Autor Wątek: Victoria makijaż TAK a fryzura????  (Przeczytany 6087 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline quasia

• forumowicz
Victoria makijaż TAK a fryzura????
« dnia: 28 Marca 2008, 20:53 »
Hej kochane!

Jestem juz umowiona do p.Liliany na makijaz w salonie Victoria ale nie mam jeszcze fryzjera. Chcialabym zeby to byl jeden salon i w ziwazku z tym pytanie. Czy wiecie moze czy jest tam jakas fryzjerka godna polecenia ktora fajnie czesze?

Offline Aischa

• entuzjasta
  • data ślubu: 29.04.2006
Odp: Victoria makijaż TAK a fryzura????
« Odpowiedź #1 dnia: 4 Kwietnia 2008, 13:39 »
ja rowniez malowalam sie u pani Lilki i czesalam sie w tym salonie u p. Victorii i to ja polecam :)

Offline toonia

• nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 01.05.2008
« Odpowiedź #2 dnia: 9 Kwietnia 2008, 21:31 »
ale mam pecha akurat na majowke wyjezdzaja obie i mam problem:(

Offline quasia

• forumowicz
« Odpowiedź #3 dnia: 9 Kwietnia 2008, 21:49 »
a mi sie udało! dzisiaj sie zapisałam do Victori na fryzure. Mam nadzieje ze bede zadowolona :)

Offline kasia38
  • nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #4 dnia: 9 Października 2008, 20:29 »
Fryzurę wybrała u Pani Małgosi, a makijaż u Pani Anety z Emporio. Właściwie one razem współpracują , jednak obie są rewelacyjne. Co ważne dojeżdzają do domu w razie potrzeby.

Offline oleandro

• uzależniony
  • data ślubu: sierpień 2010
« Odpowiedź #5 dnia: 8 Stycznia 2010, 11:38 »
WZNAWIAM WATEK  ;D

Obecnie Pani Lilianna (makijaz) i Pani Victoria (fryzura) maja salon na ul. Podhalanskiej.

Jestem pewna co do makijazu, ale czy ktoras z Was czesala sie ostatnio u Pani Victorii?????? Czy latwo sie z nia porozumiec i czy robi  nowoczesne fryzury?

Offline olenka83
  • bywalec
  • data ślubu: 26.06.2010
« Odpowiedź #6 dnia: 9 Stycznia 2010, 11:32 »
OELANDRO - JESTEM ZAPISANA NA MAKIJAŻ DO P. LILIANNY A NA FRYZURĘ WŁAŚNIE DO P. VICTORII W DNIU SWOJEGO ŚLUBU. LADA TYDZIEŃ PÓJDĘ NA PRÓBNY WIĘC DAM CI ZNAĆ CO I JAK! A ślub masz także po mnie więc i nawet opowiem Ci wrażenia po właściwym makijażu i fryzurze!!! pozdrawiam

Offline kasiunia3006
  • nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #7 dnia: 9 Stycznia 2010, 16:41 »
Witam, ja również jestem zapisana na makijaż do P.Lilianny i fryzure do P.Victorii (fryzurki i nie tylko robi bardzo ładne, polecam)
Olenka83 mamy taką samą datę ślubu, czekam na wrażenia z próbnego makijażu. pozdrawiam

Offline oleandro

• uzależniony
« Odpowiedź #8 dnia: 9 Stycznia 2010, 17:24 »
Olenka83 super - z niecierpliwoscia czekam na Twoja opinie po probnym :)

Kasiunia3006 - czesalas sie juz u P. Victorii ? ja bardzo bym chciala zobaczyc jej fryzurki, ale nie mam takiej mozliwosci.

