irute1984 kawaii2 Gabiś evelaz miło mi bardzo że jesteście w moim odliczanku!
A teraz szczegóły

do naszego ślubu zostały dokładnie 2miesiące, 1tydzień i 1dzień! Czas bardzo szybko leci, a my mamy tyle na głowie. Oboje pracujemy, do tego mamy jeszcze naukę.. ja jeszcze studiuję, a dokładnie piszę magisterkę - 3lipca obrona także już teraz proszę trzymajcie za mnie kciuki
a mój Łukasz całe szczęście już po studiach ale w zamian za to chodzi na angielski także wolnego czasu w tygodniu jest bardzo malutko. W między czasie sprzedaliśmy jedno mieszkanie, i kupiliśmy drugie, niestety klucze dostaniemy dopiero około 15 lipca, także już teraz załatwiamy fachowców, umawiamy się z nimi, żeby do 2 sierpnia się wyrobili i żebyśmy mogli po weselu od razu zamieszkać w naszym mieszkanku..
no i zamiast skupiać się na magisterce ja myślę tylko o kolorach ścian, bejcowaniu, całej armaturze, meblach itd. a w przerwie o ślubie

Zapisaliśmy się też do szkoły tańca na naukę pierwszego tańca -zdecydowaliśmy się na walc angielski

znamy już podstawowe kroki i obroty hihi… zobaczymy co będzie dalej..
W najbliższym czasie mamy plan porozwozić zaproszenia! Ale najpierw musimy je dokończyć tzn. została cała personalizacja!
Pochwalę się też

że nasze zaproszenia i zawiadomienia wykonywane są w Warsztatach Terapii Zajęciowej przez osoby niepełnosprawne! Mówię Wam drogie foremki jakie tam śliczne prace powstają -rewelka!
i od razu reklama jeżeli ktoś coś by chciał takiego za naprawdę nieduże pieniążki to gorąco polecam!!!
Ale się rozpisałam

pozdrawiam