Sprzedam białą, bardzo elegancką i delikatną suknie ślubną. Sukienka jest dwuczęściowa gorset + spódnica. Szyta na zamówienie u profesjonalnej krawcowej w Świdwinie. Jestem pierwszą właścicielką. Stan idealny, miałam ją na sobie tylko raz, po czyszczeniu,rozmiar 38/40, na wzrost 170/175 cm. Gorset jest bez ramiączek, obszyty delikatną koronką (jak mgiełka) z kwiatkami podobnymi do kwiatków róży. Cała koronka ma opalizujący połysk. Uroku dodają również błyszczące oczka przyczepione w środku każdego kwiatka. Gorset jest wiązany z tyłu (regulowana szerokość), ma plisę atłasową. Spódnica jest dwuwarstwowa, szeroka, drapowana. Warstwa zewnętrzna, drapowana z bengaliny, spód prosty z atłasu. Do sukni dokładam halkę zakupioną razem z sukienką, 3-warstwową, dwufiżbinową, białe rękawiczki sięgające do łokcia, zaczepiane na palec serdeczny (brzegi wykończone są kwiatkami podobnymi do kwiatków na gorsecie), biały welon z lamówką - 90 cm oraz kwiatuszek na szyje robiony na zamówienie ze świecącymi oczkami, przypominający te na gorsecie i rękawiczkach. Cena 700 zł do uzgodnienia. Możliwość przymiarki w Szczecinie. Mam tanio do sprzedania również buty ślubne, białe, z delikatnymi koralikami, obcas ok 5 cm. Gorąco polecam i serdecznie zapraszam.Chętnie prześlę zdjęcia sukni.Mój e-mail anpaw@autograf.pl