Autor Wątek: Kosmetyki bez których nie potrafię żyć  (Przeczytany 2361322 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline irminka.p
  • forumowicz
Odp: Kosmetyki bez których nie potrafię żyć
« Odpowiedź #4140 dnia: 28 Listopada 2012, 13:52 »
Ech.. może kiedyś dawali pozostaje zamówić w sklepie i zobaczyć te okazałe próbki:)) ja bladzioch więc chyba najjaśniejszy np. z pharmaceris  mieszam 1 z 2 bo 1 dla mnie ciut za jasna

Offline pyh

• uzależniony
  • data ślubu: mężatka od 7.7.7
« Odpowiedź #4141 dnia: 28 Listopada 2012, 19:43 »
no wlasnie ten najjasniejszy wcale nie wydaje mi sie na monitorze  jakis mega blady
ale coz, na monitorze nigdy nic nie wiadomo, ostatnio zamowilam czerwone buty, a przyszly fioletowe wlasciwie
trzeba zaryzykowac

Offline tete

• "Nikt nie lubi samotności. Ja tylko nie próbuję się z nikim na siłę zaprzyjaźniać. To prowadzi do rozczarowań."
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 2.06.2007
« Odpowiedź #4142 dnia: 28 Listopada 2012, 22:07 »
dziewczyny,potrzebuje rzetelnych info ;D ;D ;D ;Do kolorówce sleeka.Min o cieniach i różach(bo to planuje sobie zakupic)-jakie macie doswiadczenia?
Nikt nie lubi samotności. Ja tylko nie próbuję się z nikim na siłę zaprzyjaźniać. To prowadzi do rozczarowań.

Offline pamela

• Chuck Norris
  • data ślubu: 05.09.2009
« Odpowiedź #4143 dnia: 28 Listopada 2012, 22:21 »
Cienie - tanie, fajne kolory, dosyc duzo w jednej paletce, wybor ogromny, pigmentacja ok, niektore cienko, ale to mniejszosc, z baza trzymaja sie caly dzien,
Nic innego sleeka nie mam, a no jeszcze biala kredke do oczu, porazka strata kasy tylko.

Offline agulla1919

• Chuck Norris
« Odpowiedź #4144 dnia: 28 Listopada 2012, 23:05 »
Ja ciennie sleek uwielbiam.Co prawda te perłowe się osypuja,ale mi jakos nie przeszkadza.Najpierw majuje powieki,a na koncu buzka fluidem  ;).
Pigmentacja bardzo dobra ;).
Moje powieki opadaja,a jak mam baze i te cienie to cały dzień się trzymają.

Offline pyh

• uzależniony
  • data ślubu: mężatka od 7.7.7
« Odpowiedź #4145 dnia: 28 Listopada 2012, 23:07 »
Tetku, ja mam dwie paletki
-original, ktorej uzywam bardzo rzadko, cienie sa blyszczace, perłowe, a nawet moze brokatowe, mocno sie osypuja i na moich tlustych powiekach nie wytrzymuja zbyt dlugo, nawet na bazie, aczkolwiek niektore kolorki lubie sobie czasem gdzies dolozyc na wieczor, jako akcent; jest ladne stare zloto, oliwka i takie zloto-rozowe cienie, ktore dosc ciekawie wygladaja; poczatkowo jednak pacnełam ją w kąt, uznawszy, ze jest kiczowata i tandetna i juz zadnej paletki sleeka nie kupie....po czym, jak to baba kupilam nastepna :)
-ultra matts v2 i ta dosc lubie; mocno napigmentowane, matowe cienie, w spokojnych, zgaszonych kolorach, uzywam  ich wlasciwie codziennie; za ta cene mysle ze jakosc jest ok
-mam tez dwie imprezowe matowe pomadki sleeka w odlotowych kolorach i sa bardzo trwale, ale i bardzo wysuszajace usta

-nic nie wiem o rozach, ani pudrach

Offline tete

• "Nikt nie lubi samotności. Ja tylko nie próbuję się z nikim na siłę zaprzyjaźniać. To prowadzi do rozczarowań."
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #4146 dnia: 28 Listopada 2012, 23:19 »
bardzo dziekuje za opinie!!pyh,kurcze,ja mysle wlasnie o 2paletach-jednej "wyjsciowej" drugiej na codzien-o pigmetacji cieni slyszalam pochlebne opinie..
agulla,jak to robisz??ja nie moge sobie wyobrazic malowania oczu a potem  nakladania podkladu??o bialej kredce o której piszesz pamela-tez czytalam ze ;szału nie robi"
co do rózu..czaje sie jak czajkowski na narsa orgasm(czy jak to sie tam pisze) ale czytalam(i rozmawialam) z dziewczynami które mówily ze wlasnie którys z rózy sleeka robi efekt zblizony w 99%!ja wiem jak to jest..ze "prawie " czyni wielka róznice..ale na moje codzienne potrzeby wystarczy mi róz "prawie" swietny ;D ;D
zawsze moge wykonczyc bellabambe i coraliste które uwielbiam.
Nikt nie lubi samotności. Ja tylko nie próbuję się z nikim na siłę zaprzyjaźniać. To prowadzi do rozczarowań.

