź #5506 dnia: 3 Marca 2015, 09:38 »
Łaski błagam...
Nie macie innych zmartwień?
Równie dobrze Martka mogłaby zjechać was za to ze ubieracie dzieci w stare kolekcje.

Offline anusiaaa

• Chuck Norris
« Odpowiedź #5507 dnia: 3 Marca 2015, 10:51 »

Patka, ale wiesz, że nie o to chodzi.

Sorry, że to napiszę, ale tak się hoduje snobizm, bez względu na to czy się kasę ma czy nie.
« Ostatnia zmiana: 3 Marca 2015, 11:49 wysłana przez Maja »
"Travel is the only thing you buy that makes you richer"

Offline MARTKA

• Chuck Norris
  • data ślubu: 02.08.2008.
« Odpowiedź #5508 dnia: 3 Marca 2015, 10:56 »

Ale ja nie napisałam, ze to jest mój problem. Nie mam z tym problemu, po prostu lubię kupować i tyle.

Offline marcella

• Chuck Norris
  • data ślubu: 21.05.2011
« Odpowiedź #5509 dnia: 3 Marca 2015, 11:04 »
Wiem, to Twoja sprawa i tyle.

A pro po promocji to jak się kupi sambucol do ssania to w środku jest kupon na 50zl na ebooki. Kupiłam Zuzi o Pippi i Mikołajku.

Offline MARTKA

• Chuck Norris
« Odpowiedź #5510 dnia: 3 Marca 2015, 11:17 »
Łaski błagam...
Nie macie innych zmartwień?
Równie dobrze Martka mogłaby zjechać was za to ze ubieracie dzieci w stare kolekcje.

Patka, ale wiesz, że nie o to chodzi.

Sorry, że to napiszę, ale tak się hoduje snobizm, bez względu na to czy się kasę ma czy nie.

Niby jak sie hoduje?
Myślisz, ze on rozumie, ze to nowa kolekcja? Jemu to wisi, musi mu sie podobać, a ceny nie zna.

Offline anusiaaa

• Chuck Norris
« Odpowiedź #5511 dnia: 3 Marca 2015, 11:22 »
Nie, nie rozumie i nie chodzi o cenę ubrania.
Dziecko widzi, słyszy i uczy się od Ciebie i najbliższych mu osób. Czerpie z Was wzorce.

A wg mnie nie jest to wzorzec godny naśladowania.

« Ostatnia zmiana: 3 Marca 2015, 11:49 wysłana przez Maja »

Offline tete

• "Nikt nie lubi samotności. Ja tylko nie próbuję się z nikim na siłę zaprzyjaźniać. To prowadzi do rozczarowań."
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #5512 dnia: 3 Marca 2015, 11:42 »
dajcie  sobie spokój kobiety ;) jesli ma chęć i kase to niech kupuje.

Jedynie podpisuje sie pod anusią.Warto pamietac ,że dzieci po pierwsze są chłonne tego co je otacza-a pierwszymi bogami są rodzice..Po drugie Twój syn nie zostanie na zawsze słodkim nieswiadomym 2,3,5latkiem.Będzie rósł,a w wraz z nim jego swiadomosc ,chęć posiadania i...(nie twierdze ,że tak będzie u Was) roszczeniowośc.A tu juz prosta droga do braku pokory wst do pieniądza,do rzeczy ogólnie.To bardzo kruchy lód,trzeba uważanie stawiać kroki aby nie wychowac skarłowaciałego mentalnie konsumpcjonisty.
Nikt nie lubi samotności. Ja tylko nie próbuję się z nikim na siłę zaprzyjaźniać. To prowadzi do rozczarowań.

Offline anusiaaa

• Chuck Norris
« Odpowiedź #5513 dnia: 3 Marca 2015, 11:44 »
tetku- lepiej bym tego nie ujeła. Mądra jesteś  :-*

Offline MARTKA

• Chuck Norris
« Odpowiedź #5514 dnia: 3 Marca 2015, 11:45 »
Nie, bo ja nie mowie: idziemy kupić kurtkę z nowej kolekcji.
Po prostu idzie wiosna i idziemy po cieńsza kurteczke, tyle.

