Witam wszystkich

Ja i mój narzeczony również wybraliśmy bryczkę. Już jako dziecko marzyłam o tym, żeby jechać do ślubu bryczką i moje marzenie się spełni

Myślałam, że koszt przekroczy nasze możliwości, a jednak myliłam się. Zadzwoniłam do takiego bardzo miłego starszego Pana (znalezionego w internecie) i o dziwo koszt wynajęcia bryczki wraz z woźnicą na 3h to 800 zł

- dodam, że ślub bierzemy w Bydgoszczy 3.06.17 - wiem, że niby mamy jeszcze czas, ale jestem taka, że wolę mieć już dużo wcześniej wszystko ustalone i pozałatwiane. Postanowiłam, że na sam koniec zostawię kupno sukni ślubnej, choć mam już jedną w której się zakochałam

Bryczka już praktycznie zabukowana. Pan mówił, żeby dzwonić 9 miesięcy przed ślubem

P.S.
Rozmawiałam z koleżankami, które brały ślub lub tak jak my planują i żadna z par z którymi rozmawialiśmy nie chciała bryczki, bałam się , że tylko ja jestem taka "staromodna", ponieważ teraz królują limuzyny lub samochody w stylu retro. Miło mnie zaskoczył ten wątek, że nie tylko ja jestem tradycjonalistką i nie idę z nowymi trendami na przód

Pozdrawiam wszystkie pary, które tak jak i my wybrały bryczkę