myszkasc masz racje - ta piosenka towarzyszy nam w zasadzie od początku

Jest to "nasza" piosenka i wydaje mi się, że dlatego jak najbardziej nadaje się na pierwszy taniec
JulkaJ. wybraliśmy szkołę Estilo i po pierwszych zajęciach jesteśmy bardzo zadowoleni - oby tak dalej

Na pewno będę dawała znać jak nam idzie
marzenieeee rówież przesyłam

- chociaż już na dobranoc
Adiana, ASIA39 DZIĘKUJE Wam kochane

Jeśli chodzi o bolerko, to konieczne jest do Kościółka (uszyje mi ciocia krawcowa

), bo niezbyt dobrze bym się czuła, a później - ach co mi tam..

Jeśli chodzi o wiązankę, to wydaje mi się, że mogłyby być to róże (waniliowe), ponieważ będą w dekoracji sali i Kościółka (właśnie w takim kolorze). I do tego jeszcze jakieś delikatne ewentualnie.. Sama nie wiem jaki kształt.. Może taki lekko zwisający (wiecie o co chodzi?)

Właśnie wróciliśmy z kolacyjki w naszym hotelu - bardzo się cieszę, że wreszcie się tam wybraliśmy, bo ostatni raz widzieliśmy salę w kwietniu w tamtym roku

! Później jakoś nie było czasu.. Na szczęście po rozmowie - właściciel rozwiał wszelkie moje wątpliwości!!! Jest tam cudownie i zakochałam się w tym hotelu po raz drugi

Jedzonko pyszne - posiedzieliśmy z godzinę, a później jeszcze ponad 2 godzinki rozmawialiśmy sobie z właścicielem

Rodzice zadowoleni, a ja będę spała spokojniej

Teraz tylko trzeba powoli zamknąć listę gości, wybrać menu i następne spotkanie - już takie organizacyjne. Jestem bardzo zadowolona z dzisiejszego dnia

Życzę wszystkim milusiego wieczorku