Offline tete

• Chuck Norris
« Odpowiedź #4147 dnia: 28 Listopada 2012, 23:27 »
zapomnialabym.gdyby któras z Was,miala sposobnosc nabyc :
polecam szczerze..szczególnie dla kobiet którym natura nie dala rzes 'na bogato" albo nawet na "troche bogato"..mascara niemal robi wszystko...(no nie sprząta i pierników nie piecze ;D ;D ;D)ale szczerze-warta ceny-a jesli macie okazje nabyc ją taniej-polecam.
druga kwestia warta grzechu-którą ciezko zjesc ;D ;D ;D,przepic,przejsc itp to

dzieki dobrej duszyczce mam okazje zakupic taniej,,,,duzo.zal nie skorzystac,,komentarz po 2h od nalozenia"jak pieknie masz pomalowane usta"(od kobiety!!) mówi sam za siebie..

Offline Edzia
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 05.07.2008
« Odpowiedź #4148 dnia: 28 Listopada 2012, 23:34 »
tete, to ostatnie rozowe jest tak jasne na moim monitorze, ze nie moge przeczytac co to?
napisz nazwe

Offline tete

• Chuck Norris
« Odpowiedź #4149 dnia: 28 Listopada 2012, 23:37 »
Dior Addict Lip Maximizer-ja mam nie róż dziuni ;D ;D ;D ;D ,natur. mam-ale swietny jest,

Offline tete

• Chuck Norris
« Odpowiedź #4150 dnia: 28 Listopada 2012, 23:40 »
..a i resztką zdrowego rozsądku ;D ;D ;D ;D nie kupilam.Co nie zmienia faktu ze np jako prezent itp cudo..ja niewiem jak nazwac..bronzer?rozswietlacz...przepiekny....a sam wykonawca robi od tera torebki wg projektu ww ;D ;D ;D ;Dmatko boska gadżeciaro-bron mnie odezlego ;D ;D ;D ;D ;) ;) ;)

Offline Edzia
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #4151 dnia: 28 Listopada 2012, 23:42 »
Dior Addict Lip Maximizer

Obczaje to cudo;D
Bo mi sie nic ust nie trzyma, w ogole to juz mysle czy sobie nie strzelic takich ala Natalia Siwiec ;)

A ile, to to w PL? Bo patrze, ze u mnie $30.

Offline tete

• Chuck Norris
« Odpowiedź #4152 dnia: 28 Listopada 2012, 23:46 »
co do Natalii,...jesli chcesz...zapraszam do sadu Rodziców.Jak Cie pszczola u..gryzie-bedziesz miala za darmo-i biorąc pod uwage Twój dobry gust-ww znudzi Ci sie szybko ;D ;D ;Da i zniknie samo ;D ;D ;D ;D ;D ;) ;) ;)unas cos kolo145zl
apropo.jaki macie stosunek do operacji/zabiegów plastycznych?i tych inwazyjnych mocniej i tych mniej?

Offline marcella

• Chuck Norris
  • data ślubu: 21.05.2011
« Odpowiedź #4153 dnia: 28 Listopada 2012, 23:57 »
Tete a Ty jakieś statystyki robisz?? 

A bazę jaką polecacie??

Offline Edzia
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #4154 dnia: 29 Listopada 2012, 00:00 »
Po pszczole, to by mi sie od razu wypelnienie powiek zrobilo, nie tylko ust ;)

apropo.jaki macie stosunek do operacji/zabiegów plastycznych?i tych inwazyjnych mocniej i tych mniej?

Ja jestem "za" i napewno kiedys sobie cos strzele ;), aby tylko nie przesadzic i nie skonczyc jak ta Pani ;D

BTW, ona wystepuje z "nasza" Dzoana, w reality show "TRHofM"
Jak to zobaczylam, to sie utwierdzilam tylko w przekonaniu, ze jak to dobrze nie miec telewizji ;)

Offline tete

• Chuck Norris
« Odpowiedź #4155 dnia: 29 Listopada 2012, 00:06 »
Tete a Ty jakieś statystyki robisz?? 

A bazę jaką polecacie??
ee,nie,...nie mam wątku,nie mam gdzie zapytac o pewne rzeczy...brak drugiego dna Marcelko :P
szczerze?jesli mialabym mozliwosc i finansowa i fizyczną(w sensie samodzielnosci dziewczynek)to brzuch(plastyka)zrobilabym TERAZ.dzieci wiecej nie planuje..ból..powiedzmy..daje rade...a ze teraz są wydatki...
Edziu-to nie jest kobieta.to monstrum wg mnie.