Dziewczyny skoro macie takie same daty to na pewno spotkacie sie w salonie w dniu slubu i bedziecie sie mogly wspierac w chwilach stresu ;D

Offline kasiunia3006
  • nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #9 dnia: 9 Stycznia 2010, 17:53 »
Oleandro  ja osobiście robiłam  tylko baleyage, ale moja przyszła bratowa i jej świadkowa czesały sie u niej na wesele i były bardzo zadowolone, dlatego nikogo innego nie szukałam tylko od razu sie tam zapisałam  :)  Bardzo możliwe że sie spotkamy z Olenka83 chociaz ja mam na późniejszą godzinę bo ślub dopiero na 18  :)

Offline oleandro

• uzależniony
« Odpowiedź #10 dnia: 10 Stycznia 2010, 20:00 »
no to super, ja juz tez jestem zapisana na makijaz do P. Lilianny i fryzure do P. Victorii  ;D

a moze na forum sa zdjecia dziewczyn ktore sie czesaly u P. Victorii  ???  ???  ???

Offline dorfinka
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 03.07.2010
« Odpowiedź #11 dnia: 21 Lutego 2010, 16:32 »
Hej czy możecie przesłać mi linka na stronke do tych pań, słyszłam wiele opini o Pani Lilianie i rozważam tez umówienie sie do niej na makijaż a najlepszym zaoszczedzeniem czasu było by gdyby również fryzurka odbyła się w tym samym miejscu.

A jeśli nie Pani Liliana to kogo możecie jeszcze polecić jeśli chodzi o makijaż i fryzure???

Offline olenka83
  • bywalec
« Odpowiedź #12 dnia: 27 Lutego 2010, 13:34 »
Dorfinka nie maja strony www. Na priv wysyłam ci telefon do p.Liliany ale watpie aby na 3 lipca miały jeszcze wolny termin. Sprawdz. Pozdrawiam

Offline aaguss
  • użytkownik
  • **
  • data ślubu: 08.2010
« Odpowiedź #13 dnia: 28 Lutego 2010, 21:31 »
ja także poproszę o namiary do p. liliany jeśli można jeszcze... :)

Offline dorfinka
  • nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #14 dnia: 1 Marca 2010, 20:05 »
Dziękuje olenka83 dzisiaj dodzwoniłam sie do jednej z pań poprosiła mnie zebym przedzwoniła do jej mamy pod drugi numer telefonu, szczeże to nie zrobiłam tego ze względu że troche mnie przeraziła cena 150 zł za makijaż ślubny troche mniej za próbny.
Nie wiem czy to standardowe ceny czy ciut wyższe niż normalnie, a jak to wygląda gdzie indziej??

Offline olenka83
  • bywalec
« Odpowiedź #15 dnia: 1 Marca 2010, 20:48 »
dorfinka, za ślubny taniej niż 100zł nikt nie weźmie... 150zł to może dość drogo ale wiem, że warto. Makijażysta za 70, 80zł moim zdaniem jest nic nie warta a kosmetyki na jakich pracuje, pewnie kupisz w kiosku. A Liliana pewnie podała Ci nr do swojej mamy, też Liliany :) bo one obie robią makijaże, obie tak samo pieknie także obojętne, która będzie cię malować. pozdrawiam

Offline dorfinka
  • nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #16 dnia: 1 Marca 2010, 21:28 »
No własnie też tak myslałam ale makijaż + fryzura równa się wydatek rzędu 300 złotych, jedyna wymówka to to że to wyjątkowy dzień i nie można oszczędzać żeby nie żałować  ;)

Jeśli bym chciała się umówić np na makijaż na sesje i wybrać kogoś innego to na jakich kosmetykach powinna pracować ta osoba?

Offline olenka83
  • bywalec
« Odpowiedź #17 dnia: 1 Marca 2010, 21:34 »
o kosmetykach już watek jest wiec nie chce sie powtarzac. musisz poszukac. natomiast - wielu fotografow wspolpracuje teraz z wiazazystkami i makijaz w dniu sesji jest czesto w jej cenie.

