Autor Wątek: sala Łosień i Strzemieszyce  (Przeczytany 21892 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline mikoala

• Chuck Norris
Odp: sala Łosień i Strzemieszyce
« Odpowiedź #30 dnia: 24 Lipca 2008, 14:03 »
Podobny problem jak ja mają, rodziny z Podkarpacia nie wywalę rano do domu. No tak jak 50 płacic to juz bardziej opłaca sie poprawiny. Coś mi sie zdaje ze nie dokońca w porządku są własciciele. Jak bedziesz wiedziała coś wiecej to bardzo prosze daj znać, no i gdyby wyszły jeszcze jakieś nieścisłości to będę wdzięczna za wiadomość!

Offline Justys851
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #31 dnia: 24 Lipca 2008, 14:13 »
Tzn powiem tak sama mama młodej stwierdziła że czuje sie oszukana, bo jak własciciele potzrebowali kasy i dzwonili zeby wcesniej zapłacili to było ok, i wtedy oni zagadali o ten obiad to powiedziala im ze spojrzy laskawie i cos tam opuści, a jak przyszlo co do czego to to cos tam to było 10 zł  :-\ śmiechu warte , tymbardziej ze chcieli rozmawiac z tamta kobitka co tak powiedziala , a ta im na to ze to jest synowa i ona tylko umowy spisuje a od wszelkich ustalen jest ona  :-\ wrrr
 :)

Offline mikoala

• Chuck Norris
« Odpowiedź #32 dnia: 24 Lipca 2008, 14:31 »
Poprost żałasone chyba chcą stracic klientów, przecież jak ktoś poczyta forum to napewno odechce mu sie Starej Strzechy, a jak bylismy tam pierwszy raz to jak rozmawiałam z właścicielką mówiłam że w dużej mierze młodzi opieraja sie na sugestiach, radach, opiniech forum.

Offline katy8

• użytkownik
  • **
  • Miłość cierpliwa jest....miłość łaskawa jest...
  • data ślubu: 22.08.2009
« Odpowiedź #33 dnia: 28 Lipca 2008, 09:46 »
dziewczynki ma ktoś namiary na sale kem?I jakie ceny ?Za info na priv będe bardzo wdzięczna....buziaki

Offline sunflowerka83

• forumowicz
« Odpowiedź #34 dnia: 28 Lipca 2008, 10:45 »
hej ja będę mieć wesele w KEMie w przyszłym roku. Zaraz poszukam ci namiarów i przykładowego menu. Info wyślę na priva.

Offline katy8

• użytkownik
  • **
  • Miłość cierpliwa jest....miłość łaskawa jest...
  • data ślubu: 22.08.2009
« Odpowiedź #35 dnia: 28 Lipca 2008, 10:51 »
OK super.czekam..napisz tez proszę coś o cenach ile płacicie itd....buziole...;)

Offline wild_rose

• forumowicz
  • data ślubu: sierpień 2010
« Odpowiedź #36 dnia: 2 Września 2008, 23:26 »
Hej :) możecie mi przesłać namiar na ten Łosień i Strzemieszyce? Bo jakoś nie mogę znaleźć, a chciałam rzucić okiem na zdjęcia zanim się ewentualnie wybiorę oglądać "na żywo" ;)
Chyba, że możecie mi jeszcze polecić jakieś inne sale- możliwość przenocowania jest dużym plusem, ale niekoniecznym (jakoś może gości w domu upchnę ;) bo nie będzie wielu przyjezdnych).  Planujemy zabawę na ok.  75 osób.

Oglądaliśmy już: Różaną Dolinę (brak osobnego miejsca na alkohol i wymóg 85 osób jest niezbyt zachęcający jak dla mnie), Astrę (wolelibyśmy jednak salę w ładnej okolicy a nie w środku osiedla), Leśną (to też jeszcze nie jest to, ale nie potrafię sprecyzować), Alicję (właścicielka średnio zainteresowana klientami, ale przede wszystkim sala do tańczenia jest osobno- z tego też powodu odrzuciliśmy Łanię w Chorzowie i Zajazd Leśny w Siewierzu, chociaż jeśli komuś ten fakt nie przeszkadza to polecam!), Catamaran (wiklinowe krzesła  ??? , ogólnie minus za wystrój), Shumę (brak terminów na sierpień 2010); o Szafranowym i Balatonie nasłuchałam się niemiłych rzeczy.