Offline tete

• Chuck Norris
« Odpowiedź #4156 dnia: 29 Listopada 2012, 00:09 »
apropo reality Joanny.widzialam raz,bo mi sie dziecko mlodsze na maksa najadlo czegos z czosnkiem-to i spac nie chciala...i mam mieszane uczucia..choc nie,wg mnie Aska jest najmniej nienaturalna sposród reszty 'tworków' i tych plastycznych i tych mentalnych...

Offline anetka71

• maniak
  • data ślubu: 11.10.2008
« Odpowiedź #4157 dnia: 29 Listopada 2012, 00:21 »
w dniach 30.11-2.12 wydawnictwo galaktyka http://www.galaktyka.com.pl/ na wszystkie książki daje rabat -50%. W swojej ofercie mają m.in. książkę Bobbi Brown "PERFEKCYJNY MAKIJAŻ. DLA WSZYSTKICH - OD POCZĄTKUJĄCYCH DO PROFESJONALISTÓW"

Offline .:Anka:.
  • Global Moderator
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #4158 dnia: 29 Listopada 2012, 08:17 »
mnie ograniczają tylko finanse  :(
a zrobiłambym
- plasytkę brzucha
- niwelacją cieni pod oczami (widzłam zabieg wstrzyknięcia tłuszczu - efekt cudny!)
- powiększyłabym minimalnie górną wargę 
 :) :) :) :)

Offline Zaneta_81

• Chuck Norris
  • data ślubu: 7.07.2007
« Odpowiedź #4159 dnia: 29 Listopada 2012, 09:43 »
mi się marzy moja dawna pełna miseczka C  :buu: :buu: :buu:

Dzieci się nie wychowuje, dzieciom daje się przykład...

Offline ricardo

• Patrycja
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 08.09.2007
« Odpowiedź #4160 dnia: 29 Listopada 2012, 09:58 »
Ja mogłabym tłuszcze sobie nawet odpuścić ale cycki to bym sobie chętnie powiększyła. Albo najlepiej niech mi wyciągną tłuszcz z jednego miejsca a dodadzą go w cycki  ;D ;D ;D

Offline tete

• Chuck Norris
« Odpowiedź #4161 dnia: 29 Listopada 2012, 10:15 »
Żanetko-bierz odemnie-oddam z chęcią ::) ::) ::) ::) ::)

prosbe mam:propozycje "mocnego; zapachu dla męza pod choinke..bo im bardziej dumam tym glupsza jestem...czym pachną Wasi Panowie?

Offline justyna85

• Chuck Norris
  • data ślubu: 01.08.2009
« Odpowiedź #4162 dnia: 29 Listopada 2012, 10:17 »
he ja po moim wypadku rowerowym miałam takie usta większe od Natalii i Górniakowej i stwierdzam, że to masakra każdego ranka się budziłam i patrzałam ,czy już zeszło (na szczęście moja "operacja " trwała tydzień) ale odessać się tu i ówdzie czemu nie heh ...kiedyś może .... :)

Offline Zaneta_81

• Chuck Norris
« Odpowiedź #4163 dnia: 29 Listopada 2012, 10:26 »
Tetku, mój Paweł ostatnio kupil sobie Emporio Armani Diamonds  :Serduszka:
i od lat stoi zawsze buteleczka Calvin Klein Euphoria Men  :)

Offline Zaneta_81

• Chuck Norris
« Odpowiedź #4164 dnia: 29 Listopada 2012, 10:43 »
O 50% NIŻSZE CENY niektórych BESTSELLEROWYCH KOSMETYKÓW! Tylko w wiglię andrzejek, dziś (29.11), TYLKO W GODZINACH 19-24. Kosmetyki w promocji odnajdziecie łatwo, dzięki niższej cenie i rysunkowi czarnego kota.

ołłł jeeeeee  :skacza: :skacza: :skacza:

Offline .:Anka:.
  • Global Moderator
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #4165 dnia: 29 Listopada 2012, 10:44 »
ale gdzie ta promocja?

Offline Zaneta_81

• Chuck Norris
« Odpowiedź #4166 dnia: 29 Listopada 2012, 10:45 »
PAT&RUB  ;)

Offline Zaneta_81

• Chuck Norris
« Odpowiedź #4167 dnia: 29 Listopada 2012, 10:46 »
promocje się łączą  :D

Offline pamela

• Chuck Norris
  • data ślubu: 05.09.2009
« Odpowiedź #4168 dnia: 29 Listopada 2012, 10:51 »
A co myslicie o tuszu givenchy phenomen eyes? Ciekawy czy kiepski? Glownie o szczoteczke mi chodzi.

Offline Mysikróliczek

• Chuck Norris
« Odpowiedź #4169 dnia: 29 Listopada 2012, 10:53 »
Nie miałam więc nie wiem, ale nie zdecydowałabym się na taką szczoteczkę bez miniatury :) Za duża kasa na takie ryzyko :)