Gosiaczku zapraszam i cieszę się, że się podoba

To ja wiem ADa, że plaże najpiękniejsze to na Dominikanie. Generalnie kto ze znajomych stamtąd wraca to mówi , ze to były wakacje jego życia. Wszyscy bardzo chwalą sobie właśnie hotele, a zwłaszcza drinki w tamtejszych hotelach

My jeszcze do wyboru podróży poślubnej mamy dużo czasu i pewnie będziemy myśleć: czy zwiedzanie na maksa czyli Meksyk+Kuba , czy leniuchowanie na Dominikanie... Co wybierzemy to się dopiero okaże.
Ja to bym chciała wszystko, ale wiadomo, że się nie da.ech....
A i rozmawiałam z moim R. o tym , że polecieliście na Dominikanę i on się bardzo dziwił ,bo właśnie ta pora deszczowa teraz przecież wypada. Ale fajnie, ze udało wam się jeszcze skorzystać i załapać na "ostatni turnus".
Z tego co widzę pogoda dopisywała.
Tak, właśnie zależy na co się nastawiacie, jak poleniuchować to tutaj, jak zwiedzać to rzeczywiście Meksyk i Kuba. My właśnie w tym roku chcieliśmy maksymalnie odpoczywać, także zaliczyliśmy tylko delfin island i lot na spadochronie, ale tak tylko rekreacyjnie
Poza tym tutaj za bardzo nie ma czego zwiedzać, a jak są wycieczki, to najczęściej nieciekawe, ale to też zależy co się komu podoba

No a drinki ... dosłownie powalają na kolana

Super!
A co do pogody najlepiej tam jechać w okresie od stycznia do maja, podobno wtedy pogoda jest idealna, w czerwcu już się psuje, ale ogólnie jest ciepło, tylko słońca nie ma, czasem też może popadać, ale to taki ciepły 10 min. deszczyk

Nam się jeszcze udało załapać na słońce, ale najgorzej tam jechać w lipcu, sierpniu, wrześniu.
Ok, ale się rozpisałam, jutro coś wrzucę

Acha a kapelusze to z bazaru