A gorsze wzorce ma na podwórku. Koleżanki syn wrócił z zerowki z płaczem, bo koledzy śmiali sie z jego butów. Kol poszła do matki i ona stwierdzila, ze syn ma przecież racje. Tak, wiec są 5 czy 6 latki , które znają wartość swoich ubrań i poznają u innych. Mój tego nie wie. Patrzył na buty swoje i kolegi i zupełnie nie wiedział o co chodzi.

Offline chiquita_84
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #5515 dnia: 3 Marca 2015, 11:47 »
Haha a ja zaraz córce uszyję sukienkę z mojej najnowszej kolekcji  :P oo i tyle w temacie :D

Offline tete

• Chuck Norris
« Odpowiedź #5516 dnia: 3 Marca 2015, 11:49 »
tetku- lepiej bym tego nie ujeła. Mądra jesteś  :-*
eee tam ania  ;) zwyczajnie się ucze,One mnie uczą-dzien po dniu..

Marta,z calą symatia do Ciebie -ale ten sarkazm nie byl potrzebny.

To ogólnie jest ciężki temat.Jak pokazac dziecku ,ze pieniądz stanowi wartosć ,ale sam w sobie nadrzedną wartoscią nie jest,jak uczyć ,że bieda to nie choroba zakaźna ,a pomoc czasem tak niewiele nas kosztuje..

Offline chiquita_84
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #5517 dnia: 3 Marca 2015, 11:51 »
Magia intrenetu bo nic w tym sarkazmu nie było, ot zwykłe może głupie nawiązanie do tematu by się pochwalić że szyję córce kolejną sukienkę :) a jeśli tak zabrzmiało to śmiało moderator może to wykasować :D [...]
« Ostatnia zmiana: 3 Marca 2015, 11:52 wysłana przez Maja »

Offline doksik86
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 06.09.2014
« Odpowiedź #5518 dnia: 3 Marca 2015, 11:56 »
Ja jestem na to bardzo wyczulona.
Jak cóka chce zabrać jakąś zabawkę do szkoły (zbyt drogą, jak na mój gust) i tłumaczę, że innym dzieciom może być przykro, bo nie mają takich drogich zabawek, że nie każdy ma takie rzeczy. Że któregoś dnia ona też może nie mieć, bo będzie nam ciężej i co by poczuła, gdyby ktoś inny przyszedł z taką zabawką? Pewnie przykro by jej było, że ona nie moze...i tak na każdym kroku. A co, jeśli? Jeśli sprawi komuś przykrość, smutek? A co jeśli kiedyś ona będzie w takiej sytuacji? Jak zanosi jakąś nową zabawkę w granicach normy, oddaje dziewczynkom do zabawy na cały dzień. Potrafi się dzielić. Nie zwraca uwagi na bezdomnych ludzi, bo kiedyś jej tłumaczyłam, że może coś się stało niedobrego w ich życiu, że są w takim miejscu, w jakim są. Nie każdy jest bezdomny z lenistwa i alkoholizmu. Czasami los za nas decyduje.
Przykłąd z dziś- jakiś czas temu wypisałąm małą z dodatkowych zajęć plastycznych, bo babka była psychicznie niezrównoważona. Dziś mała mówiła mi, że jej przyjaciółka tez nie chodzi. Podpytałam dlaczego, myslałam, że podobny problem. Powiedziała, że plastyka była za droga i mama ją wypisała. Faktycznie niedawno inne mamy mówiły, że pani każe na zajęcia kupować jakieś absurdalnie drogie przybory, kartki, jakieś duperele. Powiedziałąm o tym małej i dodałam, że ja też bym ją wypisała, skoro tyle pieniędzy to kosztowało i, że nie każdy ma tyle, żeby jeszcze dużo wydawać na dodatkowe zajęcia. A tylko dlatego, żeby nie pomyślała, że tamta dziewczynka nie ma pieniążków, a ona ma. Duch wspólnoty tez wiele daje.

Offline MARTKA

• Chuck Norris
« Odpowiedź #5519 dnia: 3 Marca 2015, 11:59 »
Czyli cały czas jej mówisz ze ma lepsze i droższe zabawki odinnych  ::)