Autor Wątek: Jeszcze 111 dni do jednego z najpiękniejszych dni w naszym życiu!!!  (Przeczytany 11586 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline hany81

• Chuck Norris
  • data ślubu: 16.08.2008
o Ty szczęściaro!!! ;) ;)

Offline Lili-liliana

• maniak
  • data ślubu: 08.05.2010r.
Powiem Ci, że fajnie Wam się udało z tymi nagrodami.

Suknie chetnie zobaczyłabym na Tobie ;D
Natalia 26.04.2012 Bartłomiej 10.01.2018

Offline marzenieeee

• Chuck Norris
  • data ślubu: 14.01.2006 cywilny, 20.09.2008 kościelny
normalnie super ale mieliscie szczescie awsze pare kasy wiecej (to nawet mało powiedziane) w kieszczeni
suknia piekna

moje aniołki 08.09 5tc, 03.10 9tc, 15.05.11 aniołek Lenka 21tc {*}

Offline asik131
  • forumowicz
  • data ślubu: 30.08.2008
W sumie to mój Misiek to wygrał. W pierwszej części konkursu faceci mieli naśladować Elvisa. Zrobił to genialnie. A w drugiej mieli śpiewać. Ale jakaś uczestniczka wypaliła zeby tym razem dziewczyny się wykazały i żeby to one śpiewały  :ckm: :pogrzeb:. Słuchajcie, chodziłam 10 lat do szkoły muzycznej, słoń mi na ucho nie nadepnął... Ale miałam pustkę w głowie i jedyne co pamiętałam to kolęda  :glupek: Masakra  :beczy: Możecie sobie wyobrazić przerażenie w moich oczach, że mam zaśpiewać coś publicznie, przed całym spodkiem i na dodatek pamiętam tylko Gdy Śliczna Panna... :mdleje:
Na szczęście mój Misiek świetnie czuje się na scenie. Tak wykombinował że to on zaśpiewał, a ja miałam mu pomagać / czytaj: suszyłam zęby  :grin:/ Ale tak zaśpiewał, że nawet bisował.

Offline anikaa

• entuzjasta
  • data ślubu: 2.08.2008
A to Ty byłaś ta, która w lutym śpiewała kolędę :D Ja też tam byłam :) Ale nie śpiewałam :) Super!!!

Offline Justys851
  • Chuck Norris
Ty szczęściaro  ;D ;D ;D super gratuluje wygranej  :D :D :D
A suknia baaaardzo ładna  ;) ;) ;)

Offline marzenieeee

• Chuck Norris
ty szczesiaro!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

a suknia - piekna!!!!!!!!!!! a masz zdjecie na tobie?????
własnie

Offline ikusia
  • użytkownik
  • **
  • data ślubu: 31-05-2008
dołączam do odliczania!!!!!!  :)
Ikusia

Offline asik131
  • forumowicz
Dzięki dziewczyny!!!
No niestety nie mam mojego zdjęcia  :sad: jak pojadę na pierwszą przymiarkę to też z tego nic nie będzie, bo krawcowa powiedziała mi żebym się nie przeraziła bo to będzie tylko podszewka czy jakoś tak....
A jutro biorę urlop i jadę do Chorzowa i Bytomia za butami. W sobotę byłam w Gliwicach. I mam mieszane uczucia.
Powiedzcie mi, czy buty slubne muszą być na wysokim obcasie? Mam 175cm, Grzes 188, więc o wzrost się nie martwię. Ale w wysokich butach rzadko chodzę. Chodzić umiem, ale lepiej mi się chodzi w niższych butach. Chociaż /może wyda Wam się to śmieszne/ w wysokich czuję się bardziej atrakcyjna  :oops:
Na pewno wysoki obcas wysmukla nogę, ale przecież będę mieć długą sukienkę..... Co mi radzicie  :???: :???:
Podobają mi się takie /jak na razie takie przymierzałam/:
znalazłam jeszcze takie:

Offline hany81

• Chuck Norris
kochana przecież nikt nie powiedział,że muszą być wysokie obcasy. Jesteś wysoką dziewczyną, suknia długa....wybierz te w których lepiej się czujesz. nie ma problemu że są niskie. wiele dziewczyn tu z forum miało takie, wiec śmiało

