Autor Wątek: fotograf deepblack czy ktoś zna? i jeszcze problem z DJ-em:))  (Przeczytany 2925 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline magda27
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 26.12.2008
dziewczyny pilnie poszukuje fajnego fotografa.  słyszałam o deepblack, ale oni kosztują 1. 600 zł tylko za zdjęcia.  czy to dużo? zalezy mi na fajnych zdjęciach, ale w ogóle się nie orientuję w cenach no i z drugiej strony nie chciałabym mieć jakiegoś koszmaru fotograficznego:).  podobno jest jakieś fajny gość z zawiercia, ale nie mam żadnych bliższych informacji.  ślub w sosnowcu 28. 12. 2008:).  a, no i co myślicie o DJ? czy fajnie potrafią rozbawić imprezę czy lepszy może jednak zespół? mam niedużą salę - bombaj tandori - i musze mieć albo mały zespół albo DJ.  małe zespoły z syntezatorem mnie przerażają!! więc może DJ??

rybkawiedenka
  • Gość
Odp: fotograf deepblack czy ktoś zna? i jeszcze problem z DJ-em:))
« Odpowiedź #1 dnia: 16 Maja 2008, 19:58 »
Magda nam fotki, tylko na weselu i w USC robił fotograf z Jaworzna, zapłąciliśmy 200 pln i wszystkie fotki na płycie. I je jestem z jego fotek zadowolona BARDZO.

Namiary na DJ'a masz, my mieliśmy wesele w Sky Barze w Qubusie na 40 osób i DJ był idealny!

Offline sunflowerka83

• forumowicz
« Odpowiedź #2 dnia: 20 Maja 2008, 20:18 »
rybkawiedenka 200zł czy 2000zł?  Kwota 200zł wydaje mi się troche niemożliwa. Tyle to bierze skrzypek w kościele za zagranie kliku utworów.

Co do deepblack to zdjęcia są ok, jak za taką cenę. Myslalam, ze więcej sobie wołają.

rybkawiedenka
  • Gość
« Odpowiedź #3 dnia: 20 Maja 2008, 20:28 »
Zapłąciliśmy 200 pln. DWIEŚCIE. We wrześniu 2006 roku. Dostaliśmy 180 zdjęć na płycie.

Offline escape
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 09.2010
« Odpowiedź #4 dnia: 20 Stycznia 2009, 10:45 »
wracając do tematu, czy ktoś z tych co tu zagląda :) korzystał może z usług deepblack? nie mamy żadnych fotografów z polecenia i w zasadzie bazujemy na tym co znajdziemy w Internecie. a ich foto i video chyba najbardziej odpowiada naszym gustom. dlatego będziemy wdzięczni za opinie zanim podpiszemy umowę. z góry dzięki!

Offline deepblack
  • nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #5 dnia: 9 Maja 2010, 19:55 »
Jeśli podany termin jest aktualny to 11 04 2010 jest zajęty Pozdrawiam Fotograf "Deepblack" :)

Offline deepblack
  • nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #6 dnia: 9 Maja 2010, 19:56 »
Przepraszam oczywiście chodzi o 11 września