Autor Wątek: pomocy szukam dobrego zespolu  (Przeczytany 2787 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline villou
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 22.08.2009r.
pomocy szukam dobrego zespolu
« dnia: 27 Kwietnia 2008, 16:02 »
Poszukuje dobrego zespołu na wesele na sląsku. Juz tyle przesłuchałam płyt wielu zespołów że straciłam nadzieje że znajde jakiś fajny zespół.

Offline MGI1
  • użytkownik
  • **
Odp: pomocy szukam dobrego zespolu
« Odpowiedź #1 dnia: 8 Maja 2008, 14:57 »
Cytat: villou link=topic=10560. msg563298#msg563298 date=1209304971
Poszukuje dobrego zespołu na wesele na sląsku.  Juz tyle przesłuchałam płyt wielu zespołów że straciłam nadzieje że znajde jakiś fajny zespół. 

A jaki powinien być fajny zespół ?

Offline tournesol
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 24.09.2005
« Odpowiedź #2 dnia: 4 Września 2008, 00:33 »
wież mi plyta nigdy nie odda tego jak jest na zywo.  mozna ja zepsuć fatalna jakościa nagrania lub tez podrasować . . . . a to juz wplynie na twoja niekorzysc bo mozesz sie zawiesc. . . . . . . doby zespol zaprasza zainteresowanych na próbe na zywo.  wtedy widzisz ilu jest w zespole i czy to oni naprade spiewają.  jezeli nie chca sie pokazać to ich strata ja dzieki temu miałam czarno na bialym i oplacało się.

Offline veronka17

• zapaleniec
  • .: co mnie nie zabije , to mnie wzmocni :.
  • data ślubu: Jak będzie , to sie dowiecie :)
« Odpowiedź #3 dnia: 4 Września 2008, 08:14 »
doby zespol zaprasza zainteresowanych na próbe na zywo.

No z tym nie do końca sie zgodzę :) Według mnie dobry zespół zaprasza potencjalnych klientów na imprezę na ktorej gra i wtedy juz wszystko wiadomo :) Na próbie nigdy nie usłyszysz i nie zobaczysz tego , co reprezentuje zespół podczas wesela , bo i warunki są inne ;) A niektorzy lubia sie popisywać na próbach, żenada......:)

villou , nie wiem jakie masz wymagania co do zespołu , ale jak ja szukałam , to natknęłam się na zespół KARALUCHY , są chyba gdzieś z Wisły , więc nie tak daleko :) Wrzuć w google to znajdziesz ich stronkę , według mnie fajnie grają , ale niestety to moja ocena tylko i wyłącznie na podstawie nagrań. Mój termin na wesele mieli zajęty :(

Offline MGI1
  • użytkownik
  • **
« Odpowiedź #4 dnia: 10 Września 2008, 15:41 »
Cytat: veronka17 link=topic=10560. msg679001#msg679001 date=1220508851
No z tym nie do końca sie zgodzę :) Według mnie dobry zespół zaprasza potencjalnych klientów na imprezę na ktorej gra i wtedy juz wszystko wiadomo :) Na próbie nigdy nie usłyszysz i nie zobaczysz tego , co reprezentuje zespół podczas wesela , bo i warunki są inne ;) A niektorzy lubia sie popisywać na próbach, żenada. . . . . . :)

Dobre zespoły grają po całym kraju umówienie się na imprezę często jest z przyczyn "logistycznych" nie możliwe.  To tak gwoli ścisłości  ;)
 Nick użytkownika stanowi nazwę zespołu, który z kolei jest reklamowany niezgodnie z Regulaminem

Offline villou
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 22.08.2009r.
« Odpowiedź #5 dnia: 13 Września 2008, 07:48 »
Dzięki Veronka 17:)

Offline milenaw
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 08-09-2007
« Odpowiedź #6 dnia: 13 Września 2008, 08:16 »
Też słyszałam,  ze KARALUCHY fajnie grają. Mój kolega był na weselu gdzie oni grali i był bardzo zadowolony. My mieliśmy zespół Ratoro i uważamy, ze są rewelacyjni, ale to jest kwestia gustu.
Mam nadzieję, ze znajdziesz cos ciekawego.

Offline veronka17

• zapaleniec
  • .: co mnie nie zabije , to mnie wzmocni :.
  • data ślubu: Jak będzie , to sie dowiecie :)
« Odpowiedź #7 dnia: 13 Września 2008, 17:24 »
Do MGI1

Jeżeli ktoś reklamuje natrętnie swoja kapelę na wszystkich mozliwych forach , to sorry...............ale nie wierzę w to , żeby był tak obładowany terminami ( i to w całej Polsce ) :) zespół , który zyskał klientów , ma jakąś renomę i pozycję na rynku , nie musi się zniżać do tego poziomu , co ty.

ps. i chyba mi nie powiesz , że masz obładowane wszystkie piątki , soboty , niedziele i to jeszcze każdy dzień w innym miejscu w Polsce?  " logistycznie " t chyba jakoś nie tentego , co?