Offline Justys851
  • Chuck Norris
Widze że moda wraca  ;D ;D ;D moja mam miała butki do ślubu takei jak nr 5  ;D
mnie osobiście podobają sie, chociaz tak dokładnie ich nie widac nr 2 i nr 4  ;) ;) ;)
a co do tego ze mają być wysokie - to nie prawda , po co masz kupic buty i po 4 h je sciagnąc bo Cię będa nogi boleć , na dodatek jestes wysoką dziewczyną więc będziesz wygladała i tak smukło  ;)
Ja sama będe sie rozglądać za niskimi bucikami bo aj mam 163 cm a mój luby 173 cm więc jakby miala obcas 9 cm  ;D ;D ;D + fryzurka to chyba bysmy śmiesznie wyglądali  ;D ;D ;D

Offline asik131
  • forumowicz
Uff.... Dzięki dziewczyny! Zobaczę jutro.Mam nadzieję że wrócę z bucikami

Offline anikaa

• entuzjasta
Ja będę mieć dwu centymetrowy obcas. I myślę, że będzie ok. Wpawdzie na co dzień chodzę w wyższych, ale na ten dzień wybrałam właśnie takie :)

Offline *Marta*

• forumowicz
  • data ślubu: 06 czerwiec 2009
I ja się dołączam do Twojego odliczanka  :hello:

Offline ikusia
  • użytkownik
  • **
  • data ślubu: 31-05-2008
Ja zakupilam z ryłko z obcasem 5 cm, i wydaje mi się, że to taki akurat w sam raz obcas, do tego buty są skórzane wieć trochę dopasują cie do mojej stopy :) Ale i tak staram się je troche rozchodzić w domu ;)
Niby można kupic dwie pary, jedne na wysoki obcasie, drugie na niskim.... Ale jakos szkoda mi kasy na dwie pary białych butów ktorych i tak wiecej nie ubiorę ;)
Pochwal się czy cos udalo ci sie dopasowac :)
Ikusia

Offline marzenieeee

• Chuck Norris
Niby można kupic dwie pary, jedne na wysoki obcasie, drugie na niskim.... Ale jakos szkoda mi kasy na dwie pary białych butów ktorych i tak wiecej nie ubiorę ;)

nie polecam 2 par - jednych z nizszym jednych z wyzszym obcasem - potem suknia bedzie sie ciagnela i wszscy beda ci po niej deptali - ja zmienilam na weselu na troszke (niewiele) nizsze poprawinowe buty i byl problem
madziu super rada b ja wlasnie mialam kupic dwiee a tak zostane przy jednej

Offline asik131
  • forumowicz
Witam Martę!!!
Słuchajcie padam na pysk  :mdleje: Byłam dzisiaj w Chorzowie, przeszłam go wzdłuż i wszerz.  :Tuptup: Później Bytom..  :Tuptup: :mdleje: Na dodatek ubrałam sobie szpilki  :glupek:. Błagałam o śmierć  :blagam: Myślałam że umrę... No ale, efekty mojej wycieczki są takie:
te niskie butki  z Mark Shoes mi nie pasują. przymierzyłam 39, ale coś było nie tak, a 40 za duuuża..., więc je sobie podarowałam... Growikara przymierzałam, ale babki w salonach powiedziały że prawie nie ma szans żebym dostała te buty za miesiąc. W tym okresie czeka się nawet ponad 2 miesiące. Nie wiem ile w tym prawdy  :???: W dwóch salonach nie przyjmują zamówień bo czekają 3 miesiące!!! I w końcu, już w Zabrzu, zaraz koło mnie weszłam do saloniku, przymierzyłam parę i to było TO!!!  :skacza: Chciałam okrągłe noski, na niziutkim obcasie, a mam 6 cm obcas i na dodatek szpic, ale taki ścięty. Buty są z Viviane. PRZESLICZNE!!! Obcas wygodny - najważniejsze!! i stabilny!!! I zapłaciłam tylko 130 zeta. "Tylko", bo inne są za 250....
Zdjęcie na razie nie wkleję, bo ze strony producenta nie da się skopiować, a akumulatorki do mojego aparatu się ładują.

