Dziękuję za wszystkie informacje. . . wczoraj miałam dzien jeżdżenia po salach. Odwiedziłam. . .
Sale w Łośniu - ogólnie jest ok. tylko mi pierwsze co się rzuciło w oczy to filary na środku parkietu. . . może nie są duże ( kilka razy mniejsze niż te w Astrze ) , ale to jest dla nas warunek żeby ich nie było. . . po drugie jest pomalowana na ziolono co również nie bardzo nam pasuję

plusem jest na pewno to, że jest w spokojnej dzielnicy. . . zaś pani która nas oprowadzała, była bardzo miła. . . wszystko nam pokazała, nawet kuchnię

jeśli poszukujecie sali to wartą tą właśnie obejrzeć
Stara Strzecha - sala nad którą poważnie się zastanawiałam. . . bardzo miły właściciel, spokojna dzielnica. Jeśli robi się wesele na minimum 100 osób, to dodają gratis piękny samochód już wystrojony

niedługo mają wybudować dwa pokoje z węzłem sanitarnym i jeden rownież wliczony w koszta, będzie dla pary młodej. Aktualnie na ten rok są tam chyba trzy pokoje z łazienkami na zewnątrz w dobrej cenie

co do samej sali jest wysoka z dużą sceną dla orkiestry

dekorują też na miejscu w cenie na jeden z trzech wybranych kolorów

POLECAM do obejrzenia. Właściciel mówił że na 2009 na czerwiec już są pozajmowane terminy. Na 2010 bodajrze wszystkie wolne jeszcze
Teles - jak dla mnie beznadziejne miejsce

w samym środku osiedla, między blokami . . . są w sumie dwie sale. jedna na dole druga na górze

my szukamy takiej żeby wszyscy byli w jednym miejscu i jeśli nie tańczą mogli widzieć co się dzieje na parkiecie

więc teles odpada.
California w CZeladzi - tu nawet z nikim nie rozmawialiśmy bo wystarczyło ze weszliśmy i stwierdziliśmy że jest za ciemno i nie za dużo miejsca.
DORADO - W końcu znalazlam. Żeczywiście jest duża i niestety znów mam ale. Szukam parkietu najlepiej z desek. Tam są jakies nie do końca równe płyty. Nie rozmawiałam też z nikim, bo ogólnie wydała nam się ciemna. Krzesła takie jak ze szkolnej ławki. Nie wiem czy je przyzdabiają, ale nie wywarły na mnie dobrego wrażenia

za to jest w fajnej okolicy. Polecam tym którzy szukają dużej sali. Ja nie widziałam jej przyzdobionej . . . może lepiej jakoś wyglada
JEDENASTKA - TO JEST NASZ WYBÓR. Zdecydowaliśmy się na nią przede wszystkim dlatego że ładnie się prezentuje parkit. . . jest dużo miejsca dla orkiestry ( a będziemy mieć dużą

) nie ma na środku parietu filarow. Ogolnie jest wielka, bo moze pomieścić nawet 300 osób. Jesli jednak robi się wesele na 100 to tak pozastawiają ładnie że jest idealna. Nie wydaje sie wcale za wielka. Byłam tam już dwa razy. NA studniówce i weselu na 85 osób. W sumie to dlatego szukałam innej sali , bo nei chciałam być znów na tej samej, ale na tle innych wyszła najlepiej. Orkiestra będzie na przeciwko nas. Wszystko będziemy widzieć. Goście nie będą się szukać między filarami. Przyzdobiona wygląda bardzo atrakcyjnie. Jest wolny termin na czerwiec 2009 i chyba jeszcze dwa terminy na reszte wakacji.
mam nadzieję że komuś się przyda to co napisałam. Pozdrawiam i zyczę udanych poszukiwań