Autor Wątek: Zielony Gościniec w Sarnowie!!!  (Przeczytany 3474 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline pwisnia83
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 15.08.2009
Zielony Gościniec w Sarnowie!!!
« dnia: 1 Kwietnia 2008, 22:34 »
Czy ktoś może słyszał, jakie są wesela w Zielonym Gościńcu w Sarnowie? Dziękuję za wszelkie informacje.

Offline jaskółka
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 24.08.2007
Odp: Zielony Gościniec w Sarnowie!!!
« Odpowiedź #1 dnia: 19 Listopada 2008, 17:43 »
Hej
w sierpniu 2007 organizowaliśmy w Zajeździe Zielony Gościniec wesele.  Menu atrakcjne za przystępną cene, sala " akurat".  Obsługa bardzo pomocna i miła.  Polecam, jedyna wadą tego dnia to że było bardzo gorąco

Offline anetka1232

• forumowicz
« Odpowiedź #2 dnia: 30 Listopada 2008, 15:07 »
Hmmmm, nie wiele można się dowiedziećz tego co przeczytałam:D a wie może ktoś jaka cena jest za osobę i co wchodzi w tą cenę? i jak wygląda sala

Offline jaskółka
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 24.08.2007
« Odpowiedź #3 dnia: 1 Grudnia 2008, 11:10 »
Wybraliśmy 155zł za osobę menu z ciastami i napojami.  Zamówilośmu prosiaczka - pycha.  Dodatkowo stół wiejski z wyrobami wędliniarskim i mięsami pieczonym dodatkowo smalec smarowidła, ogórki kiszone i grzybki marynowane.  Za życzyłam sobie barek alkoholowy, na którym stały kolorowe alkohole.   W naszej cenie był oczywiście obiad 3 rodzaje mięs i dodatki zimne przystwki - do uzgodnienia deser, ciacho i trzy gorące kolacje + prosiak najważniejsze wszystko pyszne.  Ale uważam że jak zaczyna się wesele o 17stej wystarczą trzy kolacje.  Dużo jedzenia nam zostało, oczywiście mogliśmy wszystko popakować i zabrać.  Przydało się bo w niedziele mieliśmy gości w domku;)

Offline anetka1232

• forumowicz
« Odpowiedź #4 dnia: 1 Grudnia 2008, 21:05 »
WOW i to wszystko w cenie 155 zł?? jestem pod wrażeniem.  a to było dawno?? dasz mi może jakieś namiary na tę salę??

Offline anetka1232

• forumowicz
« Odpowiedź #5 dnia: 1 Grudnia 2008, 21:11 »
mam jeszcze jedną wielka prośbe mogłabyś mi przesłać kilka fotek jak wygląda sala na wesele, będe bardzo wdzięczna:D