Offline dorfinka
  • nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #18 dnia: 1 Marca 2010, 21:43 »
O nie wiedziałam o tym ze fotograf może miec swoja wizażystke to chyba dla tego ze jeszcze go nie mamy.
Pytając sie o kosmetyki chciałam iść na skróty,ale widze że nie uda mi się no cóż,może w parcy bedzie chwilka na przeszukanie forum bo w domu zawsze coś

Offline serduszko998

• użytkownik
  • **
  • data ślubu: 28.08.2010
« Odpowiedź #19 dnia: 5 Marca 2010, 00:59 »
maja strone interenetowa co do makijazu oczywiscie, jak cos to moze wyslac na priv :))) mma link i tez  sie juz  zapislama na makijaz  a co do fryzury to jestem na pierwsza probna umowiona :))

Offline puella
  • użytkownik
  • **
« Odpowiedź #20 dnia: 5 Marca 2010, 19:33 »
a na ile czasu przed slubem umawiacie sie na czesanie i makijaz? ile to moze trwac? ja mam slub na 15 wiec mysle ze moze 10 wystarczy?

Offline serduszko998

• użytkownik
  • **
  • data ślubu: 28.08.2010
« Odpowiedź #21 dnia: 5 Marca 2010, 19:49 »
ja ślub mam na 17stą w Goleniowie, wzielas pod uwage blogoslawienstwo?? zazwyczaj jest godzine przed msza ja mam na16sta blogosławienstwo. fryzjera mam w szczecinie na 9:00 -11:00 na 11:30 makijaz tez w szczecinie , ktory trwa okolo godziny, wiec do 12:30, nastepnie  dojazd ze szczecina do golniowa  zazwyczaj 35-40 minut, wiec licze godzine  w goleniowie jestesmy ze swiadkowa  13:30 i mam 1,5 godziny na ubranie sie ze swiadkowa, na przebieranie się w suknię, zdjecia przy ubieranu się, ostatnie jako Pannienka :)na przebranie   ponczoch z oczkami itd i wypicie kawy czy przekaszenie :)) i zabranie dowodu :)

Offline puella
  • użytkownik
  • **
« Odpowiedź #22 dnia: 5 Marca 2010, 19:56 »
:) widze ze wszystko zaplanowane...
masz racje - o kilku rzeczach nie pomyslalam
chyba tez postawie na Victorie lepiej zaplacic troche wiecej i byc zadowolonym niz plakac przed slubem bo cos nie gra w kocy to wazny dzien ;)

Offline olenka83
  • bywalec
« Odpowiedź #23 dnia: 5 Marca 2010, 20:09 »
Hmm, ja podobnie. Ślub mam na 17.00 a makijaż u Lili Nogal n 12.00, fryzurę wcześniej bo na 10 ale w tym samym salonie, czyli Victorii. Dziś wyczytałam, że oni teraz zmienili adres i jakoś inaczej się nazywają.

Offline puella
  • użytkownik
  • **
« Odpowiedź #24 dnia: 5 Marca 2010, 20:21 »
olenka a moglabys podeslac nr telefonu do p. Lilianny? z gory bardzo Ci dziękuję

Offline marta082008

• Chuck Norris
  • data ślubu: 16.08.2008
« Odpowiedź #25 dnia: 8 Marca 2010, 17:18 »
Ja się czesałam w Victorii, nie wiem kto dokładnie mnie czesał, ale byłam bardzo zadowolona, malowała mnie mama Lila, tez byłam zadowolona.

O wybór fryzury poprosiłam Lilke córkę, jest moją koleżanką, jako wizażystka doradziła mi swietnie.
No w kazdym razie ja byłam zadowolona bo zrobiły dokładnie to co chciałam.

Tu macie moje fotki, te ze ślubu, bo na sesję czesał mnie już kto inny a malowałam się sama  :)

http://picasaweb.google.pl/marta082008/160808Fotograf#

Offline puella
  • użytkownik
  • **
« Odpowiedź #26 dnia: 8 Marca 2010, 17:46 »
pięknie wygladałas! to zdjecie mnie przekonalo ;)