Myślimy nad Starą Strzechą i Impresją , ale poważnie w Impresji nie pozwalają wnieść swojego alkoholu? I trzeba płacić 600zł za prąd? bo w takim razie Impresja też odpada. . .   :-[

Offline Ptaszyna
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 2010
« Odpowiedź #37 dnia: 4 Października 2008, 19:00 »
My mamy zarezerwowaną salę Shumie ale również mimo , że już zarezerwowaliśmy słyszymy różne opinie i to trochę przeraża.  Byliśmy obejrzeć salę godz przed weselem i nas bardzo zmartwiła mała ilość ciasta na stołach:( Nie wiemy jak będzie dalej ale. . .  myślimy o zmianie sali.  Jestem ciekawa opinii co do KEM-u i sali w Łośniu? Chyba , że ktoś ma namiary na jakąś inną dla 100-120osób:)

Offline wild_rose

• forumowicz
« Odpowiedź #38 dnia: 5 Października 2008, 11:51 »
Jeśli chodzi o KEM to otoczenie zdecydowanie... odrzucające. Nawet nie weszliśmy do środka- podjechaliśmy, zobaczyliśmy i stwierdziliśmy, że odpada.
Co do sali w Łośniu to nie byłam- prosiłam jakiś czas temu o namiary, może jakieś fotki, ale temat umarł. A nie miałam jakoś "po drodze" ;)

Offline evelaz

• Chuck Norris
  • data ślubu: 20.06.2009
« Odpowiedź #39 dnia: 5 Października 2008, 13:13 »
Ptaszyna i Wild_rose - prześlijcie mi na priv Wasze maile, to Wam wyślę zdjęcia sali w Łośniu :)

Offline Ptaszyna
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 2010
« Odpowiedź #40 dnia: 5 Października 2008, 14:15 »
evelaz

jak wejdziesz staniesz na Ptaszynie :) to tam jest mój adres e-mail:)

Offline evelaz

• Chuck Norris
  • data ślubu: 20.06.2009
« Odpowiedź #41 dnia: 5 Października 2008, 22:09 »
Wild_rose - zdjęcia wysłane :)

Ptaszyna- właśnie oto chodzi, że już wcześniej sprawdzałam ,tak jak proponujesz... ,ale Ty masz ukrytego maila.

Offline wild_rose

• forumowicz
« Odpowiedź #42 dnia: 7 Października 2008, 15:19 »
dzięki bardzo :)

Offline monijane

• maniak
  • data ślubu: 29.08.2009
« Odpowiedź #43 dnia: 1 Listopada 2008, 11:27 »
POMOCY!!!
Rozmawiałam wczoraj z koleżanką i jestem lekko zaniepokojona... Chodzi o naszą salę.
Mamy wynajętą OSP Strzemieszyce, wpłaconą zaliczkę, namiary na koło gospodyń wiejskich (wynajem naczyń) itd.
Jednak Magda powiedziała mi, że ta sala ma catering!!! Dlatego też nie miała tam wesela.
Nie mam tego na piśmie, ale jak wpłacaliśmy zaliczkę, to chłopak mówił nam, że możemy mieć ich kucharki, albo swoje. Zgłupiałam!
Oczywiście będę tam dzwoniła, albo nawet się wybiorę w poniedziałek, ale do tego czasu chyba zwariuję!
Napiszcie, czy wiadomo Wam coś na ten temat...
Moje Szczęścia :-)
On 2011
Ona 2015
On 2017

Offline monijane

• maniak
« Odpowiedź #44 dnia: 3 Listopada 2008, 20:00 »
Sprawa ze względu na siły wyższe została przełożona na jutro, ale jeśli ktoś ma jakieś info, to będę wdzięczna za odpowiedź...
On 2011
Ona 2015
On 2017

Offline monijane

• maniak
« Odpowiedź #45 dnia: 5 Listopada 2008, 16:03 »
Kamień z serca- w sali na Strzemieszycach nie ma cateringu. Były takie zamysły, ale na szczęście nic z tego nie wyszło ;D
On 2011
Ona 2015
On 2017

Offline beataiseba
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 2011
« Odpowiedź #46 dnia: 23 Września 2009, 10:11 »
witam
a może ktoś coś napisać o tym noclegu przy OSP w Łośniu