Angela ty się salą nie stresuj

Powiem Ci, że jak przed ślubem obawiałam się wielu rzeczy, tak w dzień ślubu było IDEALNIE !!!
Naprawdę stanęli na wysokości zadania i traktowali nas jak poważnych i wymagających klientów, a nie kolejną parę

Moi goście są pod wrażeniem sali, ale głównie obsługi, mój chrzestny, co sam prowadzi restaurację rozmawiał z szefową i powiedział, że obsługę zabiera do siebie, do Wrocławia
A jedzenie było naprawdę pyszne i było tego full, to są opinie gości, bo ja sama prawie niczego nie spróbowałam

Pełna kultura !!! Naprawdę widziałam to po gościach, wszyscy byli zadowoleni, a na odchodne mówili :" było super, na takim weselu jeszcze nie byliśmy

"
Acha i co jeszcze chciałam napisać, bardzo duuużo dają te okrągłe stoły, nie dość że wyglądają bosssssssko, to jeszcze ułatwiają komunikację wśród gości, naprawdę polecam i to nie prawda że jedzenia jest mniej, bo moi goście sami mówili, że powinni zabrać ze sobą po trzy żołądki

Dziewczyny, na tyle opinii co ja słyszałam o Shumie to naprawdę nie spodziewałam się nie wiadomo jakiej rewelacji, a jestem zachwycona i polecam szefową, Damiana, bo zachowali się naprawdę wspaniale

No to się rozpisałam

Mam nadzieję, że fotografka ten piękny wystrój sali uwieczniła na fotkach