Offline hany81

• Chuck Norris
no to czekamy na fotki

Offline Justys851
  • Chuck Norris
 :tupot: :tupot: :tupot: :tupot: :tupot: :tupot: :tupot: :tupot: :tupot: :tupot: :tupot: :tupot: :tupot: :tupot: :tupot: :tupot: :tupot: :tupot: :tupot: :tupot: :tupot: :tupot: :tupot: :tupot: :tupot:

Offline asik131
  • forumowicz
Jutro wkleję. Powiem szczerze na półce to mi się nie podobały, ale na nodze to całkiem inne!!!
Na dodatek stał się cud! Mój misiek kupił wreszcie materiał na garnitur.  :grin: Normalnie, święto narodowe. On ma na wszystko czas, nie spieszy mu sie...  :ckm: Doprowadza mnie to czasami do szału  :biczowanie: Ze mnie się niektórzy śmieją że mam ADHD, a on powoli, pomalutku, nie pali się...
Co prawda wygrał garnitur, ale tak szczerz mówiąc to źle wygląda w kupnych garniturach, jakiś taki dziwnie zbudowany czy co......?  :shock: W każdym razie ma sprawdzonego krawca, który zawsze szył mu ubrania i ma mieć uszyty za darmo (rewanż za coś tam, nie wiem za co....) A ten wygrany przyda mu się do pracy
I kolejna dobra wiadomość! Dostałam meila, że dzisiaj zostały wysłane zaproszenia. Może jutro przyjdą...

Offline anikaa

• entuzjasta
I co??? Faktycznie w  Chorzowie jest taki sklep tylko z butami do ślubu???

Offline katarzyna_84

• Chuck Norris
  • Razem od 2-8-2000
  • data ślubu: 2.8.2008
 :hello: Mogę i ja jeszcze dołączyć :?:

Sądząc po zdjęciach jesteście bardzo sympatyczną parką, więc pewnie w realu też tak jest  ;)

Gratuluję tylu wygranych na targach ślubnych :!: :!: :!: Szczęściarze z Was.  :ok:

Suknia śliczna. A gdzie te fotki butów :?:

Offline panna_niedopisana
  • użytkownik
  • **
  • data ślubu: 18.06.2012
Gratuluję wygranej, niesamowita historia :) Teraz czekamy na Twoje fotki w sukience :)

Offline baska98

• Chuck Norris
  • data ślubu: 31 maj 2008
ale z Was szczęściarze :) tylko pogratulować tylu wygranych  :brawo_2: :brawo_2: :brawo_2:

Offline marzenieeee

• Chuck Norris
czekamy na zdjecia butków  :tupot: :tupot: :tupot: :tupot: :tupot: :tupot: :tupot: :tupot:

Offline Ania1234

• uzależniony
  • data ślubu: 02.08.2008
Super z tą wygraną! Pozdrawiam!

Offline roza_83
  • zapaleniec
I ja się przyłącze  :hello:
Fajna z Was para  ;D suknia piękna  :D

Offline asik131
  • forumowicz
Witam Was serdecznie!  :hello:
Fotki butów miałam wkleić wczoraj, ale.... pojechaliśmy do mojej przyjaciółki /świadkowej/ i jakoś tak się zasiedzieliśmy, że rano myślałam że nie wstanę do pracy  :mdleje:
butki są takie:

Offline Justys851
  • Chuck Norris
śliczne bardzo mi się podobają  ;) ;) ;)
i tak ładnie leżą na nóżce  :)
i oto widac ze nie potrzeba kupować drogich i firmowych rzeczy by mieć coś pięknego  :ok: :ok: :ok:
naprawde jest pod ich wielkim wrazeniem  :D

Offline asik131
  • forumowicz
Dzięki Justyś!  :grin: Jak założyłam je na nogę to od razu mi się spodobały, a dodatkowo mają bardzo stabilny obcas.
Wczoraj przyszły zaproszenia!  :skacza: W rzeczywistości są nawet ładniejsze!!! Oczywiście mama przebierała nogami  :tupot:  bo chciała je zobaczyć. A to ma być niespodzianka...
Ciekawość mnie zżerała ale nie otworzyłam paczki. Dopiero rano (moja mama wychodzi do pracy wczesniej niż ja) je zobaczyłam. I się trochę wkurzyłam....  :nerwus: Myslałam że to błąd firmy, ale to my zawaliliśmy. Mieliśmy wysłać liste gosci w odmienionej formie, i mimo że czytałam ją sto razy, Grzesiek też, to i tak przeoczyliśmy że w jednej pozycji były źle odmienione imiona. Ale napisałam do nich meila i nam przyślą