0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
Natknęłam się na nie i zastanawiałam czy brać ( lakiery i pomadki) ale spasowałam. Mogłam wziąć tym bardziej że w Polsce "grosze" kosztują. Pomadka "nudziak" i granatowy lakier, jutro się po nie "kopsnę"
jak juz w temcia korekt. jestesmy-poprosze pięknie o info o kryjącym w szczególnosci cienie pod oczami?mam YSL TE i jakis revlonu.z tym ze revlonu nic mi nie daje a TE konczy mi sie
Cytat: tete w 22 Października 2013, 10:25jak juz w temcia korekt. jestesmy-poprosze pięknie o info o kryjącym w szczególnosci cienie pod oczami?mam YSL TE i jakis revlonu.z tym ze revlonu nic mi nie daje a TE konczy mi sie Tetku, TE nie jest do krycia tylko do rozświetlania, jak potrzebujesz czegoś kryjącego i jesteśmy już przy MACu to polecam http://www.maccosmetics.pl/product/shaded/157/10181/Pro-Longwear-Concealer/KOREKTOR/index.tmplJeśli chciałabyś zaszaleć, to ja zadowolona byłam z HR Magic Concealer.
Cytat: ~Ania~ w 22 Października 2013, 06:41A z tego MACa dobre sa podklady? Edziu używasz?Ja nie jestem jakas fanka Mac'a, bo tak jak Pamela napisala, kroluja tam cienie i szminki, a ja sie za bardzo nie maluje.Ale lubie puder studio fix. Bo dla mnie to puder do poprawek w ciagu dnia, nie zaden podklad No i pedzle maja dobre.Cytat: tete w 22 Października 2013, 10:25jak juz w temcia korekt. jestesmy-poprosze pięknie o info o kryjącym w szczególnosci cienie pod oczami?jezu mikolaj jedzie i cos dla duszy i ciala wiezie Edzia toz to profanum o pigmentach MAca nie wspomniec ja zakochana jestem w nich!Tetku przywioze Ci korektor za $1 z N.Y.C. i sobie zobaczysz, u mnie sie sprawdza Ja to sobie robie liste kosmetykow jakie w Polsce zakupie (miedzyinnymi catrice), a Wy mi tu o jakims Mac'u
A z tego MACa dobre sa podklady? Edziu używasz?
jak juz w temcia korekt. jestesmy-poprosze pięknie o info o kryjącym w szczególnosci cienie pod oczami?
świetny wybór rozswietlacza odkąd go mam, się z nim nie rozstaje
Nigdy nie używałam... Ja mam permanentne brwi i je uwielbiam po prostu A tak się bałam z tym, że mialam chyba 3x poprawkę żeby w końcu były takie jak chcę.